Форум казіно AzartPlay для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
1 верасня 2014 г.
ад
IvanPronin
|
293 Адказу
|
37,166 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Та ну я прыколваюся. Я зразумеў, што азартплей. Піарю наш форум, так бы мовіць…
Вось макур, ты быццам здзівіў 🙂. Некалькі гадоў таму пісаў, што казіно, якое беражэ тыкву, не будзе на порна-сайтах рэкламавацца. Быў спор у мяне з прадстаўніком азартплея пра гэта, на што атрымліваў адказ, што яны не вінаватыя, а нейкія партнёры ставяць іх на такіх сайтах. Ну такія нібы Аддера 🙂. Хлопцы, гэта ж козявка – не сумленна. Пісаў і буду пісаць пра гэта заўсёды, што азартплей – гэта даільная машына з рычагамі кіравання з адмінкі. У гэтай козявцы рубяць бабло ўсе, акрамя гульцоў, як нібы гульцам дастаюцца падмяткі з барскага стала. Перш за ўсё шыкуюць адміністрацыя казіно, партнёры і г.д. і т.п. У мяне ўжо няма слоў, проста пішу для нашых форумчан і гасцей, каб рабілі свае думкі пра гэта казіно. Зігзагу адкажу адразу, што да пары часоў цябе козявка азартплей не кідзе. Але ўжо хочуць ад цябе пазбавіцца. Што да Твіста – таксама згодзен з табой, што меркантыльныя і могуць кідаць. Мяне за шэсць гадоў ні разу не кідалі, але пастаянна нагадваюць, што я ў плюсе :). Ужо год як туды не заношу вялікія дэпазіты, таму думаю, што хутка і мяне абломяць са статусам :). Уласны мэнэджар ужо названівае і нагадвае, што хутка лафа скончыцца. Зігзаг, пара ўжо свалівае табе з азартплея, а мне з Твіста, пакуль пры трусах :). Поўна ж казіношак на замену, так што я не засмучаюся.
Паважаны прадстаўнік казіно «АзартПлей» і зноў прывітанне!
Што новага па маім пытанні? ( Пост 172 7:20 па мск ад 8.06.16)
Адказ прадстаўніка. Пост 174 13:10 ад 8.06.16 «Паважаны thee4, дзякуй, што падрабязна апісалі праблему, разбіраемся ў сітуацыі. Пастараемся ў найкарацейшыя тэрміны вырашыць пытанне.»
Скажыце, калі ласка, у Вашым разуменні «кратчайшыя тэрміны», гэта – гадзіны, дні, тыдні, месяцы?.. Той турнір (бездэп) даўно скончыўся. Цяпер прайшло 5 сутак, а рашэння па пытанні так і не ўбачыў… Тэма, калі што падзабыў, была такая , граў у еўрапейскую рулетку……Ппппасля таго, як «увязўся ў прагрэсію» гуляючы ў рулетку, на чарговым спіне казіно «прыняло стаўкі», але выніку самога спіна так і не ўбачыў (хаця анімацыя адключана). Чакаў доўга.., а «мяне проста выкінула з гульні». А калі паўторна ўвайшоў у тую ж рулетку ўбачыў, што апынуўся не ў той жа гульнявой сесіі, а ўжо зусім у іншай! Хто ў тэме – той зразумее.
Прадстаўнік Ауу… 😛
ён пакінуў гэтае месца, тут лахоў не знайсці)))
Паважаны tree4, я перадала ваша пытанне ў тэхнічны аддзел. Мы праверылі працу гульні – гульня працуе карэктна. Карыстальнікі не скардзяцца на працу гульні, але, вядома, мы разумеем, што лакальна могуць узнікаць праблемы. Злучэнне з серверам магло перарвацца з прычыны выкарыстання вамі плагіна, проксі або браўзера з VPN. Скажыце, якім браўзерам вы карыстаецеся, магчыма, вы выкарыстоўваеце пашырэнні або антывірус?
Пытанне то было не па таму што было перапынена злучэнне з серверам, а з тым што пасля таго як казіно прыняло стаўкі ў гульца у рэжыме адключанай анімацыі і больш за хвіліну не было выніку спіна, а потым мяне выкінула з гульні? А галоўнае пытанне было ў тым што , калі адразу зайдзець ў тую ж гульню(рулетка), то апынешся ў іншай гульнявой сесіі, хоць лагічней было б апынуцца ў той жа сесіі і на тым жа спіне той № 28 чорнае, ці не так паважаны прадстаўнік? А калі Вы, паглядзіце скрыншоты паста #174 то ўбачыце, што гісторыя выпадзення нумароў зусім іншая на скрыне №3 уверсе(калі казіно прыняла стаўкі) крайні выпаўшы нумар № 28 чорны”, а на скрыне №5 крайні нумар ужо № 21 чырвоны. Калі быць больш уважлівым і прыглядзецца, то на 3 скрыне шэраг такі…. 4 24 33 і 28 чор (крайні), а пасля майго вяртання ў гульню ён ужо іншы 21 26 28 15 21 чырв(крайні). Спадзяюся, тлумачу даступна?
