Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
143,403 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вельмі раздражаюць новыя слоты з накопленымі бонусамі, жруць як пыласос, а бонус ікс 20 у большасці выпадкаў. І гэтых слотаў ужо наштампавалі штук 5 або 6. Новага нічога прыдумаць не могуць.
@lana888, я в рустер фури дайс не мог выбіць бонуску спінаў 500 запар. Але гэта ўсё роўна далёка да майго рэкорду в прагмате, дзе 1500 спінаў прыйшлося за дрэнную бонуску адкруціць)
@lemonad83, а што за слоты? Можна прыклад? Не разумею, пра што гаворка
@brabrobrob ну напрыклад вось гэты
@lemonad83, а я і не спрабаваў нават) Выглядае цікава, але судзячы па тваіх словах, спрабаваць не трэба)
@brabrobrob я ў якімсьці з гэтых слотаў адзін раз ікс 400 занёс, і ўсё. А гэтыя слоты зжарылі, мама не горюй) таму адназначна не рэкамендую!
@lana888
у мяне дакладна так жа, па вялікіх стаўках гуляць няма сэнсу, а па дробных колькі злівае ў гэтых спінах, потым можа вярнуць,раней слоты гулялі лепш.
@kalendula раней у цэлым казіно былі больш шчодрыя, а па стаўках, як пападзеш, можа і па нармальным сыпаць
@kalendula, я вось думаю, можа гэта і ёсць ртп? Улічваючы што мала хто па буйных гуляе, проста не выдае вялікіх выйгрышаў.
Раней таксама шчыльна сядзеў на Endorphina, вельмі часта калі граў адзін слот – гулялі ўсе
Цяпер такога ўжо і не ўбачыш, напэўна, альбо стала вялікай рэдкасцю
Падкажыце, у якія слоты ў Endorphina лепш пакатаць, дзе ёсць магчымасць злавіць добры ікс?
@lana888, лепш ідзі ў іншыя правайдэры) А так, з тых, у якія сам гуляў, у Rooster Fury і Twerk мне выдае ЧАСАМ. Але ў цэлым энда мне стала выдаваць менш.
@lemonad83 Яшчэ вось такія ёсць слоты, таксама накопліванне. Але мне яны зайшлі, прикольныя. Трэба толькі ў патрэбны момант спыніцца і выйсці з іх, а то зажруць усё назад.
@lana888 Хз, Гансу, напрыклад, розныя “шанс машыны” даюць, але ён спецы па іх. Я апошнім часам падсёў на Royal X-mass (першы) і 2023 Hit slot і два іх варыянты з кубікамі. Балiк трымаюць нядрэнна, але болей x1000 не лавіў, прычым са спінаў, бонусы – пустышкі.
У мяне ўчора і сёння Эндорфина прайграе, але на дробную стаўку.
@lana888 Так, Эндорфіна па дробязі часта гуляе, але як толькі зайдзеш у яе з нормальным балансам і хоць бы па 30 -40 р. пачынаеш гуляць – усё, быццам слоты адключаюцца.
@reddog123 У мяне гэты Royal X-mass не вельмі заходзіць. Але можа ў яго трэба проста часта гуляць, а я часам толькі захожу. У ім, я бачыла, пісалі, што можна злавіць добры ікс.
@lana888 роял икс масс1 заносіў калісьці ікс 5000, праўда ў пакупным.
@reddog123 А я граю па дробна спачатку, баланс калі паднімаецца, то пачынаю скакаць па стаўках і па 20, і па 50 стаўлю. Так вось адзін раз з дэпазіту 200 р, выйграла 60к у Рамене. А калі дэпазіт прыстойны, то пачынаю боршчыць і часта зліва́ю хутка. Таму дэпазіты апошні час спецыяльна раблю маленькія і з іх спрабую раскруціцца.
Мне у Эндорфіны самы вялікі ікс выпадаў х3200 у Вульфе па рублю, па прыколу купіла па 1рублю🤭
@lana888 Памятаю, памятаю твой скрын!)))
@reddog123🤣🤣🤣Мабыць, трэба радавацца, што так дало, а мне было так абідна 🤭Па стаўцы 1 рубель, ну капец проста. А вось па стаўцы 500 р круціла, даў бонус, вось я абрадавалася і дало 800 р😫🤯😖
@lana888
Слоты з механікай гатэса (ікс масс 2, муертос 2 і г.д.), роял ікс мас 1.
Механіка мінотаўра, але тут не зусім вялікія іксы, але х1000 можа стрэльнуць.
Кнігі і вуду ламать толькі лініямі і круціць па 1й, чакаць добрую лінію. Часам нават падрад могуць сыграць каралі/тузы на фул і гэта ўжо х300, а калі прабіць фартанет, то х600. Я лавіў абсалютна ва ўсіх слотах фул лініі ўсіх сімвалаў, так што ўсё гэта рэальна. Ад х750 да х5000 лавіцца.
Слоты тыпу спарты, кінга, інджаз таксама лепш ламать лініямі і круціць па 1-3-5. Лепш па 1. Па ўсіх лініях яны ў бонусе стол х300-500 даюць. Па 1й лініі можа і х1-2к стрэльнуць.
Механіку хол энд він увогуле лепш бачыць збоку.
Зараз многія казіно сталі прыбіраць магчымасць мяняць лініі і прабіты, у такіх лепш не граць у Эндорфіну. Ды і ўвогуле лепш у яе не граць шчыльна і лавіць вялікія гульні ў Прагмат, Хаксоу, НоЛіміт, Релакс, Трулабе, Бiгеймiнгу.
@misha55 учора спрабаваў хол анд він слоты, ну з такой механікай, на дзіва да х500 давала, але толькі ў бонусках. Але гэта я не раю ні ў якім разе!!!! Проста дзелюся. Правільна Міхаіл кажа – абмінайце іх! Саю.
@gans2115 Што за холд-энд-вілд слоты? А чаму не раіце?