Форум Банда Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
16 October 2024
ад
NataKaya
|
203 Адказу
|
7,216 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Учора выйграў у коле, адыграў паставіў на вывад на піастру вывелі без вэрыка, можа таму што сума маленькая была хз))
Прывітанне да, чуў такое, што верыфікацыі ў іх вельмі мутарна і доўга, то адно не падабаецца то іншае, такое адчуванне яны чакаюць ад гульца што не вытрымае і пачне гуляць і прайграе))
Мне ж наадварот спадабалася, да правайдэраў мала, но зато есть мой любимый btg? что не было в либете. А так яны дададуць усё паціху
Так, так, лайно🙄😁😁
А ты верык праходзіў у іх ,ці вывелі без верыка ??)многія жаліцца на праходжанне яго
Колаў жа шмат🤣🤣🤣
Я даволі часта заўважаю ў вас усе адказы кароткія і ясныя і ўсё па факце 😀😀
🤣🤣🤣🤣
Два вывады не вялікія, пакуль не запрасілі, але па любому запросяць)
Так, колы – гэта асобная тэма, ёсць для ўсіх, ёсць для рэфералаў, у першы ж дзень выйграў два па 10 долараў, паспяхова зліў)
Так вось тэма колаў добра прыдуманая ,выпадала разы 2 ))
якія прызы, як я зразумеў прайграў, раз не выводзіў)
Заміціў што ў Вас і 1 икс Бет и Рио и водка и гэта вось,,,авно……топчык,нават і не ведаю,што сказаць.Я проста памоўчу,хлопцы самі разбяруцца!
У яго пры вывадзе па спб банда 5% камісіі зняла. Ну ды… Топчык, аж дэпнуць захацелася. Чыста для школьнікаў і аматараў колаў казіно.
ні фіга! яшчэ не паспеў адкрыцца . так шмат водгукаў )) а яшчэ штук 15 такіх павінна з’явіцца !! вось для чаго яны патрэбныя????
Ужо адрамантавалі
150%: у нас працуе
Ну вось, ужо лепш. У Латеста ў любым выпадку атрымліваецца выбіваць добрыя стартовыя пакеты бонусаў. Што тут у Банде – у стрымераў толькі, па вялікім рахунку, фрыспіны, а тут працэнты на дэп. Што ў комеце, там стандартны бонус ішоў са слотаў з вейджарам 80%, а ў бонуса з Латеста 100%.
Ну ім “пашанцавала’ ўсе хейтэры Лібета пайшлі адразу шукаць косякі пхахаха гэта ўжо было пытаньне прынцыпу.
А так, што не клепаць такія косякі то? Суцэльны фарм грошай. Нічога новага не прыдумалі, старыя метады нажыўы на гульцах пакінулі.
Ды праект не вельмі, увесь сыры. Хочуць відаць па-бырэньку грошы зарабіць, а элементарныя рэчы пачыніць не могуць. Другі дзень б’юся з падтрымкай, каб пацвердзіць пошту.
Стараюся заўсёды шукаць аптымальны эксклюзіў для сайта
У нас і бездеп у краме ёсць
Панятна
Крута прама ) мне падабаецца
Піпец блін) я з-за гэтых адмен столькі зліваў ((
А што не так , калі я там усюды гуляю, у чым праблема.
Рио і Водка топ 😁я так вырашыў, і не перапярэчай мне🤣🤣🤣