Форум казіно AzartPlay для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
1 September 2014
ад
IvanPronin
|
293 Адказу
|
37,119 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Аддар, дзе-то выкладаеш правільныя думкі, з чым не магу не пагадзіцца. А тое, што ты гараю стаіш за Азартплей – гэта не прыемна. Гэтае казіно сябе паказала ва ўсіх колерах. Базара няма, што былі гульцы, якія паднімалі прыстойныя сумы і выводзілі па паўгода з Азартплея. Потым на форумах плакалі, што залудзіліся туды ж больш чым вывелі. Я гэта пра таго Калбоба пішу. У мяне часам нават узнікалі думкі, што яго выйгрыш быў прыгожа пастаўленая рэклама, што цішаў: таксіст выйграў 40 т баксаў і перастаў бамбіць 🙂 Быў яшчэ такі рулевы гулец Боуріс, які таксама 10 к баксаў выводзіў па тры месяцы. Дзея нават не ў гэтым, а ў тым, што ты цікавішся партнёркай і тут узнікаюць не прыемныя думкі. Памятаю, як я адклікаўся аб Азартплеі на суседніх рэсурсах і розныя кукарачы гараю стаялі за казіно, а потым праз нейкі час прызнавалі, што я меў рацыю. Хз чаму, можа % партнёркі абрэзалі або яшчэ што. Партнёрка можа быць добрая, калі казіно дастойнае. Чаго не скажаш пра Азартплей. Гэта ж казёнка скрыптавая з падзеленымі гульнямі і з адмінкай, дзе начуе майстар наладкі пейауту. Казіно Перамога таксама не з лепшых, але яны толькі пачынаюць і ў іх ёсць шанец на прызнанне. Ліцэнзію атрымалі, гульні будуць ад пастаўшчыка, параім ім уступіць у арганізацыю ECOGRA, паставім амбарны замок ім у адмінку і няхай працуюць на працэнты за прадастаўленне паслугі, а там паглядзім, на колькі іх хопіць 🙂. Пачнуць махляваць – так пошлем куды падалей. Ведаю я, які ты форум прадстаўляеш і бачыў я натхняльніка таго рэсурсу, ён так сябе называе 🙂, і без карысці ён нават палец не пашчэўліць. Так што, паважаны Аддар, не рвеце попу на казіношныя сцягі, яна яшчэ спатрэбіцца, каб какать 🙂. Давайце будзем гуляць на свой страх і рызыку ў анлайн казіночках, можа калі-небудзь даждзёмся сумленнай гульні, калі, канечне, дажывём 🙂 Поспеху.
Азартплей насамрэч застаўся па сваім стаўленні да гульцоў у эпоху 10 гадоў таму.
Шмат чаго ў іх змянілася, дадалося. Але як было савецкае стаўленне так і засталося.
Гаворыце пра граматнасць, але не бярэце ў разлік наступны факт, што адказвалі Вам з тэлефона, дзе ёсць аўтазамена, ну да ладна, гэта не самае галоўнае 🙂 Звычайна гэта нагода зачапіцца, калі аргументы практычна адсутнічаюць.
Цяпер, што тычыцца слотаў, як Вы выражаецеся, мы вам “шайтану з іншага форуму” хочам растлумачыць, калі Вы не разумееце жалезнага факта, што слоты ў нас АФІЦЫЙНЫЯ, правярайце спасылкі, а не сятрысяце паветра тут 🙂 Яшчэ раз паўтараем для аматараў world of Tanks, АФІЦЫЙНЫЯ СЛОТЫ, і перш чым робіць такія яркія заявы, рваць на сабе кашулю, то паглядзіце спасылкі на сервера, СПАСЫЛКІ НА СЕРВЕРА.
Ды Робін Гуды, бо большасць казіно, у тым ліку і Azart, якія ўладкоўваюць тройныя абароты, і такія як Вы, якія б’юць сябе ў грудзі з іншых форумаў, спрабуюць разводзіць гульцоў 😏 Што тычыцца wager, то ўжо неаднаразова казалі, усе стаўкі будуць улічаны, чытайце ўважлівей. Яшчэ раз, спрабуем прабіць вашу бетонную сцяну розуму, і тлумачым, мы не выдаем за бонус, налічэнні з кожнага спіна на бонусны рахунак, мы называем гэта сваімі імёнамі, а бонусы – гэта іншая гісторыя, ужо адказвалі якая.
Што тычыцца адказаць за словы пра кідал, то Вы не вырывайце цытату з адказу, які прызначаецца не Вам, але так як Вы “
хреновыйпрадстаўнік іншага форума” не разумееце, пра што была размова, патлумачым. macur назваў Azart кідаламі, а нас індзікамі, адсюда мы і напісалі, што лепш быць індзікамі, чым кідаламі па яго меркаванні. З якога, дарэчы, форума? 😁індыкі – гэта мякка сказана, па сутнасці ашуканцы такія ж, толькі маштабам меней, ды і вопыту мала, азартплэй – гэта толькі частка вельмі вялікай сеткі сметнікаў для айчынных аматараў выкінуць грошы ў гэтую самую сметніцу.
