Форум казіно Masters-bet для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
10 August 2018
ад
MariyaKonor
|
82 Адказу
|
3,795 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Та давай выкладвай, не томі душу што яны ўмеюць рабіць?😁 Ну акрамя таго, што круціць рулетку з такой хуткасцю, як лятаюць самалёты. 😏
Добры дзень, дзякуй за водгук🙂
Будзем удасканальвацца, заходзьце часцей і ўбачыце розніцу)
Прывітанне ўсім🙂
Паважаны @thee4 , у Вас усё ок ? разабраліся з пытаннямі?
Бачу, тут заходзіць Live-казіно?)🙂
Калі што, я тут😏
Добры дзень ув “masterbet”, разабрацца не разабраліся… Але ўжо нагуляў і быў гатовы вывесці, нават у супорту спытаў ці не парушыў я правілы вашага казіно – ён праверыў і сказаў тыпа ўсё нармальна. Але вось калі паставіў на вывад, высветлілася, што акрамя пашпарта і пацверджання адраса пражывання трэба яшчэ і селфі… Хаця калі прасіў супорт растлумачыць яшчэ да гульні, ён пра гэта нават не абмовіўся. Скажыце, ці можна вывесці гэтую не крытычную суму 600р для вашага БК “MasterBet” без гэтага гемару з селфі ці не?…
Паводле таго, як яны даглядныя, адшліфаванай фігуры, раскрепашанасці ды па канкрэтных жэстах – дзяўчаты без тармазоў. Асабіста мне было весела назіраць, за тым, як яны сябе “прапануюць”, часам нават “маральна кампенсуюць” страты гульцоў падчас гульні)
Добры дзень, напішыце мне ў прыват, калі ласка.
Окі , калі трэба прывесці скрыны перапіскі з саппортам.., яны ў мяне ёсць)
Чакаю ў асабістых, разабяромся што да чаго.
Ужо… сутнасць выклаў і адправіў😉
А падкажыце, у вас зараз акцыя на бой Хабіба з Конорам. Робіш деп, ставіш на каэф 1.6 і вышэй і пасля даюць яшчэ фрыбет такой жа сумы. А гэты фрыбет вылічваецца з сумы выйгрышу потым?
Добры дзень, так, фрыбэт вылічваецца з сумы выйгрышу.
Дык, судзячы па тым, якія жэсты яны паказваюць… І як свабодна сябе паводзяць, дык шмат чаго… І “гэта” таксама))
Ну а зараз, мабыць, за гульню… Паспрабаваў сыграць з імі з гэтымі “дзяўчынкамі” у баккара і адразу “ўляпеў” у хранічную няўдачу… Давялося аднаўляць свой профіт праз амэрыканскую рулетку…) Спачатку вось так 😉, а потым…😎
Ну а потым, ужо як бы і не моцна рызыкаваў.., так круціў на дзясятку з невялікім прыярытэтам на сікслайн… Уже можна ўдыхнуць.., пашанцавала😉
Увогуле тыпу аднавіўся чакаю што адказе прадстаўнік…😏
Ну ты даеш. Калі шчыра, то не бачыў такога гульца, які “рубіцца” і ў еўрапейскую рулетку і ў амерыканскую) У цябе добра атрымліваецца, нават трохі завідую па‑беламу.😁
Выиграть – гэта палова справы, потым настае момант ісціны! Як вывесці свой выйгрыш… 😎
Учора ў баккару зрабіў адзін удар, пашанцавала… плюс 50 да профіту. У баккару таксама доўга нельга, “урваў” трохі і пара ісці)
Потым зазірнуў у рулетку еўрапейку да тых жа дзяўчонак… Апранутыя былі, канешне, больш прычапна, чым учора, але шарык кідалі гэтыя “красатулі”, ну як хацелі…) Даводзілася лавіць момант… 😉
Затым перайшоў на амерыканскую рулетку з дылерамі і ўжо па 10р моцна стараўся не рызыкаваць, так па крыху для сябе, атрымалася…)😉
За тем для разнастайнасці заглянуў у слоты… І зрабіў пару-тройку спінаў, некалькі разоў вяртаўся да сумы 807р, а потым дабраўся да 810 і спыніўся)
Добры дзень, паобщаўся з аддзелам: кажуць затрымка з-за няверыфікаванага акаўнта.
Заўсёды рады дапамагчы🙂
Зразумела, дзякуй, але не зусім зразумела, што вы ад мяне хочаце атрымаць – толькі скрын пашпарта і даведку з банка, што пацвярджае адрас маёй прапіскі, і ўсё? Ці потым будзе прывязаная селфі за парушэнне правілаў вашага сайта (якія мной не былі парушаныя)? А таксама чытаў, што трэба будзе прадставіць скрын сваёй верифікации ў расійскай ПС КІВІ, праз якую рабіў дэпазіт. Але з прычыны абставінаў гэтага не магу зрабіць…. Бо я – грамадзянін Украіны і ў мяне няма пашпарта грамадзяніна Расіі.
Што мне рабіць хз? Хаця ёсць два варыянты, першы – працягваць гульню ў вашым казіно або другі – вы вяртаеце мне мой дэпазіт, тым больш што я яго ўжо неаднаразова адыграў?
PS. Так, дарэчы, учора днём напісаў ліст вашаму саппорту і дагэтуль не атрымаў адказу. Калі трэба, магу выкласці яго скрын проста тут…)
Вырашыў дадокруціць на рулетцы з прыгожымі дзяўчОнкамі да 2К, але атрымалася толькі двойчы дабрацца да сумы 860р… А далей, проста ніяк, гэта гульня… І такое бывае😎
…так што праблемы з вэрыфікацыяй адпалі самі па сабе, сорры)
Засталося каля 30-ці рублямі, у лайв ужо не пагуляеш – там ад 50р за спін. Так што вырашыў покруціць слоты, вось выбраў крэатыўненькі…)
Пакуль удалося падняцца ўдвая…
Упёрся на суму 70 рублёў, звычайна гульню спыняў… Але зараз вырашыў працягнуць далей.., цікава стала, на колькі можа дазволіць гэты слот павялічыць мой астатковы профіт? 😎