Флэйм, разборкі, клевета, тролінг, флуд
Агульныя пытанні
|
9 снежня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
200 Адказаў
|
18,682 Прагляду
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sinaloa я не, я мужчына, але не Інгеборга)
@goldking і трымаю цябе ў курсе, усе мае балы папярэджанняў толькі з-за гэтага тыпа
@lemonad83 ахаха, Ды я ж цябе ведаю, бро) Але не Інгеборга, гэта 100%)) Ты, канечне, мяне насмяшыў)
@lemonad83
@natakaya Наталля, нідзе няма абраз, і пішуць, як вы самі сказалі- дзе можна выказаць свой пункт гледжання. Да таго ж тэма называецца-
Флейм, разборкі, паклёп, тролінг, флуд.
@sinaloa
@sinaloa назва тэмы пасуе да ўсяго гэтага, вы ж самі сказалі, што тут можна пісаць. Флейм, разборкі, паклёп, тролінг, флуд. 😊
@lemonad83 цябе нешта не задавальняе? Цябе чымсьці зачапіла гэтая сітуацыя????
@ingibordadapkuna я ўжо напісаў, чым мяне гэта закранула, вышэй можаш азнаёміцца
ingibordadapkuna ты закрануў увогуле ўвесь форум, гэтага яшчэ не зразумеў?! Не прыкідвайся ўжо, дурня не ўключай. Накулігачыў спраў і хочаш выйсці сухім з вады? Так не атрымаецца.
@sinaloa а якія такія справы я нарабіў? Што заходзіў з акаўнта іншай чалавека? Дык для гэтага ж кампетэнтныя людзі, не табе ж гэта вырашаць
@ingibordadapkuna ты рэальна вельмі моцна прыдурваешся. Выключай ужо гэта, абузер і мульцік 4LUCK.
@sinaloa а наконт выйсці сухім з вады, я нічога не кажу, калі адміністратар вырашыць заблакаваць, значыць так і будзе, я тут нічога зрабіць не магу, я тут такі ж маленькі чалавек, як і ўсе )))
@ingibordadapkuna ты не як усе. Ты ўжо тут абнаглеў. Мультікі, жорсткі аб’юз паінт-сістэмы, мінімум ужо тры акаўнты. Бо Анюта піша ад мужчынскага імя. На фота наогул пафігу звяртаць увагу, як і на вашы дакі. Можаш проста папрасіць каго заўгодна. Яшчэ ідуць тупыя апраўданні, даўно б табе ўжо перманент выпісаць. Час за такія справы адказваць, не ведаю, чаму з табой яшчэ сюсюкаюцца.
@sinaloaдобра)))
Якось я не думаў так пра Ахмета, ну што ў яго мульты. Верыў яму якось. Шкада, 😢 вельмі-вельмі шкада, канешне.
@gans2115,дык у чым я цябе падмануў ? Тое, што ў мяне ёсць дзікі мульцік, які заблакаваны паўгода таму ? Ці што мы з Анюткай часам разам жылі ў адной кватэры )) ці што часам мне па працы было не да таго, калі яна заходзіла з майго акаўнта? У чым падман, які датычыцца менавіта цябе, цікава )
@lemonad83
@sinaloa
Я ўсё разумею, пра што ідзе гаворка.
Калі гэта мульты, няхай мадэратары іх заблакуюць. У іх праверка лепшая, чым вашы простыя назіранні.
І не трэба мяне шкадаваць, лепш пашкадуй сябе, бо табе больш няма чым заняцца, акрамя як сачыць на форуме для гульцоў, хто колькі поінтаў наабузіў проста так.
@hgsdtv 😂 ну ты і не сочы, і не пішы мне, гэта мая думка. Хачу, пішу, ці ты мне будзеш указваць, што рабіць?! Без тваіх парад абыдуся, усяго добрага.
@sinaloa так і ўсе астатнія без твайго савета таксама абыдуцца)))
@ingibordadapkuna не, канкрэтна мяне, то не, канечне, я ж з вамі толькі пра гульню перапісваўся, літаральна раз ці два. Апошнім часам я рэдка тут на форуме, таму мне цяжка на гэтую тэму разводзіць дэмагогію, тут, каб рэальна ўсё чотка зразумець, трэба перачытаць кучу старонак перапіскі. Зноў жа вельмі важна ведаць, ад каго пайшла ўся гэтая інфа, ад адміністратараў ці вы самі гэта расказалі!
Прывітанне ўсім, хачу сказаць сваё слова як стары форумчанін.
Ахмет вінаваты, што стварыў мульцік, і Анютка таксама, гэта ён або яго жонка і г.д.
Яны апынуліся ў адной кватэры, і часам яна заходзіць з яго акаўнта, мутная гісторыя, адразу скажу, усё гэта поўная лухта, Ахмет, я супраць цябе нічога не маю, гэта маё меркаванне.
Ліманад, Сярога, вы добрыя людзі, я гэта ведаю, такі дыялог ні да чаго не прывядзе, хлопцы, а скончыцца папярэджаннем усім удзельнікам гэтага дыялогу, так што, хлопцы, спыняйце.
Адміны і кіраўніцтва форуму разбяруцца ў гэтым, не сумнявайцеся, таго, хто абузіць пойнты і стварае мульцікі, пакараюць на 100%.
Калі і далей весці дыялог у такім тэмпе, будзе дакладна 8-10 старонак, а гэта ўжо проста флуд.
Забіце на ўсё, хто вінаваты, таго пакараюць адміны, калі не яны, то той, хто вышэй за ўсіх!
Усім удачы, мір, жуйка і любоў. І заносу, канечне.
@robingood Вітаю! Я Аня і ёю была, і ніхто ніколі не сядзеў пад маім акаўнтам, на сайце я зарэгістравалася вельмі даўно, яшчэ да знаёмства. І Анютка (то бок я) – не Ахмет.
@sinaloa Сапраўды, нідзе няма! Бо іх выдалілі.
@robingood Дзякуй!