Форум казіно AzartPlay для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
1 верасня 2014 г.
ад
IvanPronin
|
293 Адказу
|
37,147 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Што значыць падарыў ? Ты іх там прайграў. Дэпаліў то таму, як хацеў выйграць ? Адрозненне адчуваеш ?
Але ў любым выпадку поспехаў. Пакарай іх 🙂
Учора “крутил” рулетку на стаўках ад 0.01$ на лічбу і паціху “падняўся”…
Як і чакаў, полтос зліты як у ўнітаз….
прадстаўнік, загляньце ў асабістку
дзіўны ты, канечне зліты.АА ты чаго чакаў? Што яны з-за твайго плачу выдачу табе падкруцяць або што там яны робяць, каб ты потым напісаў – Так, падняўся з полтоса да 1000 баксаў, зняў, але ўсё роўна казіно лайно!!!- табе і так, і так не задаволіш.
Мы і не чакалі, што вы будзеце гуляць на выйгрыш, улічваючы вашы стаўкі.
Што і трэба было даказаць…
Тое, што ты спачатку ўсіх абсыраеш, а потым пачынаеш клянчыць, вельмі красамоўна цябе характарызуе.
шама, окстись)) гэта мне тая шэсцёрка азарткешэўская кажа?
То бок я – гэта Шаміль? Прыкольна.
Я за любыя нармальныя конторы ўпісваюся ў форумныя срачэі. Ужо не раз сваталі ў розныя конторы, раней на Невере іх па прыколу ў подпіс сабе ставіў, пакуль месца ў подпісе не скончылася 😜
гэта значыць, ты ёсць шамілепадобны, самы што ні ёсць горшы паказчык у іерархіі
хы. вось для чаго ты ўсё гэта робіш, грошай прасіш))) Частая такая схема? Як там: пяць хвілін сораму і ты з бонусам. Малаца 😏
точна 😁
Блін, я залажуся з тэмкі – дзякуй, павесялілі. 😏
які там сорам? і не прасіў, а адціснуў, гэта розныя рэчы, і гэта ўвогуле заўсёды спрацоўвае, галоўнае спярша пасільней навоняць
бздун-шантажор 😁
вядома ж не бздун і не шаха падсіральная))
я зразумела 😁
пайду паветрам падышу, а то нешта сапраўды пахне 😖
Мяне нават перамога лайкнула, так што адэр-шмадэр дуй ка ты адсюль))
Бамжа-прасітальніка лайкнула помыйка. Ну так, лагічна, каму ж цябе лайкаць, калі не помыйцы.
ты не арыгінальны як і ўсе шасцёркі, вырашала пытанняў)))
Пэйаўтам хто ў вашым казіно кіруе? Можа пастаўшчык слотаў?
ну і як? узялі табе і прызналіся: «так, мы спачатку набралі шмат гульцоў, прыцягнулі добрай аддачай, а потым рэзка ўсіх кінулі, а цяпер не ведаем, што б такое прыдумаць і як усё вярнуць назад, бо ўжо ніхто не верыць»
Хачу сказаць пару слова прадстаўніку казіно «АзартПлей» і таварышам па Цэху!
Рашыў пакруціць рулетку «без Zero» з адключанай анімацыяй. Пачалося цікава, холастых спінаў, вядома, няма, але за кожную зробленую стаўку здымаецца мінімальная стаўка, роўная для гэтага стала (0,01$). Гульня ішла як бы нармальна, але…
…Робіў стаўкі па 0,05$ на лік і… І зноў «упёрся» ў прагрэсыю і дабраўся да 0,10$ на лік нажал кн «Старт» – стаўкі прыняліся і на працягу хвіліны ці двух нічога не адбывалася … А потым БАЦ і мяне выкінула з гульні і з’явілася акно тыпу «Час вашай гульнёвай сесіі скончыўся, калі ласка, абнавіце старонку», быў у «шоку» некаторы час. Але потым абнавіў старонку .., але адразу не патрапіў у гульню, зноў давялося выбраць стол з мін. ставкай ад 0,01$, спадзяваўся, што працягну папярэднюю гульнявую сесію, але аказалася, што не… Пазыў тэмп гульні, ды і бонусныя грошы таксама страціў (дзякуй, што хоць стаўкі за крайні раунд вярнулі = 0,70$), довялося пачынаць «новую гульню» ўжо на іншай рулетцы з трэкам.
Пытанне да прадстаўніка, што гэта было? Што азначае гэтая фраза «Час вашай гульнёвай сесіі скончыўся?…» Як гэта можа быць, калі анімацыя была адключана, а рэальны час паказаны ў правым ніжнім вугле 4:58! (На канец папярэдняга раунда выпала лік № 28 чорнае, на пачатак наступнага раунда пасля націску кнопкі «Паўтор» таксама 4:58). А гэтае акно з нахабнай фармулёўкай з’явілася ў 4:59! Час паказаны але па МСК.
У пацверджанне сваіх слоў ніжэй прыводжу скрыншоты праблемнай гульні
Пейаутам мы не кіруем і не маем такой магчымасці. Усе гульні пастаўляюцца, і ў нас няма на іх ніякага ўплыву.
Паважаны thee4, дзякуй, што падрабязна апісалі праблему, разбіраемся ў сітуацыі. Паспрабуем у кароткія тэрміны вырашыць пытанне.
Пастарайся хоць адзін факт прывесці. У цябе там шмат флуду, але нуль фактаў.
Вось па помыйцы я прывёў канкрэтныя факты. А ў цябе толькі бла-бла-бла.