Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@gans2115 другі)але амаль нельга адрозніць)
Злева бландзінка, цётка Мотя побач з жонкай, ды ён пасяродзі, і я ў чырвоным)) Напраціў дзяўчына была ў становішчы, тое Жэку, яго жонка тут няма на гэтым фота, каротка, яны мяне ізвратылі))))
@pokerface я б, канечне, падумаў што ты ў сярэдзіне, у гальштуку:))) я не за 500, я проста так, цікава?
А значыць, брюнет:())) шчыра кажучы, думаў покер у нас русявы ці нават бліжэй да светлага:))))
@gans2115не, прывітанне бро ! гаварыў жа не жаніх я на фота )
У салатовым кашулі )) хз і потым скінуў пару фотак,тут ужо да гадалкі не хадзі ))
@gans2115 там практычна ўсе яны ))
Ну што, значыць давайце ўсе раскрывацца! Тады прыемна пазнаёміцца!:))) ну гэта я малады , 13 гадоў таму!
Робін, твая чарга!![]()
Прывет! Толькі заўважыў паведамленне, калі ласка! Поспехаў, сябар !🤝✌️
@pokerface так я як заўсёды, чытаю з канца:)))) зразумеў ужо
@gans2115 прыемна пазнаёміцца! хоць тое адчуванне – нібыта ведаю цябе сто год! хоць і заочна. добры, правільны чалавек!
А я ўспомніў, яшчэ ў 15 годзе тэма была, там усе выкладалі сваіх катаў, сабак, сябе , я там як то фотку выкладаў, у Дубаі з чужой тачкай:)))) для дзяўчат:)))
@pokerface ўзаемна! Я калісьці казаў, ну прыемней, калі ведаеш людзей у твар. Так, напэўна форумы не прадугледжваюць, што гэта так правільна, але я проста як бы па-свойму, лічу менавіта так.
@gans2115 раздзел знаёмстваў, ідзі як яно называецца ёсць жа правілы на форуме, 7 гадоў сяджу на форуме там не адпісаўся да гэтага часу 2 $ поінтаў будзе ў панядзелак, )) Рады, ганс, з табой прыемна мець зносіны, і знаёмству рады хоць і заочна! 🤝✌️😉
@pokerface Не, там тэма нейкім чынам называлася кшталту нашы любімыя ці родныя, ну нешта такое…
@gans2115 дакладна было, нешта на мове было, але не ўспамінаю ты правы гэта іншая, тэма кшталту нашы меншые ..
Днюху Аляксандры святкавалі, пасля дзве цёткі маці прыехалі рылі а як “белая” варона там быў, а куды і мастацтву атрымалі бляндынка-філолаг, два ў адным карыснае з прыемным .. побач таксама Жэка вось пасярэдзіне я ў чырвоным думаў няшчасны.. усе выраслі, а насупраць дзяўчына ў становішчы Жэня жонка тут яго няма на фота.
У мяне як тое такая, можа крыху глупая думка была, але прызнаюся, была, як-небудзь сустрэцца :))) адзінае няма аўтаматаў зараз амаль ні дзе, а было б крута 👍 дзе-небудзь у Калінінградзе, у Сочах, ну дзе-небудзь дзе гэтыя зоны аўтаматаў ёсць. Я шчыра кажучы ў Расіі ні ў адной яшчэ не быў.
Фінансава, канечне, я разумею што гэта цяжка, для большасці, але было б крута! Выграў бы я 5 мільёнаў, сабраў бы ўсіх, аплаціў бы квіткі, блін, хацеў бы канечне! Магчыма калі-небудзь атрымаецца!
Як яны калі шчыра)) самы малодшы быў і экзотыка … у пізду называюваю , рэальна як ёсць было не піздабол ніколі ў жыцці ., ок хлопцы пайду позагораваць, удачы ўсім усіх благ!!!
@gans2115 гэта хз, па мне прыемна было б у рэальным жыцці сустрэцца, але, на жаль, не рэальна ажыццявіць – гэта як сустрэча аднакласнікаў, з гадамі ўсё складаней, а так рэальна 👍 задумка!
Чат упаў зусім, флудзілка паўстала з “мёртвых”. Вось і думайце цяпер, хлопцы.
@gans2115 а вось і я)адагадай дзе я))2021 год)
@robingood да фіг ведае:))) ну хай будзе іменіннік відаць, пасярэдзіне.
Вітаю ўсіх! У гэтым плане дрэнна ні лайку не чакай, абнаўляй ..
Увогуле, калі ёсць або засталіся стэрэатыпы пра кавказцаў, тым больш пра тых з Дагестана, без хлусні, шчыра не буду хлусіць 5-ы паверх, ліфта няма, груба кажучы – спартанскія ўмовы, мае госці высушу не дай божа .., улюбёнец старэйшага сына, яго Мэссі ахоўнік..