Флэйм, разборкі, клевета, тролінг, флуд
Агульныя пытанні
|
9 December 2015
ад
IvanPronin
|
117 Адказаў
|
14,270 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@mercavaiv цяпер нават х100-200 цяжка назваць заносам 🙂
усім падавай х1000-15000
Дастаткова проста перайсці ў профіль і паглядзець усе каментары карыстальніка і дзе яны пераважна размяшчаліся.
@max777a777 ну ў слотах х100 гэта на самай справе яшчэ як бы можна назваць заносам. Але вось х2 у покеры – гэта стандартная выплата, тыпу менш то няма. То бок ён выкладвае кожную сваю выплату. Так можна х5 у слотах пачынаць выкладваць калі па адной лініі гуляеш ахахахаха
@mercavaiv чаму х5?
х0.3 таксама норм 🙂 паставіў стаўку 10р, выплата ў спіне 3р – ЗАНОСССССССС 🙂
Ну што вы заліплі з гэтымі выйгрышнымі скрыншотамі, там тэма пастаянна абнаўляецца і па факце асаблівага значэння не мае. Ёсць жа маса тэм, якія гэтыя флудэры засіраюць, асабліва абмеркаванні казіно.
@mercavaiv а можна ці, дапусцім, гэтага Дзмітрыя ў сябе заблакаваць і, адпаведна, не атрымліваць ад яго апавяшчэнні пра ягоныя заносы))))
@umbrella1981 такога функцыяналу, відаць, няма. Прапанаваў бы яго ў тэму “предложка”. Вельмі слушная прапанова. Толькі гэта, відаць, больш для чатаў, на форумах гэта “тэхнічна” складана рэалізаваць. Прынцып працы ў форума іншы.
@max777a777
У іх нават у пачатку працы была рэклама на асфальце. Красілі праз трафарэт Bitz “што-то там”, прама як з забароненымі рэчывамі.
Падаецца, нейкі барыга праект адкрыў, пераехаў за мяжу і каб хоць як-небудзь растлумачыць свае даходы. Не здзівлюся, калі гэта і ёсць той самы Ape.
Ну і калі Лигалайз іх рэкламіў, як Вітя Ак 47 рэкламіў Азино, адразу зразумеў што за праект. У годнага Лигалайза б не паклікалі)
На старой абалонцы такі функцыянал быў, можна было дадаць ігнараваных карыстальнікаў.
@dimahoncharov
Пісаў ужо табе, але ты праігнараваў.
Калі ўсе будуць постыць любыя свае выйгрышы, то тэма проста ўзрываецца. Нібыта не забаронена, але сэнс тэмы – падзяліцца чымсьці асаблівым, пажадана дадаўшы апісанне. Выкладаць кожную сваю перамогу ў карты не трэба, калі ласка.
NataKaya ўсё правільна напісала:
Не размяшчайце вялікую колькасць скрыншотаў падрад. Гэта перагружае стужку і замінае іншым удзельнікам. Раю публікаваць асаблівыя выйгрышы ці не больш за 3 скрыншоты ў адным пасты, каб усё заставалася зручным і кампактным. Дзякуй за разуменне!
@misha55 ну абмяркоўваць у гэтай тэме дакладна не варта. Для гэтага ёсць іх тэма. Я толькі папрасіў падтрымаць пост унутры скаргі лайкамі, каб “прагінуць” гэтую “мр@зь” на выплату за рэкламу гэтага гаўна. Няхай пералічыць грошы ў фонды дапамогі дзецям за гэтую рэкламу.
Новы карыстальнік, які засірае тэмы сваім спамам і флудом @viktoriya888999
@goldking
Прагледзела ўсе фоткі за 3 секунды, яны аказаліся смешныя 😀
@alexander7 окей, болей не буду, буду пастыць толькі вялікія і асаблівыя выйгрышы. толькі не нойце
Хацеў бы падняць пытанне неабгрунтаванай агрэсіі форумчаніна Sinaola, і хацеў бы для сябе праясніць, ці з’яўляецца ён адмінам, мадэрам або кімсьці з каманды форума?