2 Спартак.
Не бачу нічога непрыгожага ў сваіх дзеяннях. Я пішу, што казіно ў кідках не заўважана, і гэта факт. Хто гатовы аспрэчыць, у каго ёсць факты? няма такіх? Дык што ж у маіх дзеяннях непрыгожага? Што гульцы залуджваюць назад – такое бывае ў любых установах. Не бывае так, што ты выйграеш, выйграеш, выйграеш і канца-краю няма, трэба спыніцца. І гэта датычыцца любога казіно.
ўважання да твайго расейскага не буду звяртаць, табе даруецца, ты ж не прадстаўнік)) Звярну ўвагу на сэнс. Я намучыўся ўсім тлумачыць, што такое скрыптавае казіно, і тлумачыць, што скрыптавымі называюць казіно, якія былі аднымі з першых, напісаныя на мове HTML. Гэта дурніца тыпу “адгадай адну з двух шкатулкаў” і г.д.
Большасць сучасных казіно, нават ліцэнзійны NetEnt, напрыклад, можна называць скрыптавымі, бо напісаны гэтыя казіно на скрыптавай мове. напрыклад на ActionScript – мове, што выкарыстоўвалася ў прыкладаннях Flash.
Так што давай выкарыстоўваць правільныя, зразумелыя тэрміны, а не абвінавачваць у невядома ў чым.
Спарю на долар, што адмінку Азарта ты ў вочы не бачыў. Проста таму, што ў публіцы іх софт не прадаваўся. Зато ў іх ёсць, напрыклад, софт ад Playson, які, даволі прыстойны вытворца софту, і сумняваюся, што там былі нейкія лявыя налады.
Я, канечне, не буду сцвярджаць, што ў Азарце ўсё ліцэнзійнае, але ў іх аддача ў мяне цэлкам нармальная, пра што кажуць шматлікія заносы, пра якія ты сам жа пісаў у сваім пасты, напрыклад.
Дык што ўжо там, кажы прама – дзірка ад попкі, а не ўстанова. У іх жа прадстаўнік рускай мовы горш за цябе ведае і зрывае ўсё на тэлефон 😁
не, у нармальных софтаў няма наладак пэйауту, замок не патрэбны.
Я ў прынцыпе такі ж, не працую нахаляўку. Але срач – гэта задавальненне, а не праца. Ты сам бачыш мяне не раз у розных срачах па самых разным нагодах.
Я не сцвярджаю, што яны – найлепшая ўстанова, што трохразовы абарот – гэта супер і г.д. Але я сцвярджаю, што яны ні кога не кідалі, і за два гады ніхто не прывёў супрацьпрыклад, я сцвярджаю, што аддача ў іх нармальная, што пацвярджаюць і твае словы, і стата, якую яны зноў адкрылі.
Ну і ў рэшце рэшт, я проста па жыцці не люблю нахаб і хамоў, як памойка.ио, у якіх кускоў гоўна на сайце, але яны прыходзяць да іншых пакукарэкаць.
Дык хоць з вібратара адказвай, ты прадстаўнік, ты павінен пісаць хаця б без памылак. А аўтазамену ўвогуле можна выключыць, калі рукі растуць адтуль, дзе трэба. Тэхніка ў руках дзікара – кавалак жалеза.
цябе прилюдно носам потыкалі в твой афіцыйны NetEnt, цяпер ён кудысьці знік. Відаць, будзеце ставіць яшчэ больш афіцыйны? 😁
За базар адказь. Дзе і каго я разводзіў?
Я пісаў пра тое, што вы ўводзіце гульцоў у зман, выдаючы кешбэк за бонус. Але замест адказу тут нейкі бред.
Не магу адказаць пра тое, з якога я форуму, я паважліва стаўлюся да тых форумаў, на якіх прысутнічаю.
аддер табе трэба ў гэту тэму 🔗
Там са Шамкай агульную мову знойдзеце, браты па розуму так сказаць)
Скажыце, а адкуль вы ўзялі, што Калбоб усё прайграў? Ён дагэтуль у плюсе больш чым на 20K.
А тое, што вы не верыце тым, хто выйграе больш-менш вялікія сумы – гэта зразумела.
Наколькі мне вядома, вы гуляеце ў нас з снежня 2011 года, за гэты час вы ў мінусе на 700$. У адносінах да сумы дэпазітаў не такая ўжо і вялікая сума. І пры гэтым казаць, што мы лахатрон – гэта нейкім чынам вельмі дзіўна.
