Форум казіно Masters-bet для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
10 August 2018
ад
MariyaKonor
|
82 Адказу
|
3,796 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Менеджар онлайн – парэшаем
па ідэі яны і без менеджара павінны былі вырашыць амаль неадкладна ну ці хаця б у працягу сутак.
Добры дзень, ніякага ігнаравання няма. Ваша пытанне будзе вырашана ў найкарацейшы тэрмін. Вам рыхтуецца індывідуальная прапанова.
Адказ будзе дасланы Вам на электронны адрас.
Заўсёды рады дапамагчы🙂
Ваша прапанова мне не падыходзіць. Ці перавядзіце бонус у казіно. Ці верніце дэпазіт на Neteller. Мой акаўнт верыфікаваны. Я яшчэ раз паўтараю. Я не хачу рабіць ніякіх дэпазітаў
Вашае пытанне ўжо вырашана?
Заўсёды рады дапамагчы🙂
Сказалі адмяніць бонус і вывесці сродкі можна. Адмяніў. Аказалася, не хапае для мінімальнага выводу Не ў жылі так складана вырашыць маю праблему. І проста перавесці дэпазіт на рахунак Казіно ?
Саппорт кажа мне, што гэта тэхнічна немагчыма зрабіць. Прабачце яшчэ раз за прычыненыя нязручнасці.
Заўсёды рады дапамагчы🙂
Не трэба мне больш вашай дапамогі. Вы проста бескарысныя як і ваш сэрвіс. Чаму мне ўчора пра гэта не сказалі ? А спыталі хачу я перавесці бонус у казіно ці не ?
Памылка Ваша, а не кампаніі.
Мы ўсімі сродкамі спрабуем Вам дапамагчы.
Пастаўце на выплату Ваш дэпазіт, ён будзе выплачаны на працягу некалькіх хвілін.
Поспехаў,
заўсёды рады дапамагчы🙂
Я не магу паставіць. Таму што трэба рабіць. Дэпазіт. А дэпазіт я рабіць не хачу. Хопіць паіграў у вас. Увогуле аформіў скаргу. І ў чарговы раз паглядзім, якое ў вас стаўленне да кліентаў
Дэпазіт рабіць не трэба. Чаму Вы не можаце паставіць на выплату?
там абмежаванне на мін суму на вывад. я зрабіў дэпазіт з ківі і паставіў на вывад. куды напісаць каб заблакаваць акаунт?
Добры дзень, Yakov!
Ваш запыт на выплату грашовых сродкаў быў адхілены.
Адмовa можа быць па адной з прычын:
1. Парушэнне “Агульных палажэнняў (Правіл)”;
2. Не зроблены стаўкі мінімум на 50% ад сумы ўнесенага дэпазіту (п.пр. 29.14);
3. Запыт на вывад сродкаў быў ажыццёўлены не тым спосабам, з дапамогай якога быў унесены дэпазіт (п.пр. 29.2);
4. Ваш акаунт не вэрыфікаваны (п.пр. 29.1).
З павагай,
Каманда masters-bet
вы што зьдзекаваліся?
больш канкрэтна чаму не напісаць пра прычыны адмовы?
надэюся, мне 3 дні не трэба чакаць?
вывялі прашу заблакаваць аккаунт
Грашовыя сродкі былі выплачаныя, добрага дня 🙂
“Негатыў пароджвае негатыў” – Канфуцый. 490 год да н.э.
Заўсёды рады дапамагчы🙂
негатыў выклікаюць смітнікі такія як вы якія расплодзіліся а працаваць не могуць і не хочуць. бывайце
Паважаны прадстаўнік, растлумачце пліз калі мною будзе зроблены дэпазіт а гуляць буду ў рулетку з дылерам і захачу вывесці выйгрыш. Улік ставак адбываецца з аднолькавым каэфіцыентам, як у слотах -100% , так і ў лайв гульнях 100% або там ёсць свае нюансы?
Тут страсці-мардасці) Я ўзяў толькі бездеп 5 еўрыкаў.
Што спадабалася?
Абсалютна нічога
Што не спадабалася:
Убогі, крывы дызайн, дырэвая платформа яшчэ горш, чым у Parimatch, незразумелы інтэрфейс, усё кудысьці схавана, гавёныя турніры і акцыі і яшчэ шмат чаго.
Прачытaў вышэй пра негатыў, вось вам, калі ласка, негатыў, як заказвалі) Надзеюся, вы ўмееце прымаць крытыку =)
У мяне таксама ўзніклі пытанні па лайв-гулях, зрабіў стаўкі, я так зразумеў іх прынялі, а потым узялі і выкінулі з гульні… стаўкі, праўда, вярнулі на рахунак. І гэта было не адзін раз. Добра хоць крыху падняў і пры такіх умовах)
Вось што прыгадзілася, добра хоць стаўкі былі невялікія … А калі б гульц “вляпаўся” ў прагрэсію… Адразу ўзнікае шмат пытанняў да самога казіно, бо Эволюшен – гэта сур’ёзны правайдэр… Граў у іх у розных казіно, але такое бачу ўпершыню… Гэта не ёсць гуд 😣
Гэта тое, што не спадабалася… А цяпер пра добрае, баккара ад 50р, лайв рулеткі еўрапейкі аўта ад 5р за стаўку. Ёсць і амерыканка рулетка з дылерам ад 10р за спін на ўсе стаўкі, пачынаючы ад роўных шанцаў і, вядома, у лік… Ад 10 р амерыканку не бачыў, бачыў ад 15 і 16 р, а тут рэспект. Ды і мінімальны дэпазіт праз КИВИ, як я зразумеў, усяго 200р
А цяпер, магчыма, самы крайні выйгрыш, стаўка як звычайна ад 10р на сікслайн)
О дзяўчОнкі, прыемна воку…)
Заманушкі… Ну-ну… А цяпер паглядзім, якія ў цябе цяпер “ручкі”… Як кідаеце шарык, зразумеў, што як хочаце… Ну да ладна, зроблю пару ўдараў па маленькай 50р.., на ўдачу)
З імі засядаць нязя… ухайдахаюць у нуль 😎 Трохі падняў і на выхад 😉
Зноў вырашыў зазірнуць да дзяўчонкам і вось што з гэтага атрымалася… Стаўка як звычайна мінімальная.., тут 50р за спін… Гуляць на лічбы не бачыў сэнсу гэта не прафі…😎
Дачакаўся зьмены дылера… Паглядзеў і зрабіў яшчэ некалькі “ударыў”… Граў флЭтом па 50р, але сесія як быццам затягнулася… Але ўсё ж стаўка на карэ згуляла, хоць і з затрымкай 😉
Думаю выводзіць, усё ж утроіўся на буйных стаўках… 😉Тым болей з такімі непрадказальнымі дылерамі.., гэта шмат варта) З саппортам пагаварыў, але гэта ўжо зусім іншая гісторыя… Усё да заўтра 😎
PS. Яны такое вытворвалі ў зале, асабліва “першая”… Ды і другая таксама.., хоць і трымалася крыху сціплей.., узрост жа)
Гуляць за такімі сталамі з мінімальнай стаўкай 50р ды яшчэ з дылерамі, якія такія вясёлыя, – рызыкоўная справа. Заўважыў, што пачаў нават з дэпазіта ўсяго 200р, цяпер на рахунку 600р. Гэта, канечне, магчыма толькі па інтуіцыі, іншага тлумачэння ў мяне няма. Добрая партыя атрымалася, нават вельмі.