шкада, не зрабіў скрыны, а тэму ачыстылі.
мала таго што чалавек робіць агрэсіўныя выпады, пагражае, казаў заказваць магілу на форуме і г.д., яго нічым не падмацаваныя здагадкі ўжо колькі разоў перараслі ў напады
так яшчэ і прадстаўляецца адмінам.
хто-небудзь з каманды форума, праясніце, калі ласка
@technosamuraj ён звычайны карыстальнік.
Што датычыць агрэсіі ўвогуле – трэба ўжо нешта рабіць, даволі часта бачу яе і грубасць. Вельмі шкада, што некаторыя не могуць выказваць нават рытмічныя свае думкі ў прыстойнай форме.
Асабліва сумна бачыць агрэсараў сярод старичкоў форуму, проста непрыемна, што людзі не могуць сябе ў руках трымаць
@md1nosaur усё зразумеў.
проста ўпершыню бачыў, як там абвінавачвалі дзвюх дзяўчат, што гэта адна і тая ж асоба, прычым груба. А тут яшчэ чалавека, якога я ведаю з іншых чатаў, пачалі ў падобным абвінавачваць, я нібы сказаў, што бачыў яго, а мяне так абражалі. Ну ты сам бачыў, у прынцыпе.
Так, ёсць навічкі, так, многія прыйшлі за халявай, але блін, сядзець у печочніцы, кідацца брудам і нікога не пускаць – гэта ўжо зусім па-дзіцяча
@technosamuraj цяпер сапраўды ёсць праблема абузераў, але гэта відавочна не такой агрэсіяй вырашаецца. Я толькі пра гэта.
Зафіксаваць парушэнне, перадаць адміністрацыі. Усё. А выпады бяссэнсоўныя, толькі сябе самога прыніжаць, выглядае гэта сапраўды агідна
Усё ж адміністрацыя не зачыняе на гэта вочы і ўчарашняга спамера набутылілі)
У сяброў у яе(яго) яшчэ Migguer. Бачыў у тг-чате латеста, як пісалі пра яго, што ён кінул на 500р дзяўчынку. Так што будзьце асцярожней.
@technosamuraj
Добры дзень! На жаль, вопытныя ўдзельнікі форуму негатыўна ўспрымаюць новых карыстальнікаў, бо ў кожным бачаць патэнцыйнага спамера і імкнуцца абараніць форум ад лішняга спаму. Раней былі заўважаныя абразлівыя публікацыі – удзельнік (Sinaloa) быў папярэджаны ў адпаведнасці з правіламі форуму.
З майго боку хачу дадаць: абразы і спам у любым выпадку будуць выяўляцца, і да іх будуць прымяняцца адпаведныя меры па правілах форуму. Прашу ўсіх выконваць правілы сайта, падтрымліваць пазітыўную атмасферу і не засмечваць тэмы спамам.
Паўтаруся: каб пазбегнуць такіх непрыемных сітуацый, калі вы заўважылі спам або ў вас узніклі падазрэнні адносна профілю новага ўдзельніка, калі ласка, звяртайцеся да мяне ў асабістыя паведамленні або пішыце ў падтрымку. Але ні ў якім разе не абражайце і не засмечвайце тэмы разборамі.
Таксама будзе правільна, калі ўдзельнік @sinaloa дасць свой каментар па сітуацыі, каб удакладніць пытанне і закрыць тэму для выключэння далейшых непаразуменняў.
@sinaloa галоўнае ўсё ж такі дыялог… Без агрэсіі і грубасці
@sinaloa ні ў мяне, ні ў таго чалавека твінкаў няма. Памыляешся ты і ўжо зараз.
Ладна, калі чалавек не ўмее мець зносіны, няхай будзе так, як ёсць, спускацца на яго паверх не буду
@dikii1 гэта карыстальнік мяне ўвогуле развеселіў, у адкрытую ўжо піша адстань тыпу мяне трэба поінтаў дабіць)))
@natakaya
А чаму Вікторыю разблакавалі? Кідаў вышэй скрын, дзе гэты карыстальнік быў заблакаваны пасля спаму.
Цяпер бачу, што ўжо разблакавана.