Форум казіно AzartPlay для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
1 верасня 2014 г.
ад
IvanPronin
|
293 Адказу
|
37,162 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Уласна далі мне пяцьдзесят патэставаць і аднавіць памылку, пра якую я ім казаў. А гульня, у якой гэтую памылку трэба было аднавіць, праз хвілін дзесяць стала недаступная. Увогуле…. Пры тым пастаянныя дисконнекты… Вось і думайце…
вы вырашылі маю праблему? вам сто разоў напісалі што вам на с р а ц ь на гульцоў. не толькі я.
на ўсе пытанні вы будзеце твердзіць як папугай што вы лепшыя
Паважаная(-ы), што за софт у козявкі, якую вы прадстаўляеце?
я глядзеў вынікі вашага конкурсу на гэтым форуме( што пісаў раней). вынікам гэтага конкурсу з’яўляецца тое, што ў вашым казіно ніхто не гуляе акрамя мяне.
заблакіруйце маю ўліковую запіс, бо ваш сметнік мяне дастаў сваёй тупасцю.
наступным гульцам я буду казаць, што ваша казіно – сметнік. і што не выпадкова вас занеслі ў чорны спіс
Зігзаг, некалькі гадоў таму банілі мяне ў гэтай козявцы за непахвальны водгук на паўгода.
так хай баняць. раз няма жадання вырашаць праблемы. і мы яе выкінем на сметніцу – яна да гэтага прывыкла.
яны думалі, што тут будзе як на іх кішэнным форуме
Уся інфармацыя пра нашы гульні прадстаўлена на сайце.
выдатны адказ
Вы заклікаеце мяне адказаць на вашы пытанні і вырашыць праблемы. Ваша праблема ў тым, што вы страцілі віп статус. На жаль, вярнуць яго вам не ў маёй сіле. Гэта правілы казіно, і я ўжо адказала вам на гэты конт.
Яшчэ раз вы кажаце, што нам “смешна” на нашых гульцоў. І на гэта я ўжо адказала. На ўсе пытанні форумчан я адказала, і ваш выснова мяне дзівіць. Ваш адзіны дакладны пытанне – гэта віп статус, і мы яго абмеркавалі.
Якіх адказаў вы не атрымалі?
Вы хочаце, каб мы заблакавалі ваш акаунт – ваша права. Але сёння вы выйгралі бездэп у нашым конкурсе. Калі ласка, адпішыцеся, вы хочаце, каб мы заблакавалі акаунт зараз, або калі вы паспрабуеце адыграць бонус?
там усё нармальна ў вас Алена???? правілы прыдуманыя кожны раз на каленях. мяняць надо
цяпер напішыце, што вы іх не змяняеце. я магу прывесці мноства прыкладаў, калі вы змяняеце не на карысць гульцоў
кожны раз пісаць што – я не магу што-небудзь змяніць. што гэта ўвогуле?????
вы для чаго тут на форуме?????????
я да вас зьвяртаюся як да прадстаўніка казіно . а вы дзеліце на Елену і казіно
Змены ў правілах – звычайная практыка любой установы. Я вам таксама магу прывесці прыклад змены ў нашых правілах: мы адменілі абмежаванні на ўдзел у акцыях для гульцоў, якія абыгрываюць казіно.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
а памятаеце пасля чаго вы іх змянілі?
ну так змяняйце зараз правіла(махлярскае) так як яно абмяжоўвае правы тых хто ў мінусе
цікава хто такое правіла прыдумаў калі чалавек у плюсе ў казіно то ён не чалавек?
так тут гаворка проста пра тое, што яны гульцоў ущемляюць хто ў мінусе
прыдумалі правіла на калені пра 700$. такіх правілаў можна кожны дзень прыдумляць 100000000000000000000000000штук
Як прадстаўнік, я вам адказваю ад імя казіно. Змяніць для вас правілы казіно не магу.
І калі ў вас узнікаюць нейкія складанасці, паўтаруся, можаце пісаць у саппорт ці мне. Але ў пытанні вяртання VIP-статусу без выканання ўмоў па яго ўтрыманні ні прадстаўнік, ні саппорт дапамагчы не могуць. Аднак усе вашы пытанні могуць быць вырашаны як з саппартам, так і са мной.
Раз вы аддзяляеце сябе(Елену) і казіно (Азартплей) . вы самі як лічыце мяне(заліў 10000$) абмяжоўвае такое правіла???????
Я адказваю вам як прадстаўнік казіно, што такія нашы правілы. Вас аб іх змяненні неаднаразова папярэджвалі.
Што датычыць змен у правілах – так, яны адбываюцца, але мы заўсёды інфармуем пра гэта нашых гульцоў.
У каго пытацца пра софт у козявкі невядома. Я спытаў у прадстаўніка, але ён адмахнуўся, што на сайце казіно ўсё напісана. Як ішоў міма сарая і на адным было напісана золата, з цікавасці зазірнуў, але там нават дроў не было, не кажучы пра золата. Шаноўны ці шаноўная прадстаўнік, я хацеў ад вас пачуць пра ваш хваліны софт казіно і, магчыма, абмеркаваць гэта ў тэме, дзе трэба гэта абмяркоўваць. Ну што ж, працягвайце ў тым жа духу і ў вас застануцца толькі адны партнёры, якіх мы ўжо ведаем па ніку і па твары таксама. Далёка паходзіце такой палітыкай азарту. Поспеху.
Як ты ўмудрыўся чарвонак ім заліць ?
Ці мала казіно ?
Айдарджан, умудраюцца яшчэ як заліваць значна больш. Але каб атрымаць VIP статус не абавязкова быць у мінусе. У мяне ў твисте такі статус і я там трохі ў плюсе 🙂 Зигзаг таксама там, па-мойму, не ў мінусе. Гаворка ідзе менавіта пра адмену статусу. А што дае статус гульцу, думаю, табе не трэба тлумачыць. Напішу адно: што вэйджар на бонусы ўсяго 15% – персанальныя бонусы і добры падарунак на днюху з маленькім вэйджарам.
Блін, у многім з табой згодзен. але твист – гэта проста кідакі. (азарт пры ўсіх ушлёпскіх правілах. не кідаюць)
Алена думае, што я яе тролю – не, я хачу, каб яны выпраўлялі махлярскія правілы і вырашалі пытанні. альбо ідзе на форум, дзе яе будуць дзень і ноч паліваць варэннем і абліваваць. Зразумела, што правіла страшное пра $700. Калі яго рабілі, улічвалі толькі сваю жаднасць і барыжнасць.
прыйшоў на пошту спам:
Добры дзень
Прапануем Вам для азнаямлення праект, тэматыка якога – азарт.
Вядома, толькі ў тым выпадку, калі падобныя праекты могуць Вас зацікавіць.
Падрабязней пра сам прадукт:
Прагрэсіўны і сучасны праект
Ліцэнзаваны софт, пацверджаны сусветнымі кантралюючымі органамі.
Самастойна ацаніць праект
Вялікі дзякуй за затрачаны час.
І як вы думаеце, куды пераходзіць?))))
Думаю, пераход на наш форум 🙂
неа)) ліцэнзійны софт, пацверджаны сусветнымі кантралюючымі органамі дзе? канечне ж гэта азартплей))