Форум Банда Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
16 кастрычніка 2024 г.
ад
NataKaya
|
203 Адказу
|
7,445 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзіўна, што ты ўвогуле там зарэгістраваўся, калі і так усё з пачатку пра праект было зразумела.
Ты мяне за дурня трымаеш, што лі?!🤣🤣🤣 Адкуль ты ўзяў, што я там зарэганы??! Я менавіта і сказаў, што прыйшло пісьмо, а я пра гэта не ведаю… вось… і што гэта… Я ў прынцыпе нават не збіраюся там рэгіцца, я што, на недалёкага падобны?! Проста пісьмейка прыйшла мне… рабіце высновы, чаму…… і адкуль яны маю пошту даведаліся ………
Так у лісце ж напісана адпісацца ад рассылкі, адсюль я зрабіў выснову, што ты ў ім зарэганы быў.
У мяне пакуль рукі не даходзяць, але хацелася б стварыць асобную тэму па Лібеце і гэтай бандане, дзе разабраць усё па палічках, чаму гэта найгоршыя праекты за апошнія пару гадоў.
Ну і параўнанні розныя правесці, мне не падабаецца тое, што яны робяць і раптам гэтым навязуць у будучыні і іншым праектам падобнае.
У спаме ўбачыў, манера зносін у іх, канешне, нейкая маргінальная, мне цікава, у саппорт калі звярнуцца, ці таксама будуць казаць – слухай, не панікуй, зараз усё вырашым ці разрулім, ну рэальна смешна ж.
Нібы стваральнік гэтага казіно – школьнік.
Падкажыце, толькі ў мяне адной на Мэйл-пошту не прыходзіць ліст для пацверджання пошты?
Ты не адна, пішы ў сапорт)))
Бонусы шляпа для новых), ды і для ўсіх, правайдэраў 5 штук)), у PNG толькі ў далярах гуляць і спіны хуткія стаяць, шляпа казіно
Згодзен, казіно таксама не спадабалася, мала правайдэраў і гульняў мала
Згодзен , скрыпцінай цягне🤣
Так гэта дакладна ,яшчэ з праходжаннем верифікацыі кажуць праблемна
Падаецца, Васёк Бумер, Жмуркі і Брыгада пераглядзеў звыш меры, а калі выйшла “Слова Пацана”, ён якраз уладкаваўся ў гэты шалман🤣🤣🤣💩 на РАБоту
P.s шалман са жаргону гэта прытон і ніяк інакш, каб у гуглафоне Вам не пісалі, калі што, звяртайцеся да мяне заўсёды ў асабіста за тлумачэннямі🤣😣😍🤷
Дык адразу іх у ЧС і ўсё справы
Гэта казіно з серыі ў нас верыфікацыя неабавязковая, але пры выводзе мы яе абавязкова запрасім.
Убачыў скаргу сёння, гэта класічнае паводзіны.
У мяне, апроч смеху, гэта нічога не выклікала, ім яшчэ трэба, каб фатаграфія была зроблена ў межах 24 гадзін на момант праходжання верыфікацыі.
У мяне, напрыклад, ляжыць стос фотак, які я напэўна абнаўляў год таму, калі не больш, і гэтыя фота прымаюць усе казіно.
А тут ім патрэбна свежае фота))) Я бачыў яшчэ скаргу па іх першаму праекту, дзе для верыфікацыі акрамя розных збочванняў з фота, у чалавека папрасілі яшчэ відэа зняць і ім адправіць.
Гэта шарага гульцу нічога даць не можа, але патрабуе і патрабуе і качае пастаянна.
І па іх лібэту пачытайце 🔗
Я думаю, тут і далейшыя каментары зайвыя.
Тут у тэме відавочна паняткі (і нармальныя словы і мова гэтыя пасссаны🤔 не ўлоўліваюць) і ў рамсе у іх толькі фільмы тыпу Брыгада (два π… @ і два гата), Бумер, Жмуркі, Слова пацана і Слаўныя хлопцы🤣😎💯, паходу славныя непарні з гэтай банды чыйстааааа😣 па панятках пытанні, дадзеныя па вывадах лавэ, вырашаюць і ніяк іначай! Відаць, іх тыпааа брыгадзір (ён жа мэнэджар па жыцці) увогуле даўно берагі памяшаў! Думаю, яны пакуль адказы на пытанне “Дзе грошы!?” ад нашага гульца і форумчаніна шукаюць у фразах пры праглядзе фільмаў па алфавіце!
Жахлівае казіно. За 4000 спінаў я ўбачыў 2 бонускі х10. Сядзець гадзіну глядзець фільм і ўбачыць 2 бонускі – гэта 100% сумленнасць.
Вывучай артыкул пра RTP) у іх RTP ва ўсіх слотах вельмі нізкае
бездэпав мала і максвин не вялікі з іх , а так усё выводзяць хутка)
Добры вечар, дарагія чытачы! Пачну свой тэкст адразу з прэтэнзіі.
12.12.2024 г. папоўніў баланс, але грашовыя сродкі на гульнявы рахунак так і не былі залічаны. Пішу ў чат кожны дзень, але акрамя адказаў-скрыптоў нічога не адбываецца. Ужо ідуць пятыя суткі…. Абсалютна нулявы вынік.
Мае нервы на мяжы нормы.
Усе чэкі ім адправіў, а яны не ў стане праверыць свой рахунак 🤷♂️
Гэта проста нейкі жах, хлопцы!!!
Добры дзень, дарагія чытачы!
Ідзе ўжо 7-ая сутка, а дэпазіт так і не паступіў на гульнявы рахунак. Саппорт працягвае мяне карміць скрыптавым тэкстам.
За 15-гадовую гульню ў онлайн-гэмблінгу я ні ў адным казіно з падобнай праблемай не сустракаўся.
Гэта проста жосць, хлопцы!!!
Жудаснае казіно, створанае выключна для нажывы адміністратараў самага казіно. Жудасная бонусная палітыка, незразумелыя правілы і нулівая аддача хоць новы хоць стары акк не мае значэння !
Раней не было такіх праблем з плацяжамі, ну хіба што ў верасні былі, але не такога маштабу, таму ты з гэтым і не сутыкаўся.
І гэтыя праблемы зараз паўсюль, нехта вырашае іх паступова, але ў тваім выпадку ты абраў самае жудаснае і агіднае казіно, я не здзівлюся, калі ты будзеш чакаць гэты дэпазіт у выніку не адзін месяц або зусім не дачакаешся.
Ствары скаргу.
Нарэшце! Праз тыдзень дэпазіт учора быў залічаны.
і як бандас сябе вядзе, ці варта пачынаць у яе гуляць?