Форум ХітГейм Клуб Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
30 August 2015
ад
raisky
|
446 Адказаў
|
22,025 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Занялі ўсе
Так пра гэта і гаворка, трэба значна больш! Мала хто будзе депаць, калі потым чакаць пакуль слот (да яшчэ не вядома які) вызваліцца!
а кодавая фраза тая ж?
Чытай вышэй паведамленні. Там усё ёсць
Мне падабаецца Hitgame ) Pronin, зрабі што-небудзь з пастамі, а то выскоквае памылка, што паведамленне кароткае)
апараты вызваліліся
скрыптавая выдумка !!! хоць я і ў + ))) Не гуляйце …
выдатная рэакцыя на бездеп з вывадам
ці не было непрыемна здымаць грошы ў……….?
ну як бы я таксама не чакаў такога)
Сябры атрымалі бездеп, усё прайшло прыгожа, адбілі і адразу вывелі, класная рэч 🙂
Як я і пісаў раней.
Задэпіў 400 рублёў яшчэ раз, зайшоў у слот, зрабіў стаўку 4 рублі роўна 106 пракручванняў. Бо слот даў 2 разы па 12 рублёў выплату.
Задэпіў яшчэ раз 200 рублёў, зайшоў у кніжкі, па рублю на 5 ліній. Далі бонус. У бонусе насыпала Роўна я не адэкватен,. а то ёсць 100 рублёў за лінію дзясятак. Бонусны сімвал былі мужыкі. нават 2 мужыкі не паказала. Скрыпт такі яшчэ той. У выніку ў мінусе на 100 рублёў.
Бо дэпаў 500. Вывёў 1000 + депаў 600.
Гадлівае скрыптовае казіно, якое дае спачатку, а потым забірае ўсё. Проста мёртвыя слоты. Я нават не магу зразумець, хто там увогуле гуляе.
Праўду тут пісалі, што 1 з 100 чалавек атрымлівае выйгрыш 3-4к. астатнім паінт.
Гэта проста ппц 106 пракручванняў і гэта не таму што слот не дае бо ён ужо сёння даў. Гэта таму што слоты скрыптовыя і наладжаныя так.
што датычыцца бонусаў, то, канешне, дачакацца іх…. але людзі пішуць, што выйгралі! асабіста мне ні разу не давалі бонусаў, але так і не змог падняцца!
Колькі людзей столькі і меркаванняў☺
да няхай удача суправаджае Вам пры кожным спіне!
сёння будуць конкурсы ад Вас?
Я вось заўважыла ў слоце баланс. Гуляла стаўкай 90 капеек. Спачатку круціш, круціш – бонускі не выпадаюць, калі баланс набліжаецца да нуля і тут самае цікавае пачынаецца, выпадаюць бонускі. У мяне ў першы раз выпала 225 спінаў, потым зноў пачало злівацца і зноў баланс наблізіўся да нуля і тут я думаю – канец, але не, зноў пайшлі бонускі. На гэты раз выпала 405 спінаў. )))
дарэчы….вось руль я то і забыў)
вось, паспрабуй у рулетцы)
Хлопцы, умовы бонуса змяніліся з-за занадта вялікага патоку з іншых рэсурсаў і рэгістрацый на неіснуючыя нумары. Бездэп толькі для форумчан гэтага рэсурсу з пэўнымі ўмовамі. Прабачце за нязручнасці.
Сумна, што дагэтуль многія, хто вывялі рэальныя грошы, не адпісаліся. Чую толькі негатыў у свой адрас. А дзе пазітыў?
Рэбята, напішыце хаця б невялікі водгук, хто вывёў грошы з бездэпа)
76-054-936Здаецца ўсё.))Дзякуй. Трымайцеся. Будзьце асцярожней з бонусамі. Мы не спім
Згодзен..учора, так бачу, рвалі казіно..на бездепы)) (парадавалі нас бонусам)..Будзе справядліва пацешыць і прадстаўніка скрыншотамі (ці хаця б так адпісацца) ..
Вось менавіта, а то ўсё негатыў, негатыў! Давайце хоць парадуем прадстаўніка казіно пазітыўнымі водгукамі)))
Непоганы слот The Money Game . Бонускі амаль адразу выпалі з 10 рублёў паднялася да 150р.) Стаўка 90 капеек.
ну вось,хоць і не шмат,но ўсё роўна прыемна)
Так, але ўсё роўна зліла 😁
Увечары залію 100 рублёў, пагляджу, што атрымаецца)