Флэйм, разборкі, клевета, тролінг, флуд
Агульныя пытанні
|
9 December 2015
ад
IvanPronin
|
117 Адказаў
|
14,267 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я ўжо не ведаю, куды пісаць, але модэратары, разабярыцеся, калі ласка.
Многія карыстальнікі ўжо займаюцца не проста адкрытым флудом – а я нават не ведаю, як гэта назваць. Сядзіць чалавек і адказвае на пытанні, якія задавалі людзі ў 2023-2024 годзе, і адказвае па аднаму паведамленню! Самае смешнае, што пытанні такія, якія дакладна ніяк цяпер не актуальныя.
Тыпа ў 2024 годзе я пісаў * у ўсіх водка нармальна працуе&* – чалавек адказвае праз год * у мяне нармальна працуе * – гэта ўвогуле нармальна ці ўсё ж флуд? прычым яры флуд? прымяніце дзеянні.
@natakaya
Толькі ў мяне на сайт заходзіць толькі з Вини?
Правайдэр МТС
Таксама ў некаторых казіно цяпер без Вини гульні не загружаюцца, прычым у таварышаў таксама з майго горада
@peterdmitriev1, з мабільнай сеткі часта не заходзіць у казікі, лепш сядзець па вай-фаю, вельмі дзіўна, прычым у знаёмых таксама.
@peterdmitriev1
Калі вы пра гэты сайт – магчыма ён у блоку РКН – таму і не заходзіць – у мяне ўсё працавала і працуе (я з РБ), але пры пераходзе з гэтага сайта ў казіно па рэф спасылцы вось такая хрэнь:
@ident РКН і да Беларусі дабраўся?) як страшна жЫць)
@brabrobrob
@brabrobrob Вы чытаеце пра што ён ? Ён пра сайт гэты Латест, а не пра казікі)
@caddet
Не ведаю, хто да каго дабраўся, спачатку палітычныя сайты блакіравалі, цяпер да казіно дабраліся
@misha55
Карыстальнік звярнуўся ў падтрымку з просьбай даць магчымасць працягнуць карыстанне сайтам. На дадзены момант профіль знаходзіцца на каранціне, і доступ да некаторых функцый абмежаваны.
@peterdmitriev1 Я не з Расіі, у мяне таксама з Віні толькі заходзяць, раней без Віні спакойна заходзіў, як форум абнавіўся – толькі праз Віні.
@robingood а ў мяне на дзіва з РФ без віны латэст на дадзены момант грузіцца, хаця некаторы час не адкрываўся без яго, хз інэт-правайдар мутзіць і ці РСН..
магчыма спасылка старая вось па гэтай у мяне нармальна працуе форум без віны правер, можа і табе будзе працаваць.
/forums/
@pokerface не ўвогуле іншыя рэсурсы выдае) дадаў замест su /forums/ анг лсб выдае)
@pokerface мабільны інтэрнэт без віны не загружае, а вафля спакойна загружае, дзівіць, правайдэр той самы
@robingood да блін)) спасылка хз як абнавіўся форум, не атрымліваецца цалкам нармальна запосціць )
bet у канцы паспрабуй скрын ніжэй.
@peterdmitriev1 Ростелеком – правайдэр вайфая, але відаць па настроі ) працуе то без, то з віні.
што людзям робяць за флуд?
@rahat у гэтай тэме пойнты не налічваюць, ідзі ў іншыя, спамь
@rahat
За флуд і спам выдаецца «папярэджанне» або поўная прэмадэрацыя профілю. На сайце і форуме гэта забаронена.
Таксама можа быць адключаная функцыя куплі тавараў у краме 4LUCK назаўсёды.
Агульныя правілы
@rahat Перад тым як спаміць і флудзіць у ўсіх тэмах, трэба задаваць такія пытанні, а не пасля таго, як ужо гэта зрабілі.