Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 August 2017
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,649 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
зноў буду прабаваць паднімаць фішкі. дзякуечка. што выцягнуў?
Вождзь , ткні пліз носам што гэта за фры , дзе пачытаць 😃
клуб Латеста на PokerStars фрірол
падкажыце дзе спампаваць кліент з com сайта ? паўсюль выдае на pokerstarsinsochi
а навошта табе com, калі ты з Расіі цябе на com не пусцяць..
Нічога не затащыў)
праіграў спрэчку)
🔗
так у мяне стаяў кліент ад com і ўсё працавала, я пераўсталяваў win цяпер не ведаю дзе спампаваць
на паспрабуй, не ведаю, што за кліент у мяне на кампутары валяецца
А што там Холдем ці Омаха ці яшчэ што-небудзь ? У покеры асновы засвоіў у дзяцінстве , камбінацыі ведаю , а чуйкі ці стратэгіі няма =)))
у асноўным у Холдем шпілім, а так па заказе ў менеджара, якім з’яўляецца Ленін Вождзь наш..
праз VPN трэба ставіць, праўда праз Еўропу EU напэўна будзе ставіць, паспрабуй Канаду, альбо ў сап напісаць, раней яны на пошту лінк скідалі
Дзякуй , напісаў у падтрымку мне прыслалі спасылкі для Расіі 🙂 і так, дарэчы EU версія там спампавалася.
ну ўвогуле знайшоў, спампаваў і ўсталяваў ужо..
Вождзь, ну ё маё, абуў мяне са смеццем на ўвесь стек, цяпер зашоў і ты ўжо вылецеў з фрихи….😁
дзякуй за фрыху! спорце так па часцей))
Фры ад Домініёна
топ 1 500 паінтаў
2. 200 паінтаў
3.100 паінтаў
Старт 23:20
@dominion Дзякуй за фрыху. І так. Усім удачы і перамог !
Доминиону дзякуй за фрыху, з задавальненнем на ноч сыграю!
Дзякуй, хоць і не ўдзельнічаў)
Фры ад Леніна на 500 поінтаў
1.500
старт 2.45
Дзякуй. Не даў з нуды памерці. Шкада тока, што ты падлы хрэн мяне на першай жа хвіліне пераехаў)🙂
Трэба стаць хаця б якім-небудзь пастаянным наведвальнікам форума. Потым прымуць у клуб. Калі хочацца проста пагуляць на халяву, дык во на старзах фрыхі ёсць.
Хутка фры будуць у 5 раніцы)) Слава, не чапай)
ыы дак, каб хоць з кім-то пагуляць было)
Браты і Сёстры, у сувязі з тым, што я трохі опусціў букмекерaў, сёння намутылі з Вождзем фрышку ў нашым клубе..
Пачатак у 21.00 рэгаемся
1. Месца 1000 рупій
2. Месца 750 рупій
3. Месца 500 рупій
І за галаву нашага Вождзя БАУНТЫ 250 рупій..
Падзел прызавых забаронены, так гуляць цікавей.. НЕХАЙ ПЕРАМОГУЦЬ МАЦНЕЙШЫЯ..))))
Паколькі Славка наш вельмі заняты, хто ўлезе ў прызёры – пішыце мне ў прыват, прызы выплачваюцца на КИВИ..
граем!