Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
143,351 Прагляд
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lana888 ну гэта такі тып слотаў як, напрыклад, новая гульня з тараканамі-баксёрамі. Эндорфіна ! Ну часцей за ўсё слоты з манеткамі, такога тыпу, якія накопліваюцца зверху гульнявога поля. Набярэцца куча і потым дае, ну або пазней/раней.
@misha55
Згодны з усім, але вось якое ў мяне часам пытанне ўзнікае наконт Мінотаўра.
Заходзіш у ваваду, х-турнір. І там у Мінотаўру х10000-15000 у заносах. Гэта як увогуле? Дала х1000 і прабівае чалавек? Як быццам зусім намаляваны выйгрыш. Але як ведаць напэўна…
@misha55 ну так то х150 лінія каралёў/тузаў
@opt1ust мінотавр патрабуе касу нарм. Адзін раз прачытаў аднаго юзера, маўляў 50 спінаў рабі, калі бонус не падае, то ідзі смела. Прытрымліваюся гэтай думкі. Ну гэта так, дарэчы.
@misha55 гэтыя так, могуць некалькі тысяч іксоў даць, але мля часам бонус тысячамі спінаў могуць не даваць, а ў новых слотах таго ж тыпу зверху яшчэ куча назапашвальных, так і тая, хоць ужо цалкам запоўненая, можа тысячамі спінаў так і не ўключыцца
але ва ўсіх гэтых слотах трэба трапіць у перыяд аддачы і тады яны кожны па чарзе могуць выдаць па х1к і болей за адну сэсію
@opt1ust
Прабіваюць, іншых метадаў не бачу)
@ser7217
ПАДРЯД можа згуляць за сесію. За першыя 20 спінаў згуляла лінія, потым яшчэ праз 20 згуляла лінія, атрымліваецца х300 ці х150?
@misha55, такія иксы страшна прабіваць, як па мне) Асабліва на 3-4 разе ўжо трасешся.
Дарэчы ні ў каго няма адчування, што мінотавр пры прабіцці раней з’яўляецца, чым дзяўчына? Тыпа да выніку ўжо зразумела, калі дзяўчына падае.
@brabrobrob
Я не памятаю, ці там абмежаванне на колькасць прабіццяў. Сам не прабіваю ніколі ў мініку, таму дакладна хз.
Магу меркаваць, што калі няма абмежаванняў, то прабіваюць менавіта 2-3 барабан, яго і не шкада і часцей выпадае.
@misha55, ёсць, 5 прынцэс запар максімум.
Ужо месяц Эндорфіна не гуляе. У ўсіх казіно
@godweles888 Так гуляе. Проста не трапляеце на той час, калі гуляе. Я часам гуляю і нават бонусаў не стаўлю, праз 5 гадзін заходжу і норм выдае.
@godweles888
згодзен, у якія слоты не зайду няма аддачы.
@misha55 х150 канешне ж, толькі два разы)
дзівна так лічыць канешне)))
@misha55, мяне звычайна, дарэчы, слоты з механікай Мінаўтра на чацвёртым барабане скамяць, а калі купляць, то ад яго ўвогуле толку няма. Праще 2-3 узяць. Дарэчы, хто ведае, у чым розніца Мінаўтра на 2-м ад Мінаўтра на 3-м барабане? Хіба не тое ж самае? Нібы шанцы аднолькавыя.
@brabrobrob там ужо канкрэтна камбінацыі трэба глядзець;))) аналізаваць 🧐
@lana888.У патрэбны час )у патрэбным месцы хочаш сказаць трэба апынуцца?)
Я на эндорфіне ні сам ні разу не лавіў занос, ні бачыў, што хто-небудзь злавіў, нейкі сам сабе на розуме правайдэр.
@sinaloa Можна сказаць і так. Я зрэдку ў мінотава і слотомоджы заходжу і раблю 5 спінаў, калі слот разагрэты – то падае пашыральнік адразу. Часткавы раз – адразу на 4-м барабане. Але бывае па-рознаму, што на 2-м, што на 3-м ці 4-м выпадзе – розніцы, па-мойму, няма. Я маю на ўвазе, што на другім таксама можа плюнуць лінію адразу або на 4-м з вялікім множнікам і штука дасць. Справа выпадку)
@pirer644 Эндорфіна яна такая, там трэба стаўкі мяняць, калі знойдзеш па якой дае, то насыпле)
@lana888 да не гуляе яна, я ў розных казіках заходжу і ўсюды па 0.
@ildargaliev
на эндорфіне трэба моцна падкарміць слот, каб потым убачыць аддачу, бывае, што і балансу не хапае.
@kalendula зусім не згодны, раней ну па крайняй меры ў мяне так было, заходзіў са спіна 10 занос, цяпер тупа гульня ў адныя вароты. Нават на дыстанцыі не аддае.
@ingibordadapkuna
гульню , ужо і не ведаю чаму больш у эндорфіне, праходжу слотаў 10 розных і вынік усюды аднолькавы, трохі трымае баланс потым павольны сліў.
@kalendula у цябе хоць трымае, у мяне ўвогуле ўсё насухо.
@ingibordadapkuna
скажу нават больш – плюсуе на 10$, а потым зжырае ў 10 разоў больш.