Форум Банда Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
16 кастрычніка 2024 г.
ад
NataKaya
|
203 Адказу
|
7,441 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Водка Вата , Хоць калі па факце любое казіно вата калі не гуляе)
Нам, лудзікам, напляваць, дзе гуляць, толькі б гуляць, так што не спорыце, хлопцы😁
Убачыў паведамленне Вячаслава, што 150% дадалі па проміку, вырашыў зарэгнуцца, кінуў кэсык, з усімі бонусамі атрымалася каля 3к , вагер 88к , не вельмі спадзяваўся адкруціць, але атрымалася, апошнія 20к увогуле дабіў на блэкджэку ад ПНГ, на балiку было 6500+ , спачатку выдавала памылку пры спробе выводу, у выніку разбіў на 3 плацяжы на СБП крыху больш па 2к кожны , вывелі ўсё за 2 гадзіны, у агульным казіно плаціць на дадзены момант вельмі хутка па СБП, ад чэмпіёна чакаю ўжо вывод суткі, пачакаю да 72ч як пісалі ў чаце і буду пісаць скаргу 😁
Акаўнт заблакіравалі пасля дзявятага запыту на замену селфі , усё што здарылася апішу ў аўторак сераду раней не атрымліваецца , Лок акаўнта 17 пункт ))))))) хаця менеджэр Софія па тэлефоне сказала ўсё выдатна
Гуляй у вавадзе)
Сябры, хто-небудзь разабраўся, як з рублёвага балансу вывесці на крыпту? Не дае, толькі прапаноўваў вывесці на карты…
У мяне ўвогуле прыгода: учора логіўся без праблем, пароль і пошту, як звычайна, браузер захаваў, зараз пры спробе ўваходу выходзіць паведамленне “не верная пошта або пароль” – націснуў «забылі пароль», ліст не прыходзіць для аднаўлення, яго няма нідзе, нават у спаме.
Дзіўная тэма, а ТП што кажа наконт гэтага?
Прыйшоў нарэшце код для аднаўлення пароля, змяніў адзін фіг выдае тую ж памылку, цяпер пайду ў чат звяртацца .
Можа паспрабаваць у іншым браўзеры?
Ужо і названьваюць з раніцы менеджары, з прапановай дэпнуць
Дзякуй, як варыянт праверу, паспрабую, зараз чакаю адказу, што ў чаце скажуць.
Мне не тэлефанавалі, а вось з ПФ тэлефануюць вечна
Зашоў зараз глядзець, ці ёсць спосабы вываду крыптай. Здаецца, усё на месцы. А вам быццам не дае вывесці таму што валюта не тая?
Плюс у мяне пытанне тым, хто тронам карыстаецца. Я наўпрост яго не выкарыстоўваю для перакладаў. Але ў трона ці сапраўды за пераклад раней бралі 10 trx?
Кароч зразумела – гэта банда ашуканцаў ) мяне ў мульты прапісалі, капец, які сэнс у іх мультаваць, стварыць дублікаты, калі ў іх нічога няма за рэгу, шчырае слова, хлопцы, у мяне там адзін-адзіны аккаунт.
Гэта як фраза з бумера: “табe не патрэбна, Воўка, такая машына”.
Абаронілі ад гульні ў гэтым казіно))))
Згодзен на 100%, добра хоць усё гэта здарылася на старце, деп не паспеў здзейсніць, занёс бы чаго і замучыўся б ім нешта даказваць, папрасіў нейкія пруфы, інфармацыю прадставіць па “дублікаце” – нічога, тупа спасылаюцца на СБ, па іх інфармацыі ў мяне нібыта дубль, ні пошты, нічога не прадставілі. Вусна абвінавацілі ў тым, чаго няма, і мне пры гэтым біць сябе ў грудзі і даказваць, што няма дублікатаў, пры тым, мякка кажучы, не самае топ-казіно + са ўсімі яго мінусамі – гэта яны павінны ўтрымліваць, трымацца за кожнага гульца, кліента ну – мінус адзін пастаянны кліент )
Гэта такая ж тэма – у службы бяспекі котаў ёсць, бонусы адключаюць, бо нібыта ёсць дублікаты. А рахункі не блакуюць, кекв. А вось тое, што праўдаў ніякіх не даюць, страшненькая практыка ўсіх казіно “не можам нічога ў мэтах бяспекі”.
2к депнуў учора пад 150%+150 фрыспінаў, усяго 5к зляцела хутка, потым яшчэ фрыспінамі 1к далі – адразу на іх выдало х100, пасля ні адзін слот нават бонуса не дае, як у тыповай скрыптовай дзірцы.
Там чалавек пісаў, што вывёў даволі хутка на карту з гэтага завядзення, калі шчыра – не верыцца, я думаю да панядзелка павінны з’явіцца скаргі на гэтую тэму, калі, вядома, сапраўды будуць тыя, хто да вываду дабярэцца.
Ну, не ведаю, як чё там, але ўсюды бачу, што выводзяць на плацёжкі, з якіх не дэпіў. Што выводзяць хутка на карты. Пры гэтым вэрыфікацыю не просяць. Тыпа ўсё цудоўна. Але чамусьці ўсе гэтыя тыпы маўчаць пра тое, што канская камісія на вывад.
А ў мяне пры дэпазіце і вывадзе на піастру і вэрыф папрасілі, і камісію знялі. Ну такоооое.
Хз як па тэрмінах наконт вываду на карту, але на іншым форуме прачытаў, шмат хто вывёў на крипту даволі аператыўна 15мінут – 4 гадзіны, шматкім, па паведамленнях, вывелі без вэрыфікацыі, а там хз – бывае каму як пашанцуе, мяне ўвогуле заблакавалі ні за што .
Ну і дзіўна на мой погляд яшчэ тое што на бонусе піша – максімалка х10. А на што х10 то на дэпазіт або атрыманы бонус, паняцце х10 расцягальнае.
У телеге быў чэл, які дэпанаў 300 долараў, узяў фрыспіны. Круціў з іх вагер, падняўся да 900 бачэй і яму спісалі грошы да 500 максімальных па ўмовах бонуса.
Вось прышло як раз дарэчы🤣🤣🤣🤣🤣нават і не ведаю, што рабіць….
Смяяцца ці плакаць
..,а можа рэальна дэпнуць!?🥳🙃🤔🤣🤷
Яны так пішуць гэтыя рэкламныя пасты. Калі нічога не ведаеш пра казіно, можна падумаць: унесеш ад 500 рублёў і атрымаеш 750 фрыспінаў.
Ага, шчааааа.