А тое што ў вас усё працуе карэктна, дык хто б сумняваўся … І гэта дзяжурная фраза, маўляў карыстальнікі не скардзяцца на працу гульні, смешна…
Я вам апісаў сітуацыю, зрабіў скрыншоты. Вы абяцалі ў найкарацейшыя тэрміны вырашыць маё пытанне і… І на 9-ы дзень пасля майго паўторнага звароту да вас праз форум, рашэння так і не ўбачыў 🐽
А цяпер што датычыцца антывіруса, канешне карыстаюся як большасць гульцоў! Браўзер – так яго бачна на скрыні пост #174, калі гэта рэальна дапаможа, дык вось ён azartbest
…І пашырэнні, спасылкі мне выслалі прадстаўнік вашага казіно Яўген:
Чакаю канкрэтнага вырашэння майго пытання, а не адпісаў прадстаўніка казіно 🐽
Вы апынуліся ў іншай ігравой сэсіі таму, што праз вылет гульня была перапыненая.
Калі адбываецца выхад з гульні, то бягучая ігавая сэсія перарываецца. Вяртаньняў у рулеткі, як у слоты, няма.
Ну, вяртанняў можа і няма. Але стаўка ж павінна вярнуцца на рахунак у выпадку разрыву злучэння?
З апошняй стаўкай , як раз усё нармальна … Яе вярнулі пры паўторным заходзе… Разрыва сувязі то не было, проста пасля націску кн “Старт” софт думаў… думаў… доўга думаў(анімацыя была адключана) і “выкінуў з гульні” на галоўную старонку… 🤯
![]()
Медыя ад удзельнікаУ выпадку, калі стаўка пастаўлена, то раунд на серверы заўсёды дадаграваецца, ён можа быць як прайграны, так і выйграны. Але ў выпадку прайгрышу мы заўсёды вяртаем стаўку пры звароце ў службу падтрымкі.
Бонус бяздэп 15$ (1000р) так і не адыграў… круціў рулятку еўрапейку (каэф 15%) з 600$ адыграў 10$, перайшоў на рулетку «Буль» (каэф 50%) адыграў 18$ на рахунку было каля 20$ (але там паўтарылася старая гісторыя. Анімацыя адключана, казіно прыняла стаўку і «руль» завіс каля хвіліны, а потым з’явілася такое ж акно, маўляў «час сесіі выйшаў, абнавіце старонку». Паспрабаваў абнавіць старонку – нічога не атрымалася, з’явілася памылка тыпу няма сувязі (хаця правяраў праз «Хола», спідтэст працаваў як гадзіннік), ніжэй тры скрыншоты, унізе відаць час па мск.
Так і не мог зайсці на сайт «АзартПлей», як раней, давялося праз «Хола»… Нядоўга музыка грала, пайшоў сліў да 2$ (стаўка ад 0,01, проста падвойваў стаўку на кожным спіне), такога правалу не памятаю… Звычайна стаўка гуляла да 5 спінаў. Затым дайшоў да 10$ (гуляў стаўкай 0,05$) і зноў пайшоў сліў да 2$. Вырашыў перайсці на слот «Бук оф РА» паглядзець – зрабіў спінаў каля 40 (флетам) сумарная стаўка 0,18$ былі качэлі, максімальна падняўся да 2,5$ і паступовы сліў у НУЛЬ.
PS. Саппорт абяцала даць адказ на пошту, гл. пост #237, пра некарэктнае адлюстраванне ў рулетцы «Буль» выпадальных лікаў на табло (ТАМ усяго 9 лікаў, а сустракаюцца – 10ч, 12ч, 13ч, 16ч, 24ч, 33кр), але так дагэтуль і не атрымаў…
Гульцы, скажыце плз, у каго атрымалася адбіць бездеп (Пятничный ) ЦІ? 😏
Я адбіў. Браў праз іншы форум. Але яшчэ не вывелі з мінулай пятніцы.
Рады за цябе 😁Як выйгрыш капне, будзь добры адпішыся плз праз што выводзіў, патрабавалі докі і ўвогуле пра гульню 😏
Напішыце, калі ласка, свой айдзі. Праверым, што з вывадам.
0009475387
Сродкі вывялі, сапраўды, здарылася затрымка, бо заява была на мадэрацыі па конкурсе.
Калі ласка, у такім выпадку пішыце мне, указваючы свой ID, будзем правяраць і паскараваць выплату.
Пацвярджаю. Вывелі на Ківі ў далярах без докаў.
мне не выводзяць сродкі з 13:39 23.06, запатрабавалі паўторную верыфікацыю па скайпу
вось бачым што адбываецца, якія могуць быць сумневы…адміны заносіце гэты шлак у чс і зачыняйце тэмы з іх абмеркаваннем, а то ў гэтых шахраёў смеласці хапае яшчэ якія-небудзь конкурсы праводзіць, народ да сябе склікаючы.
Відаць, так і не пачую адказу на свае пытанні ( посты … 237 , 239) 😆
Тады яшчэ раз , у рулетцы “Буль” на полі ўсяго 9-ць лікаў (ад 1 да 9) , а у табло выпадзiх нумароў лікі пачынаюцца ад 10-ці і вышэй… 🤪 Пытанне , як такое можа быць? 🤯 Скажу адразу, кэш ачысціў і ў іншыя рулеткі не заходзіў, толькі ў гэтую рулетку – рулетку “Буль” 😁 Ніжэй пару скрынаў
Гэта не адзіночны выпадак, гэта сістэма… 🐽
Удакладніла інфармацыю па вашым пытанні. Сапраўды, была праведзена скайп-канферэнцыя. Аднак зараз у вас няма актыўных заяў, падайце, калі ласка, заяўку, і яе аплацяць у бліжэйшы час.