Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,919 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так, было, я напутаў. Але пры чым тут гэта?
Што значыць сказаў тэрмін? Калі ты ў яго просіў дапамогі, пра тэрмін відавочна не казаў.
Што гэта за порна – ты чалавеку х вярнуў грошы і пішаш «я сказаў яму тэрмін», ты ўвогуле о хуел што ль?
Наглы х.й, як шкада, што я да адмiнкi адносін не маю, сцёр нах за раз бы цябе.
Гэта было на пачатку, калі толькі зарэгістраваўся)) гэта не лічыцца))
Добра, што такім як ты не даюць адмінку) далі б – ты ўвесь форум забаніў бы)) неадэкват)
Х.й ты, калі ўжо лезеш туды, куды не трэба, парада: займіся справай, а не пляці тут куй.ю!
Я займаюся справай. Цябе бяссавестнага пітора на месца вяртаю. Свет ужо пераварачаецца. Наглыя падонкі лезуць пад эгідай, што гэта так і нармальна і павінна так быць. Ідзіце вы нах, чэрці. Ёсць паняцці і ёсць людзі, хто ў курсе, што такое сумленне.
Паберу́ха іпучая, х табе, а не паберацца ў фрыхах.
Сумнае дзіцячае школала ты!
Сваім смярдзючым ротам! Перад тым як пісаць навучыся нармальна, адэкватна адказваць, а не толькі срачаць, хоць такім як ты бяссэнсова што-небудзь казаць) арыведэрчы малыш)
Стоміўся я змагацца з такімі як ты абмарожанымі нахабамі)
Няхай вось адміністрацыя вырашае даваць ці не даваць табе доступ у фрыкі ў гонар таго як ты тупа чела пракінуў не аддаў грошай і нахабна заявіў Металлу – сядзь терпіла чакай да зарплаты, замест выбачэнняў. Дарэчы яшчэ Малхобладо нібыта пісаў, што ахуел з таго як ты, не аддаўшы доўг, каталіў у казіно.
Мб яны табе яшчэ і прэмію насіпаць акрамя турніраў)
Ты не ведаеш усёй сутнасці, так што не бздзі, ок!
Я галоўнае для сябе сутнасць зразумеў – хто ты і што ты. Не цікава ўжо што і як па тваёй персоне вырашыць па фрыху куды без мыла шчэмішся. Запусцяць, ну блін, будзем з табой гуляць.
Можа наадварот мяне адтуль выпішуць і забаняць усюды. Я тут не гаспадар. Можа адмiн рэальна лічыць такіх як ты вельмі прыкольнымі і патрэбнымі асобамі)
Звярні ўвагу – Метал мусіць чакаць ужо ДРУГОЙ зарплаты. Першая была ўдала праёбана. Адтуль і ўвесь сыр-бор. І дзе гарантыя, што гэта ў гэты раз здарыцца? Правільна….. нідзе )))
Другі ўжо?) Не ведаў. Так яго па ідэі тады баніць трэба, а ён патрабуе доступ у фрыху)
🔗
І гэтае. Давай перастанем тут у гэтай тэме абмяркоўваць ) А то пацаны там ужо ўсе вочы праглядзелі ў чаканні фрыхі з-за таго, што тэма апаецца 😁
Фры ад Максмокса(накраманга)
1.1000р
2.500р
старт 21:25
@maxmox дзякуй за фрыху. фарту, масті…😉
Максмокс, дзякуй за фры. Заносаў і адсутнасці замазак.
@maxmox дзякуй за турнір! Класна пагулялі! Заносаў табе і ў будучыні!
Фры elivezakhed
старт 19:30
топ прызоў
1.1000 р
2.500 р
3.500 поінтаў
Не ў тэме, што такое elivezakhed?
Гэта чалавек з нашага форума…
ну ты б яшчэ адказаў “гэта нік чалавека” хаха)
мяне так і не прынялі(
вось ужо 2 тыдні чакаю
Усім удачы)
Спс за фрішку, пагуляем…
@elivezakhed дзякуй за фры) занось яшчэ і рабі зноў 😁
Покерстарс мяне пакараў прама люта)
мяне Ленін люта пакараў, пароль з нумарам ад хоумкі выслалі і ўжо 2 тыдні заяўку не прымае 🤣🤣🤣