Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,920 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Абяцанага 3 года чакаюць ы
жарт) па-добраму)
🙂 Пасіба за фрышку))) Пайду вылятаць першым 😁
@sava593 Рома, маладзец! Занос круты, працягвай у тым жа духу!
За турык, вялікі дзякуй!
@sava593 Дзякуй за чарговую фрыху. Хацеў скрэатывіць як-небудзь падзяку, але ўжо скончыліся думкі, часта радуеш)
Нічога новага, прытрымвайся таго ж плана)
Мы з табой два самых моцных гульцы), ты х**ячыш оленямі, а я наадварот сяджу, цягну, чакаю хз чаго, пакуль стек не растворыцца)
Ленін, разглядзі пытанне пліз. Гэтога таварыша, думаю, варта прыняць у нашу секту)
Тое самае, але таварыш пакуль не спяшаецца)
@VyacheslavLenin, вождзь, прымі хлапцоў, што ты))
будзе весялей)
@sava593, дзякуй за фрыху!
Спс за фрышку Саве і леніну за арганізацыю-удачы ў будучыні!🤩
Ты косар займуў у метала, падвёў яго, пішаш тыпа – пафіг, з зарплаты аддам, ні прабачэнняў, ні х.я. Куды цябе прымаць? Дурак што лі? Расплаціўся б хоць спачатку.
Дзякуй за фры!
хто перамог чакаю ківі ў лс
Рома, занось яшчэ, наш спонсар-благадзейнік! ☺
@sava593 дзякуй за фрыху, дружбан…
Так, узяў, сказаў аддам са зарплаты! І прабачэння папрасіў! Ты за хавалой сачы сваім смярдзючым, і не трэба абзывацца! Я не ўзяў у цябе нічога і калі.ста не суй нос у папу) узяў у Метала аддам яму ж, а ты свой нос куды-небудзь у іншае месца суй! І я не цябе прасіў, а ў Леніна, ці ты сябе кімсьці ўявіў?))
Нічога падобнага. Ты заняў, потым не аддаў і сказаў, што вернеш з зарплаты.
Нікем я сябе не ўявіў. А калі ты лайно так падставіў Метала, ён на перазаймах жыве, то на фіга ты свой нос суеш у тэму фрых?
На х.й ты патрэбны ва фрироллах, калі ўжо кінулі, лічы, хлопца?
Ты з такой пазіцыяй і ўзаемаадносінамі з іншымі ўдзельнікамі кам’юніці далёка пойдзеш 😎
Менавіта з ім не трэба!
Я не ўлез у яго тэму, я пісаў Леніну, а не яму, ён як заўсёды суе нос куды не трэба металом сам разберуся без яго(
А гэта ты што арганізаваў фрыху?(Здаецца не ты,так што не табе гов мне што і дзе рабіць!Форум агульны а не твой асабісты!Не блытай!!
Ён калісьці памяняў мяне з Кінгам і ў чаце ад галавы да ног абматэрыў па п’яні ці не ведаю(
Але ведаю, што такі чалавек гов..ны(ліш бы матам лагацца і ўсё! Тады нічога нн сказаў, ён сказаў сорри папутаў і г.д.
Я забіў сказаў з кожным бывае! Але чалавека бачу народжаны дол.б(
Я заняў металу і аддам асабіста яму не збіраюся адчитывацца перад гэтым серджелио(
Я ў кадруса займаў пару разоў, усё вярнуў з % так што не збіраўся кідаць і не збіраюся нікога кідаць!
Металу сказаў тэрмін і ўсё.
Ты ў прынцыпе ўвесь час паводзіш сябе па хамску, Леніна откуесосіў у тэлегe і спрабуеш у яго што-небудзь цяпер папрасіць, ну ты даеш )
Мы ўсе людзі памыляемся)
Я па п’яне)) а так папрасіў прабачэння) а ён ніяк не прабачае 😁
А я, дарэчы, і забыў пра гэты выпадак. Так. Было жорстка 😁
Каб абідзець Славу, трэба моцна пастарацца. Віншую. Табе гэта ўдалося 😁
Не трэба нікому нічога пісаць. Табе ўвогуле не сорамна нешта прасіць, пакуль доўг не вярнуў? Адкуль вы такія бярэцеся, я рэальна не даганяю.
Я б на месцы Леніна цябе ўвогуле нават пасля вяртання не прыняў.
Ох ець проста трэба. Чалавек канкрэтна прае як танк і яму пафіг на ўсё. Падумаеш, там Металу ж доўг аддаў. Яму пафіг, ён упэўнены, што павінен атрымаць кавалак халявы, гуляючы ў фрыхах.(
Я вось рэальна не разумею, адкуль вы бярэцеся? Няма ні сораму, ні сумлення, ска.
а з Identa што ты за лютыя адсоткі прасіў за капейкі ў доўг…😁 так у калектыве не жывуць, сябра..