Форум Кватро Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
24 January 2023
ад
PavelFredooc
|
300 Адказаў
|
8,974 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне таксама ёсць думка, што хутчэй за ўсё нічога ўжо не вывядуць) Цяпер да выхадных 2 дні, мазгі будуць пудрыць, а там выхадныя))
Табе хоць нешта вывялі? або ўся сума вісіць неаплочаная?
Так кажу, у профілі пазначана, што ўсе заяўкі «Адобрана», але мне ўвогуле ні капейкі не вывялі) Хлопец пісаў мне, яму таксама, як і мне, і табе, адобрылі пазаўчора, але нічога не прыйшло, у яго 120к
А ў мяне вэрыфікацыя дагэтуль ідзе, хоць сказалі чакаць не больш за 6 гадзін )
Вэрыф, дарэчы, мне хутка зрабілі, але толку з яго ))
Ааа) У мяне вериф хутка прайшоў, каля 2 гадзін) Ну калі табе вериф не пацвердзяць сёння, то дакладна ўжо не варта нічога ад іх чакаць)
Ты таксама выплату чакаеш?
А вы праз саппорт верифікацыю праходзілі?
Так, я ў тэлегу кідаў ім фота)
Угу, другія суткі прайшлі, усё яшчэ ў апрацоўцы
І вэрыф завісеў. Усе кудысьці зьніклі
Мэнэджар у тэлегу які “Massel” першыя выплаты каардынаваў цалкам, за што яму ўдзячны. А цяпер піша звярніцеся ў тэхпадтрымку)))))) то бок яго панізілі ці што) Ну а падтрымка адказвае двума скрыптамі.
Я думаю, што ў іх два варыянты – не выплаціць грошы гульцам і зачыніцца назаўжды.
Або выплаціць усім хоць па частках – але водгукі пра іх будуць, угу, якія негатыўныя!
Нават калі б выплацілі, я б там больш не гуляў, уражанні засталіся не вельмі добрыя.
фы
У іх адзін адказ, чакайце, ваша заяўка апрацавана.
Ну калі гэта люстэрка то норм. Там толькі оф сайт пад ліцуху. А калі гэта оф сайт то не)
І мне таксама Massel адказаў, маўляў, пішыце ў падтрымку) Ну ясна, што падтрымка будзе пісаць адно і тое ж, чакайце, вам вышэй усё сказалі. Пруфы прасіў яшчэ пазаўчора, плацяжоў, так і не далі
Ну слоты все у них через слотаагрэгатар, судзячы па ўсім усё сумленна
Афіліейт-менеджару (Массел) пісаць пра піцу? 😂
Я аффілейт-менеджару пісаў) Учора ён мне піцу заказваў, піца смачнюха, я люблю да-да піцу
Ах ну так, казік мяне і з піцай кінуў ))
Што пішуць?
Так напішы аффілейт-менеджару) Піццу яны хутчэй дастаўляюць, чым выплаты)
Добрага-я так разумею скаргу таксама бессэнсоўна пісаць-судзячы па паведамленнях вышэй?Пра вывад можно забыць-як пра страшны сон?
Незразумела, што адбываецца. Судзячы па ўсім, у іх у дадзены момант няма з чаго плаціць. Калі б яны хацелі ашукаць – яны б зусім не выводзілі выйгрышы. Плацяць па меры магчымасцей
Як гэта няма? Канечне, пішыце! Слава ўжо разбіраецца ў гэтым!