Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
143,324 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nazim666 для эндорфіны канкрэтна, бону павінны каштаваць х2 ад стаўкі
Як па мне век Эндорфины на захадзе) Раней, гадоў 5 таму, круціў толькі ў Эндорфіну, а зараз яна жрэ так быццам там максвін х100000, хоць па сутнасці нават у тым жа Монголе, х1000 гэта макс, бо я так разумею 5 мужыкоў у бонусе гэта анриал, ні ў сябе ні ў каго не бачыў ні разу, калі ў якім-небудзь слоце Прагмата ці Пуша х1000 гэта кшталту штодзённа ў купных можна выбіць, і нават х5000 не з’яўляецца такой ужо рэдкасцю.
Часам карысна адысці ад гульні, зрабіць “перапынак” і не слухаць нікага. Хоць на некаторы час адстраніцеся ад мітусні, вучыцеся чуць цішыню. А праз час пачуеце нешта і зразумееце многае.
@MrCardholder9 ну мне больш цікава ў гэтым правайдары тое, што выйгрыш не за кошт максвіна або тысячнага памнажэння, а за кошт частых бонусаў – бывае за сотню спінаў ставіць 4-5 бонусак ды яшчэ з рэтрыгерамі, нават па х50-х100 нядрэнна баланс паднімаецца. У Прагмаце такая дынаміка гульні значна радзей бывае. Ну і прабівка карты – яшчэ адзін малы шанец.
@MrCardholder9 пра Аматик ужо гадоў пяць кажуць, што ў яго век на захадзе, нічога не шчэпіцца. Вось, нават старыя слоты ў новую вокладку перакінулі праз мільён гадоў.
@thee4
Залатыя словы 👌🔥
@mercavaiv
Аматик ужо не той, як раней, цалкам згодзен 👌
@bugulma83 што змянілася-то? Энда дае жрэ, Аматик дае жрэ, праґматык хрэнацік – усе так гуляюць. Слоты тыя ж, аддача з іх такая ж і 5 гадоў таму, і зараз. Ліш бы напісаць, ды?!
@animus640
Рубільнікі часта адключаюць, вось у чым змена 😏
@animus640
Пік эндарфіны быў у 20 годзе +- . Калі ў Nolimit быў з больш-менш толькі Дэдвуд, у Прагматык толькі сабакі выйшлі, у Хаксоу ўвогуле ніхто не гуляў, пуш быў ні пра што.
Кароч не было заносных слотаў і эндарфіну пасля мікры, Аматык/Нетэнт здаваўся вельмі крутым правайдэрам. У тым жа Нетэнце злавіць х500 было проста мегазаносам. Потым у эндарфіне х1000 пачало здавацца заносам.
Потым выйшлі слоты, дзе можна выйграць х5000 да х300к. Эндорфіна на іх фоне стала выглядаць жручым калам, іншы раз даючы па х100. Яшчэ і пакупкі бонуса дадалі.
Калі ў 25 годзе дагэтуль гуляць у Аматик і Нетэнт, то магчыма ў гэтага чалавека дагэтуль дома стаіць тэлевізар “кварц” 😀 Не, ну а што? Быў жа класны тэлевізар 50 гадоў таму, вось і глядзіць дагэтуль)
у хит слот2023 па 4р лавіў 17+к,
у хит слот2024 100к лавіў
у Lucky3dice з 50р да 40к падняўся, быў у шоку
@oopsant ну як па мне, гэта не справядліва, ды і на карце з двоікай можа гэтую ж двоіку адкрыць, у мяне так адзін раз ужо было)) у лішні раз не лезу пробіць выйгрыш
А ўвогуле, не разумею, адкуль такі хейт да Эндорфіны. Той жа BGaming увогуле на Мінотаўры на 4-м барабане на 3-4 скоку ў сярэднім адлятае. А тут кветачкі) На бонусхантынгу я часта нядрэнна падымаў баланс.
@max777a777, увогуле ў эндорфіны вельмі часта бывае так, што ад 7 ужо шмат сліва ідзе. Я аддаю перавагу прабіваць мінімальныя выйгрышы да 8, а вялікія – да 6.
@misha55, ну так табе РТП паказалі ж) Умоўнага караля ты ж не будзеш прабіваць
@brabrobrob а падкажы, калі ласка, у BGaming што за мінотаўр? suchы ж як у Эндорфіны? Не бачыў, як завецца?
@gans2115 Там ёсць мінатавр. Слот называецца Gold of minos
@endo0 дзякуй! А то я не магу знайсці, хтосьці пісаў, не знайсці, у Белатры памятаю , а гэтую забыў:))) дзякуй, самалётчык:))
@gans2115 жахлівы слот, нават не варта ўвязвацца ў яго, механіка там іншая.
толькі гэты BGaming-вы мінотавр яшчэ тая скотына) горш за Endorphina)
Па-мойму, Эндорфіна ўжо не тая..раней гэты правайдэр быў маім самым любімым..я любіў, бук оф санту, мінотаўра, монгала, гейшу і г.д. а цяпер гэтыя слоты зусім не гуляюць..а бук оф санта нават закруцення не дае- не тое што бонусы..праўда мяне яшчэ трохі радуе мінотаўр..сьегодня па 7 рублёў даў х 520..максімум рогаты скача да х15. Усе кажуць што Эндорфіна ўжо не тая. Шкада блін.
@tarik198025 Згодзен, некалькі гадоў таму Мінотавр быў ледзь не любімым “адмазачным” слотам. Частая сітуацыя: сліваеш усюды і ўжо з застаўшайся тысячкай ідзеш у яго і ён адмазвае. Часта ў яго лавіў х700-х900, большага праўда не было. А зараз у яго нейкі люты жор, па крайняй меры ў мяне.
Паганяў эндорфіну нарэшце добра, але блін, раней памятаю што не слот, то весялосць, глядзецца прыемна, а яшчэ гэта двойка на прабіўцы, гэта +1000% да настрою, калі прабіваецца. Але зараз нейкая жахлівасць, вуду ўжо бонусаў некалькі месяцаў не бачыў, санта ледзь-ледзь x10 ставіць,
Гэта проста жахлівасная калька на мінотавара, я ўжо на ўсіх лавіў гэтага сранага мінотавара, заўсёды або лінію памояў ставіць, і прама з ходу лінію, каб у бонус не ўваходзіць, якія там x паказаны – гэта нерэальна, чыста для разводзілава гульцоў.
@endo0самы нікчэмны слот па выплатах !!!Яго битнестарз любіць “настройваць” раздаючы фрыспіны хіба🤣🤣🤣🤣,каля 40 долараў могуць настроіць,а так….гэты днішчанскі слот у ліцэнзійнай версіі вынясе каго заўгодна ў аабсалютны Нуль у 100 выпадках з 100!Досведныя пацвердзяць мае словы!
@pavel555 я зразумеў ўжо пасля першай жа гульні! Напішу днямі водгук, яшчэ патэсцю:))) Прыгожы? Так. Цікавы? Так. І з першага погляду быццам перспектыўны! Нават больш чым у Эндорфіна і Белатра, але гэта ўсё візуальны падман! Не падман поўны, а слот нібыта даючы вялікія надзеі:)))
Павел, калі будзе новае відэа?:))) Лайкамі падтрымаю ў любым разе, падпіска ўжо ёсць:)))
Параду дам вам. Навошта над галовай столькі пустаты, такое велізарнае адлегласць?! Аааа, напэўна для німфы:))))