Форум Кватро Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
24 January 2023
ад
PavelFredooc
|
300 Адказаў
|
8,975 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Адмін тэлегі сам асабіста казаў, што да 5 дзён. То што 2 гадзіны – гэта проста маркетынг
Да мне пакуль лянота , нават слоты круціць , учора нанапіўся
Віншую 🏁
Для выводу 90к з гэтай памойкі трэба ўсяго-то тры суткі!))) Пляскі з бубнам скончаныя)))
Выплацілі табе?
Так, прыслалі апошнія 15к
Прывітаю. Мы ж задрачвалі слотэндбетс, ці ж там табе хутка выплачвалі? Як я памятаю, там доўгі вывад быў па два суткі. Толькі прызавыя з конкурсу адразу выплацілі
Дэпазіт таксама не залічваюць. Можа і праўда праблемы з плацяжамі-шлюзамі
Што пішуць пры дэпазіце?
Віншую! Паглядзім, як далей будзе) ці прыйдзе нам нешта ці не)
Па-мойму, там у мяне было адэкватна, была трохі затрымка на некалькі гадзін, а тут поўны ПЭ
У іх у прынцыпе нешта дзіўнае здарылася яшчэ ў нядзелю. Я памятаю, заплаціў у суботу і круціў з кайфам, 0 лагаў было на сайце. З нядзелі па сённяшні дзень слоты нерэальна лагаюць у любых правайдэраў акрамя Эндорфіна (яна сама па сабе хуткая) Там быццам усе разам бухнулі, у тым ліку і прагеры
Я паслаў у лайткоіне. Шукаюць))
Толькі што праверыў – знайшлі, залічылі.
Цяпер буду пытацца пра бонус
А хто з пачатку конкурсу гуляў – БТГ быў у спісе провайдэраў?
Таксама не назіраю Микры , Плейтека, Новомата. Але мяне больш цікавіць БТГ.
Тут у аглядзе яны пазначаныя, а па факце іх няма
Ленін не маўчыць. Ленін займаецца вашымі праблемамі, калі я не адказваю ў тэме, не азначае што я не бачу ўсяго гэтага і не займаюся гэтым
Людзі перажываюць за выплаты.
Не гуляйце ў такіх памойках і не будзеце перажываць за свае выплаты. Гэта добра, што яны на форуме, бо без форуму было б кідалова)))
ну, што прайшло 24 гадзіны – цяпер новы адказ – што плацяжы ў чарзе. Эх, свята магло быць весялей.
У іх адзін адказ! Чакайце паступлення сродкаў! Потым яны зацвердзяць вывад, але грошы не вышлюць) хаця, калі сума невялікая, то выплатзяць.
80000
Ну хз… можа і выведуць, а можа нас ужо паслалі ўсіх, проста мы яшчэ гэтага не ведаем😂
Ёсць жа!
“У парадку чаргі” – гэта самая топ фармулёўка!
Як кажуць – вельмі вядомая ў вузкіх колах))
Вывялі каму што?)
Не, канешне, як позаўчора адобрылі прыкладна ў 18-19 па МСК, так і нічога няма. У падтрымцы сцвярджаюць, што сродкі былі адпраўлены) Вядома ж, нічога і ніхто не адпраўляў)
Табе адобрылі выплату? Ці можа ўжо вывелі?
Ну калі сёння не вывядуць. Напэўна ўжо ніколі не вывядуць