Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
143,272 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@max777a777
Слотомоджи з картамі таксама па сутнасці 50 на 50, альбо прабіў, альбо не.
У міне як чырвонае ці чорнае, таксама 50 на 50.
Чыста самаўнушэнне, што выбар карты лепшы. Мне самому больш падабаюцца карты, ілюзія, што шанец вышэй нейкім чынам супакойвае і матывуе прабіць)
@mercavaiv
Лудан на 7-м месцы з монголам па 18к х1138 гучыць як анекдот 😀
@misha55 так, таксама калі заўважыў пасмяяўся. А кажуць, Endorphina не грае, глядзі як паліць ахахахха
@misha55 не згодзен. У мяне было, што на выйгрыш амаль х1000, адкрывала 2-ку 2 разы запар і 2 разы давала яе прабіць. Гэта без рызыкі ў адрозненне ад мінотаўра.
Былі сітуацыі калі адкрывала 2-ку, потым 3-ку, потым зноў 2-ку.
3-ка хоць ужо і з рызыкай, але ўсё ж меншая рызыка.
@max777a777
Гэтая двойка вельмі рэдка з’яўляецца, умоўна раз на 50 прабівак, калі не радзей.
Усё астатняе – гэта 50 на 50, як арол і рэшка, 50 на 50. Ці так, ці не. Як можа быць інакш? Нічыя – гэта па сутнасці таксама не.
@ewgen99 ну давай чыста матэматыка
Стаўка 0.1$
Выіграў дапусцім х800. Гэта 80$.
800*2=1600*2=3200*2=6400*2=12800*2=25к іскоў. Гэта 2.5к $
Калі баланс тыс 15 баксаў, то чаму б не. А калі як ты пішаш “пару штук” то гэта рызыка сумай, якая роўная твайму балансу. На такое мала хто ідзе.
Плюс: колькі ён так загасіць па 600-1200$ пакуль яму дасць столькі раз прабіць? Калі ў турніры прыз 2-3-4-5 тыс баксаў, то не рэнтабельна. Калі 100к баксаў, то яшчэ мае месца быць.
@misha55 нічыйны вынік не дасць табе мінус, а гэта ўжо не 50/50.
А чаму ў выйгрышах з купленага бонуса тады няма гэтай функцыі з картамі?
@misha55 з такой логікай УСЁ ЖЫЦЦЁ 50 на 50. Я альбо навучуся лятаць – альбо не. Я альбо бессмяротны альбо не. 😀
Ну а ўвогуле ў кожнай карты ёсць свой РТP і ён прапісаны ў слотах. Я не паляніўся і зрабіў скрыншот.
Так што гэтыя лічачкі і РТП у цэлым ужо кажуць пра тое, што там не ўсё 50 на 50, а вельмі моцна па-іншаму.
І гэта грубае выказванне – ці прабіў нешта, ці не прабіў.. занадта грубае.
@oopsant, ну толькі да 8-9 ёсць сэнс прабіваць, лічу
@brabrobrob А я ўвогуле ўсе акрамя двойкі не бачу сэнсу біць! Бію яшчэ вельмі рэдка 3-4 але калі сума х5-х10 . А калі хаця б х50 то нават не буду тройку біць – ведаем…навучаныя )
@oopsant
Ну прыдумаць пра логіку, жыццё і г.д. можна бясконца.
Я да твайго камента пра прабіванне, што акрамя 2-кі няма сэнсу біць, таксама магу сказаць па такой логіцы ЎСЁ ЖЫЦЦЁ не варта рызыкаваць і сядзець дома) Гэта проста прыхільнасць да слоў, не больш.
А па картах, што вы не кажаце, я лічу гэта 50 на 50, альбо так, альбо не.
Ды колькі можна заліваць у гэтую эндорфіру нічога не дае
@ahmed80, нармальны правайдэр, у прынцыпе. Проста многія гуляць не ўмеюць
@artludik27, тады гэта RTP слотаў павісіць, з-за частых бонусаў і частых іх падваенняў.
@brabrobrob а, у прынцыпе, лагічна. А там яшчэ і яшчэ можна памнажаць, калі вгадаеш 😃
@rustem777102 Сам у шоку
Што наша жыццё – гульня! І ўсё больш нагадвае “матрац”, дакладней палосы і ў кожнага яны свае.., але адно нязменна, пасля цёмнай абавязкова будзе светлая.
