Форум ХітГейм Клуб Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
30 August 2015
ад
raisky
|
446 Адказаў
|
22,032 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😁 трэба было выводзіць) ах… гэтая жадлівасць 😁
Да 3к хацеў 😁
Прайграў бездэп. Унёс дэпазіт у 500 рублёў. Прайграў безпазіт. За ўвесь час па стаўцы ў 3.6-4.5 рубля дало бонуску ў 1 слоце. За 45 спінаў насыпала 150 рублёў па стаўцы ў 4.5 рубля. Папрасіў вяртанне сродкаў. На іх яшчэ прайграў 250 рублёў. Пайшоў у Book of Ra. круціў няшмат. Потым пачаў круціць па 5 рублёў на 5 ліній. І выйграў ДжекПот паўтары тысячы рублёў. Чым зусім не сумняваўся рады. Пайшоў у іншы слот і па стаўках у 2-4-6 рублёў прайграў 500 рублёў. Відавочна што казіно дало, а потым пачало забіраць. Зрабіў у слоце спінаў 70. На аддачу і спробаў не было. Калі б не Джекпот, было б крайне негатыўнае меркаванне. Слоты пакуль мёртвыя. Не гуляйце ў Book of Ra або Леди шарм. Саппорт, як я зразумеў, адміністратар, пазітыўны чалавек. У зносінах прыемны (што для мяне самае галоўнае). І яшчэ прабачце за памылкі. На вывад 1000 рублёў.
Вывад: гуляць можна. Прайгралі 1 дэпазіт у 500 рублёў – выводзьце вяртанне. Не прайгралі. Вывадзіце мінімум падваенне.
!
Чакаем навічкоў! Якія сёння будуць адчуванні?!
Прывітаю Вас)Hitgame старым трэба дубль даць)))
Пакуль уражанні пазітыўныя.)) Тут пісалі, што бонусныя гульні рэдка выпадаюць, але, відаць, ніхто не гуляе ў Игрософт. Там даволі часта выпадае бонусная гульня, праўда каэфіцыент множання не вельмі, але ўсё ж…))) Мне ўдалося падвоіцца 5 разоў з 5 магчымых, а гэта даволі рэдка атрымліваецца.
у Игрософт згодзен)бонуска выпадае практычна ўсюды,у астатніх жа,за ўчорашні дзень дачакаўся толькі адну
Ну так грайце там, дзе камфортна граецца)), “плёткай абуха не перабіць”. 😏
усё роўна,на мой погляд,геймінатар ёсць геймінатар!ну не падабаецца мне игрософт,гадоў 10 гуляю
На густ і колер…, розны софт – розная матэматыка гульняў, мяне, напрыклад, кумарыць, калі слот засынае на 50-100-200 спінаў, люблю жывую гульню, а камусьці падабаецца, …можа быць.)))
Хто гуляў у рулетку, рулетачнікі ёсць на форуме?)) Даступная толькі ў Google Chrome чамусьці, хоць слоты ў Мозилле працуюць на ўра.
Саша) Згодная з табой)
Не губім твар, таварышы! Мы граем, ці прашайнічаем як казіношныя чайкі?))) Далі бесдэп, і на тым дзякуй, а далей кожны сам вырашае, граць на рэал ці не. 😏
Ок) Будзем чакаць конкурсы 🙂
Я прапусціў што-небудзь? Будуць яшчэ конкурсы?))
Так) Я папрасіла другі шанц на бездэп, а мне сказалі, чакайце конкурсаў 🙂
Нуу, судзячы па аддачы па гульнях, конкурсы будуць вельмі інтрыгуючыя.)) Вядома, калі будуць праводзіцца на бесдеп як у Rio, (напэўна ва ўсім гульнявым рунэце няма конкурсаў як там). Як ведаць, можа HitGame пераплюне RioBet. 😁 Пажывём – убачым.))
Пажывём, убачым 😏
Пытанне да прадстаўніка. Што там з запрашэннямі? Якія паахвочванні?
Сістэма інвайтаў такая – запрошаныя Вамі людзі депаюць, а Вы атрымліваеце адсоткі на свой рахунак.
Конкурсы будуць у адпаведным раздзеле.
Прычым чакаю менавіта ад Вас саветаў па якіх менавіта гульнях будуць праводзіцца тыя ці іншыя конкурсы
а які працэнт ад інвайтаў , на рахунак упадзе ?
1% напэўна 😁
Ад 0.5 да 1.5%
Наташа , шутнік ))))
здымаю шляпу , ты ў самую кропку трапіла !