Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
143,419 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@gans2115
На дзіва пайшло далей па эндорфіне, амаль паўсюль давалі бонусы па 50р.
Але ў спартзе быў лепшы выйгрыш, астатнія ўсе давалі х50-100. Кароч як звычайна ў гэтым гавне)
@misha55 Магчыма ты знайшоў ігравую стаўку на той момант)
@gans2115 таксама было пару раз за ўсю гісторыю гульні, заставалася 2-3 рублі на балансе, было нават 0 і крайні спін штосьці дае па лініях, альбо бонуска выпадае, згодны вельмі прыемна ў такія моманты, калі ўжо деп “пахаваў” а тут такое)
@pokerface
@misha55 у якім казіку сядзіш зараз?:))))
@gans2115
Вавада, дуэль, атом, кб і анлім.
У дуэлі ўвогуле без вывадаў. Атом радуе вывадамі за 5 хвілін на крипту, ды і гуляе нядрэнна. Хоць і котоўскі, але на фоне хани мани і ауфа, ужо падумваю ім станоўчую ацэнку паставіць. Адзін мінус, з вывадаў 50-100к заўсёды на касарь менш прыходзіць)
А яшчэ якія слоты ты там катаеш ад ендорфіны?
@misha55 я ў 2023 годзе ў Чемпионе з апошніх капеек выпадкова па стаўцы 100р упаў х1000. Увайшоў у слот з 5000, круціў па 20,50 і калі на баліку засталося апошнія 500 рублёў проста вырашыў даабіць 5 спінаў па 100, і бонуска, мора рэгрыгераў у бонуске і х1000)))
За 2025 год амаль нічога вартага ў ендорфине не лавіў, на НГ святы х700 па 100 – напэўна ўсё, астатняе не больш за х200 і вельмі-вельмі рэдка.
@gans2115 (gans2115) я так разумею прафі ў семёрках ад ендорфины))
@inkgra84 да, усё, скончыліся яны. Ну не толькі ў сямёрках:))) а Белатра….
@inkgra84 нармальнае казіно было, заблакіраваўся з-за канчэнных тупіц у іх падтрымцы!
Мабыць, калі б мне зараз далі ўладальніка водкі, я б яго тупым сякерам на роўныя палоскі разрэзаў, твар! Трэба яе блакаваць, а не завязвацца з ёй. Зноў залез у гэтае гавно. Вось ён больш за ўсіх казаў, што гэта кантралюемае гавно! Навошта я туды лезу, трэба біць сябе па руках
@gans2115
Сёння гуляў у адным слоце, у спінах супала больш чым бонуса, гуляю-гуляю і тут бац – страцілася сувязь і трэба перазайсці. Пасля гэтага слот проста адключылі, нічога не гуляла і баланс цягам секунд уплываў)
@vrodezdes так я ўжо пісаў пра гэта , ды і не толькі я, дакладней я пра Белатру пісаў, а хлопцы дадавалі што і ў Pragmatic так і нібыта нават у Эндорфіне: перазаходзіш і трапляеш у іншую кропку дыстанцыі, гэта значыць не працягваеш сесію. Ну прыкладна спіймаў бонус, можна 3 запар, ёсць такія гульні якія даюць бонус у хвіліну а то і часцей, адпаведна 90% такіх бонусаў пустышкі і вось ён дае штук 5-6 і перастае на хвілін 10, а можна перазайсці і зноў у такую серыю трапіць, а дакладней амаль на 100% што патрапіш. Гэта асабліва нічога не дае , але сам факт! То бок яны ўсё роўна будуць пустышка амаль усе. Многія разумеюць пра які/якія слоты ў той жа Белатры я кажу.
@gans2115
Ну мяне пакуль так толькі Прагмат дынаміць, грае, грае і тут страта сувязі і падключэнне, відаць, што ўмешваюцца ў гульню. А сесія была вельмі ўдалая, бонус – пусты, але спіны самі па сабе даволі добра гулялі))
@vrodezdes, мне здаецца, страта сувязі зусім ніяк на гульню не ўплывае, захоўваецца ж апошні спін, проста нагрузка вялікая на прагмат з-за папулярнасці
@inkgra84, мне ўвогуле ў Эндзе за ўвесь час, што гуляю (а гуляю я ў яе даволі шмат, гады 4 ужо), не выпадала нічога вышэй за 500х, але можа я няшчасны)
@brabrobrob ты не адзін такі, я такі ж няўдачлівы тады
кожны раз бонуска не вышэй за 300 х
Я вось гуляю ў энду і дзівлюся сітуацыі з картамі. Пастаянна, калі прабіваеш дробязі, знаходзіцца карта, якая ніжэй і так нізкай. А вось калі вальта па-прыколу прабіць спрабуеш, выдае ўмоўнага караля)) Відаць, што не асабліва гэта рандомна генеруецца.
@nebe3yn4ik, а колькі ты ў энду гуляеш?
Раней у Урарту па пяць скатараў лавіў кучу разоў. Бонускі 3-15 рэтрыгеры хоць бы адзін давалі. Цяпер увогуле такі трэш.
@MrCardholder9, па адчуваннях скручваць пачалі, рэальна
@MrCardholder9 Ага, рэтрыгеры ў бонусках сталі прама нейкай мега ўдачай!
@brabrobrob
некалькі дзён не гуляў, думаў, можа слоты трохі адпачнуць, усё ў эндорфіне і пакінуў.
вырашыў дабіваць Voodoo, па самай маленькай стаўцы і бонускі ёсць і ставіць і іксоўка 100-200 пападаюцца, як толькі павышаю, 40-60 цэнтаў усё, слот адключаюць.
Ох ужо гэта хітрая Эндорфіна. Трэба зрабіць 200 скінаў, каб выпала бонуска і дала х20, альбо ўвогуле х2🤭Сёння яна мяне аж узбесіла. Граеш па стаўцы 5 рублёў – дае х100-200, ставлю стаўку 25 р і бонус дае х5-20, вось проста слоў няма, адны маты🤬😡