Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
https://youtu.be/6i7zxpbOcaI?si=PX–oYFy4cNQWJNQ
@pokerface Салам, ахрят!) Адгадай, дзе я тут?
Кіяяяя!
Чацвёрты злева xDD
@sinaloa гэта не быў другі дыз, мінус, пастаўлены ноччу мной, прыбралі гадзіну таму і дабавілі плюс, ну або мяне ўзламалі, я хз што думаць. За абляпіху неўгамонную асобнае дзякуй)
Калі ласка)
Вітаю ўсіх! ✋️
Ідучы пісяе сядзячы.
Салам родны ! Як ты Руслан?
@pokerface ў адрозненне ад цябе, я тваё імя запомніў , Раміс! мяне клічуць .
Дапамажы, дай , пазычы, першыя тры словы ..
@pokerface
Шызік што ці 🤣
@pokerface далей ужо вашы хацелькі..
@pokerface Салам, ахрят, салам, Раміз!)) Што бузіш?
@pokerface я літару “с” не вымаўляю прос).
@abzi думаў, ты рускую мову вучыўся, множання РаміЗа!
@pokerface Вучыўся канеш, як жа без вялікага і магутнага. Мне нават у школе сказуху рабілі, я думаю, і ты таксама зробіш)
Блатата…
@pokerface Калі ты пра мяне, то я не быў блатным і цяпер не блатной і не імкнуся.
@pokerface
Сачы за словамі…
@pokerface
Напісаў у тг….
@pokerface
дурненькі😁
@pokerface
Не занадта шмат пішаш? Ферзь Баварскі?
Стварыце хто-небудзь канал латеста ў дыскордзе, і там прама рамсіць па відэазвязку будуць ці выпіваць супольна за здароўе Ільіча.
Выпадкова ўбачыў скаргі на гэтае каз, пачытаў. Там вельмі шмат аднатыпных скаргаў. У чым сэнс блакіраваць аккаунты? Іх што – па‑понту спрабуюць вярнуць свае прайграныя дэпазіты, што ці? Ну так там ёсць скаргі, дзе і не патрабавалі вярнуць дэп..
@bugulma83 умнікі і умніцы. Ёсць стрыжань, Мужчынскі .?