Форум Кватро Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
24 January 2023
ад
PavelFredooc
|
300 Адказаў
|
8,973 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@adminquattro гульцы чакаюць каментароў і тлумачэнняў па іх сітуацыях
Добры вечар. Можаце ўказаць ваш лагін, калі ласка ?
Патлумачце па выплатах калі ласка. 4 сутак ужо амаль прайшло. Выплаты апрацаваныя. але грошы не паступілі!
На дадзены момант мы займаемся гэтым пытаннем і імкнёмся вырашыць яго як мага хутчэй . Усе выплаты абавязкова дайдуць да сваіх атрымальнікаў .
Вашы словы, ды плацежным агрэгатарам у вушы. У якія тэрміны вы будзеце вырашаць пытанне з выплатамі?
у мяне ўвогуле ў апрацоўцы дагэтуль??ёсць нейкі час ці невядома?нават не прынялі заяўку
Можаце адправіць мне ваш лагін ?
адправіла ў асабістыя паведамленні
Таксама напісала ў асабістыя паведамленні
Нічога новага, у прынцыпе, па маім пытанні не адказалі. Ёсць праблемы, мы іх вырашаем. чакайце да другога прыходу
камусь хоць выплацілі за гэтыя дні?
Паважаны прадстаўнік! Дзе грошы якія вы нап адпраўілі ў аўторак вечарам?
Аўдыенцыя пяціхвілінная скончана)
Свой лагін таксама адправіў у лс, у мяне таксама тры суткі ў апрацоўцы
Не надоўга хапіла адміна😀
@adminquattro у чым прыкол прачытаваць і не адказваць?
колькі разоў а ўсё на тыя ж граблі)) так бывае, калі казіно працуе сумленна без падмены і наўпрост з ліцэнзійным сафтам (ці хтосьці забыў адключыць усю аддачу, жарт, вядома)), хоць)) колькі ўжо на маю памяць зачынілася такіх казіно пасля запуску і “конкурсаў”
жорсткая аўдыторыя латеста, часта вынесла куатро казіно))))
Дык калі б ,яны ж толкам нікому не вывелі хто занёс))
Вэрыфікавалі. Таксама паставіў на выплату. Ну вы, хлопцы, адпісвайцеся, калі будзе прыходзіць што-небудзь.
як я разумею сэнсу няма дэпаць, нават калі вывядуць, грошай няма, будуць альбо мурыжыць альбо адбіваць мінусы))
Ну калі хочаш дапамагчы хлопцам, каб ім побыстрэй вывялі, то можаш зарядзіць лямчык і зліць 😁
неее)) я свае ўжо зліў даўно, 4 гады практычна без вываду)
Ну як поспехі з вывадам сродкаў? З майго боку больш дэпазітаў не будзе, пакуль усе не напішуць, што ім вывялі.
Прывітанне! Цішыня, зусімая) цуда не варта чакаць, так мне здаецца)