Яшчэ раз прашу, дайте рэальныя айдзі гульцоў і выпадкі, калі мы камусьці не выплацілі.
Сітуацыя з паўторным запытам дакументаў была, і гэта было звязана з тым, што мы мянялі касу.
ну вось….700 баксаў я сліць успеў пасля таго як вы аддачу вырубілі, да гэтага больш-менш трымаўся, адразу на ўсіх форумах пра гэта загаварылі пацаны, а з докамі было раз 5 нібыта, то касу мянялі, то страцілі, бред карочэ…Вось я ў такім мінусе, пакажыце, што вы выпраўляецеся, падкіньце хаця б палтос кешам, я пакатaю, пагляджу, што змянілася, але, думаю, не дачакаешся такой шчодрасці зараз))
Паважаны прадстаўнік, хачу нагадаць, што гэтая ветка прысвечаная абмеркаванню нашага казіно. Папрашу вас весці зносіны, што датычацца праекта Победа, у вашай афіцыйнай ветцы.
слу чалавек, вось ты мне патлумач, усе цудоўна ведаюць, што азарт плей самая глыбокая памойка інтэрнэту – пра якую аддачу ты тут нам пачынаеш расказваць?
пра тую, дзе тут жа ў тэме чалавек піша, што за 2 ссаных гады ў яго адтуль няма ніводнага выводу! ды перамога раз у дзясятку лепш, і адзначу, што казіно толькі пачынае развівацца і ўжо многае зрабіла для гульцоў, як толькі трапіла да нас на форум, і калі параўноўваць гэтыя 2 казіно, то я лепш Перамогу ўзвяду ў лік калісьці там, чым скажу, што азарт плей добрае казіно. І так. па пытанні граматыкі, хай мне прадстаўнік піша хаця б з 14 памылкамі ў слове хлеб, калі з чалавекам прыемна мець зносіны, то гэта не змяніць, а ў плане зносін з гульцамі многім прадстаўнікам варта было б падвучацца
А ў плане махлярства і г.д. скажу яшчэ так: той азарт і хто б там яшчэ, каго ты там яшчэ абараняеш, піарыцца за купу бабла таму што гульцоў туды ўжо проста не хочуць ісці, а ў Перамозе ў нас гульцы з нашага форуму мелі і маюць даволі нядрэнныя заносы, якія мы асабіста бачылі самі, і тут прыходзіць чалавек, які пачынае нам тут устаўляць, што азарт плей – канфетка. ахахаха смешны ты
Што б вы ні думалі, мы нічога не мянялі і не можам мяняць у гульнях. Матэматыка гульняў засталася ранейшай.
у мяне наогул было іншае пытанне)) вы ўсё тыя ж, нязручныя пытанні лепш ігнараваць, ага?
Ты не перастаеш дзівіць. Сам жа сказаў Мороженка, шлак. І адразу ж палтыннік выпрашваеш…
на ваша пытанне я адказала ў ЛС
увогуле то прасіў кэша палтос, згадзіліся, але даюць з вагерам 30, гэта значыць лічы нібыць нічога не даюць, злію хаця б па-хуткаму
я згодны
Кароч выпрасіў у таго, каго паліў брудам 😁 😀 😁
Здзівіўся і з аднаго, і з другога боку.
дык сваю думку я не змяніў, а нахаляву і воцат салодкі
вось гэта нормуль. прадстаўнік а мне плюшку ? у вас там вочы разбягаюцца скока я дэпіў. у яго 700$ нават побач не стаялі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Шмат заліў ? Калі не сакрэт.
Macur666 наш стары актыўны гульняр, і нам не складае цяжкасцяў даваць бонусы такім гульцам. Праўда, не зусім зразумела, чаму такія гульцы неабгрунтавана пішуць у наш адрас абвінавачванні. Але калі гульняр лічыць, што на 50$ можна зрабіць неабходную колькасць ставак, каб зразумець пэйаут, то давядзецца даволі доўга гуляць дробнымі стаўкамі.
Поспехаў у адыгрышы бонуса, у вашым неляюбімым казіно.
Што датычыць запыту дакументаў, мы ніколі не просім іх па пяць разоў. Пасля змены кассы мы запытвалі дакументы нанова, але гэта было патрабаванне білінгу. Калі былі дадатковыя запыты, дык толькі таму, што нам не дасылалі дакументы.
Маё пытанне завісла, што ль?
Ён жа не спрабуе зразумець пэйаўт. Ён спрабуе на халяву выйграць. Усё проста да абсурду.
ну я ж падарыў ім 700 бачэй нахаляву, хачу ага падняць крыху
Што там, як справы ў азртплее ?) у мяне там 15$ прыбытку ) бебебе