Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
143,212 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@paladinsol а як ты ў Мінотаўре х5000 злавіў? Можна падрабязней
@arthur89
Гэта так, было час калі і правайдэраў было не столькі, як цяпер, і гулялі яны як трэба… Бывалі і выйгрышы, і прайгрышы, і бездэпы давалі часам нават без вагера. Але палітыка гЭмблаў змянілася і потым прыйшла “эпоха стрымераў” і паехала… Ігрокаў, што сказаць, стала занадта шмат, хутчэй не чым так, а вось гульняў і правайдэраў стала як “блох”…
@paladinsol
Мы ўсе некалі былі лепшымі, чым цяперЗ. Таксама і ў гЭмбле, мы працягваем жыць мінулымі перамогамі і яркімі ўражаннямі, не заўважаючы што час то ўйшоў і матэматыка слотаў стала зусім іншай…
Я лічу што эндорфину, ужо даўно пара дадаваць , і ўвогуле здымаць са спісу правайдэраў.!
@lana888X1000 нядаўна лавіў і ў лінію леди x500
Толькі што даведаўся пра схему ртп. Вось чаму з бонускамі так не везе. Затое мне падабаецца, што ў іх самыя нізкія стаўкі, і на ўмоўныя 3000 рублёў можна выбіць бонусік у 10-20 слотах, а потым сядзець адкрываць іх) Частенька так раблю.
Як па мне самы адэкватны правайдэр.
@informator86 такі ты забаўны)
@rustem777102, ну ў цэлым, правайдэр – норм, больш нічога не скажаш. Але лепш, канечне, гуляць у гульні іншых)
@brabrobrob норм правайдэр, манеты мяняць 0,1…5 – цікава часам грае, але і наадварот не грае)
А мяне толькі Энда і ратуе часам ад сліву. Праўда слоты ў іх 50/50. Ёсць нармальныя, а ёсць адверстае г..но мэтай стварэння якога было адабранне грошай у гульцоў.
+ Адзін з нямногіх, у каго застаўся гульня на падваенне выйгрышу, што асабіста для мяне вельмі важна.
Вядома, у адрозненне ад прагмата тут не ўзяць х5000 і ўжо не параўнаць з максімалкай і ў но-ліміта, але х500-1000 цалкам рэальна забраць і нярэдка з пачатку гульні.
@mercavaiv
Зараз ён табе раскажа, як яшчэ максімалку лавіў у пекинг лак.
@mercavaiv😁😁😁 5 раз па 1000х
@mercavaiv ён яшчэ 4 рэтрыгера злавіў
@misha55 дарэчы, пра пекинг лак, у ваваде зараз іксовы турнір ідзе, і там нехта ў пекинг лак злавіў х7к+, я нават не думаў, што ён такое можа.
@dmitryivanych95 я ўсё ж такі думаю, што гэта быў мінотавр на пятым
@dmitryivanych95 усё прасцей. Ён злавіў мінотаўра на 5-м барабане! 🙂
@max777a777 😁 з мовы зняў
@mercavaiv напісалі гэта адначасова 🙂
@mercavaiv скачаем разам з быком да х50 і лінію топавых мужыкоў,толькі ў гэтым слоце гэта не запраграмавана)
@ewgen99 у стэйку з прабіўкай вось такія максімальныя іксі ў Мінотавры. Першыя два вынікі ў аднаго чалавека, прычым розніца паміж імі адзін дзень. Гэты чалавек аб’юзіў стэйкаўскі іксавы турнір так
А вось вынікі ў стэйку па Пекін лак, я думаў, што насамрэч, іксоўкі максімальныя крыху вышэй у яго, але не, усё вельмі сумна адносна напісанай максімалкі.
@mercavaiv гэта якія трэба мець яйцы каб прабіваць у Мінотавры дапусцім х800 на 1600, 1600 на 3200, 6400 на 12.800, 12800 на 25к.
Я яшчэ разумею слотамоджы, дзе карты, але ў Мінотавры гэта ж чыста латарэя 50/50.
Каб гэта было выгадна, гэты прыз у куртцы павінен быць 1кк $.
Або мы нешта не разумеем і існуюць метады “праліку” падваення ў Мінотавры.
Калі б я ў Мінотавры лавіў такія іксы, я б увогуле здурнеў 🙂
@dmitryivanych95 Не! Проста “Рогатый” выпаў не на 4-м, а на 5-м барабане!
@max777a777 калі ў цябе на балансе пару штук баксаў,то чаму б і не прабіць раза 4 па стаўцы 10 цэнтаў)