@thee4 Ага, але калі гэта матрац, то адна паласа можа быць і шакаладнай 🤣. Але па факце ў эндорфіне купныя бонусы не павінны столькі каштаваць, бо яны не могуць даць ад пакупкі х50-х100 – у іншых правайдэраў купная каштуе х100, але можа даць х5000, то бок х50 ад закупкі, у релаксе ўвогуле можна і х1000 ад куплі злавіць. Пра прабіццё – гэта больш мінус, чым плюс, калі толькі строга двайкі прабіваць, то, натуральна, у мінус не сысьці, але большасць гульцоў рэдка трымаецца і не прабівае 3 ці 4 – я з такіх жа, апошні раз на тыліце 10к на трох усяр**ў 🤷♂️, а нязначныя сумы мы і не заўважаем, калі прабіваем у малако. Што датычыць агульнай гульні ў энду, то там у многіх слотах чытальны скрыпт: той жа Мінотавр – 20-50 спінаў, калі ён гуляе, то выйдзе абавязкова і не адзін раз; той жа Монгол з 10-30 спінаў пачынае байціць, калі хоча даць бонус, і часцей дае; першыя дзве бабкі на барабанах, а пасля байта 90% будзе бонус; кніжкі Oil могуць паўгады байціць і па факце не даць бонус, але калі хочуць даць – то адразу даюць, і ёсць нюанс па стаўках крыху вышэй ці ніжэй і лёгка злавіць паўторна бонус за некалькі дзясяткаў спінаў; гэта асабістыя заўвагі за апошнія некалькі гадоў, дакладней пасля таго, як укаранёныя купныя бонусы 😑.
Згодзен, паходу жаднасць затміла розум вытворцы, ды і некаторыя казіношнікі таксама “мутяць” з выйгрышамі ў залежнасці ад наміналу стаўкі… Хаця магу дапусціць, што мы “не ўсе ведаем” пра тэму купных бонусаў, а хацелася б пачуць ад вытворцы тлумачэнні.
@artludik27
Добрае пытанне! Хутчэй за ўсё вытворцы палічылі, што ўсе “плюшкі” гульцу пры куплі бонускі яны ўжо далі і “прабіванне” з картамі было б пераборам)
Провайдэр не сумленны па суадносінах пакупка бонуса-максвін слота, асабліва механіка слотаў тыпу Инджаз, там максімум што можна занесці гэта паменшыўшы лініі, а па ўсіх лініях купляючы бонус за х120 і разлічваць на х5 ад закупкі – гэта яго максімум, у той час як жруць яны нібы х100к могуць наваліць, вось адзін прыклад на скрыне, па ўсіх лініях гэта было б проста х200-300 максімум, цяпер пытанне: калі гэта ўся карцінка і выніковы выйгрыш ужо даўно разлічаны на серверы, то якім бокам гэты слот даў бы такі ікс, гуляючы я па ўсіх лініях, улічваючы што калі б ён яшчэ закрыл гэтую лінію, то гэта нават тэарэтычна немагчыма словіць падобнае памнажэнне па ўсіх лініях гуляючы, каротка – пытанняў шмат, а адказаў няма. Таксама і Спарта слот і Макароны не могуць даць ікс як гуляючы па адной лініі, дзе і ў чым фішка, і як гэта балансіруе іх RTP і верагоднасную волатыльнасць застаецца загадкай, альбо ШІ ўжо даўно ўкаранёны ў кожны рахунак гульца (у цэлым гэта можа быць у любым казіно і не адносіцца да пэўнага провайдэра).
@nazim666
У тым, што ты кажаш, ёсць разнастайная і логічная спроба растлумачыць увесь гэты шахер-махер з з’яўленнем ІІ, які павялічвае, можа нават на парадак, і да таго салідную перавагу казіно. І не важна – гэта слоты (якія ўсё больш нагадваюць “чорную скрынку”) ці лайв-ігры (калі казаць пра рулетку, то шарык трапіць туды, куды трэба “казіно”). А лайв-гуля паводле BJ усё больш нагадвае гульню з шулерам (у мяне пры Саветах быў такі вопыт і я ведаю, пра што гавару).
…І што мы маем у канцы – майстэрства гульца і яго гульнявы ФАРТ цалкам нівеліруецца. Грошы “кіруюць” светам, “махровае” жлобства квітнее, але КУ скупасці тых, хто “на раздачы”, проста зашкальвае. Мы бачым змову вытворцы (пастаўшчыка гульняў) з камерцыйным праектам, які раней нагадваў ка-зі-но.
PS. А калі гульцы задаюць назрэлыя, правільныя пытанні, але нязручныя для іх – іх спачатку не заўважаюць (маўляў само рассосецца), потым адшучваюцца або спрабуюць адцягнуць людзей на нягожую тэму, а потым могуць прайсціся “катком” па жывых людзях (назваюць іх суправаджальнымі стратамі)…