Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 ліпеня 2024 г.
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
163,486 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@galy1959
1. Раней я ўжо адказваў на тваё пытанне:
Наяўнасць 6 аккаў зроблена таму, што я катаю невялікі спіс сваіх любімых слотаў. Граю на дожии, пакуль не лавлю там што-небудзь такое. Пасля гэтага, адпаведна, у яго не вяртаюся. Далей выбар: або “вяртаць” слоту выйгрыш – але варыянт такі сабе. Ці змяняць казіно – але я не аматар, так сказаць адналюб і заўсёды гульню ў адным максімум у 2-х казіно + пазбягаю гемару з пастаяннымі вэрыфамі і рызыкамі не выплаты ў новых праектах. Адпаведна трэці – зрабіць дубль у водке і працягнуць гуляць у тую ж гульню, без замарокаў з рэгай (верыф + рызыка кніжкі на выплату) у водке, дзе мяне ў цэлым усё задавальняе.
Бонусы сапраўды абузілі і на форуме ёсць некалькі людзей, хто меў парадку 400 аккаунтаў адной асобай для бонусаў.
Асабіста ў мяне ў той перыяд было 3 і 3 створана ўжо пасля адключэння бонусаў з форуму
@robingoodТам няма функцыі выбару бонуса. Бонус выпадае выпадкова, у залежнасці ад калбы, можа выпаць з першай, а можа і за сто калб не даць. Усе гэтыя кіпенні і напаўненні нічога не значаць, толькі малюнак. Выбиваў усе тры, фрыспіны ўвогуле ніякія, менш x10, нягледзячы на тое, што іх 24 штукі. Трэцяя калба з джэкпотам усіх часцей выпадала, усе разы мінімальны, а вось другі бонус – гэта механіка hold & win, там выпала максімальная тыква на x300, не ўльтра там x1000. Ну па 40 рублёў адбіў гэтым, а так ён можа шмат з’есці, пакуль бонуса дачакаешся і па лініях мала дае.
@akop591 не судзі ўсіх па сабе і не давай адказы на пытанні якія былі адрасаваныя не табе, калі не ўпэўнены ў правільнасці свайго адказу. Не ўсе стварылі/юць у водцы дубль акаўнты для атрымання бонусаў з форума.
Калі ты даеш некарэктны адказ за іншага чалавека, ты выставляеш сябе балаболам, якому толькі б сказаць і не важна што, дзе і каму.
@robingood хаксав апошнім часам таксама нічога асаблівага не дае. Рэдка і ўсё да х1000, тое, што больш лавіў, на пальцах адной рукі пералічыць можна. Асабліва апошнія 3-4 месяцы, навінкі ўвогуле мёртвыя, не ведаю, можа банкрол збіраюць, фіг ведае. Ды і тэматыка падобная стала, усё са шторамі, так, гэта кльова, але шмат іх таксама не трэба ляпаць. Хай будзе адна на тэматыку і хай усе ў яе і гуляюць, напрыклад як Зеўс vs Аіда на Прагматык, пра анёла параўноўваць не трэба, яны падобныя, ну слоты зусім розныя.
Кароче, навінкі – добра, але ў разумных колькасцях!
Прабую па магчымасці практычна ўсе навінкі ад эндорфіна, ну не тое пальто, усё нейкае аднастайнае і ўжо было. Усё так жа па класіцы заўсёды, мінотавр, слотомоджы, вуду, монгол, інджаз, ундіна, урарту, бук оф санта, бук оф оіл. Дзе новыя механікі?
@dvk12 так, згаджаюся, я ў іх гуляю толькі ў любімыя старыя, новае нічога добрага! Па-мойму пасля Royal X Mass, !!!першая частка!!! нічога цікавага і не выходзіла:((((
@gans2115 Калі браць з апошніх, то Temple of Ra, J0ker of Ra(асабліва той што з джэкпотам) прыкольныя слоты з патэнцыялам, але іх асабліва ніхто не грае.
@dvk12 joker of Ra? Ты, напэўна, меў на ўвазе joker Ra? Ці ёсць of Ra?
@gans2115 ахха, дзіўна, але ў мяне ў галаве заўсёды чамусьці было of Ra, толькі зараз заўважыў.
@max777a777.Паслухай я табе што-небудзь напісаў?Гэта ты судзіш усіх па сабе .І сваё меркаванне і ідэі прапануеш..Хтосьці крычаў што давай, хай гэты форум ў адно месца ну ўсё ж ты вярнуўся.И па таму не трэба ўсё ўспрымаць на сябе і як абражанка каментаваць што я напісаў ,дзе я напісаў ,і што пальцам не будзем паказваць.На гэтым скончым.
@akop591
Дзе тут абражанец ахахахаха.
О багі 🙂
Чалавек задаў пытанне: нах 6 акаўнтаў у водке?
Ты пішаў, што дзеля бонусаў.
А ці так гэта? Ці ўпэўнены ты ў гэтым?
У гэтым і быў ужо пытанне да цябе канкрэтна.
А тое, што я так казаў пра “хай ідзе ўсё” – гэта было ў ЛС і ў ЛС мусіць і заставацца. Як мінімум, выносіць размовы з ЛС на форум – не камільфо, і ты не малалетка, каб так рабіць, а дарослы чалавек (хаця б па ўказаным у профілі ўзросце).
Вярнуўся – значыць палічыў гэта патрэбным. І дакладна не павінен быў раіцца па гэтым пытанні або пытаць дазволу ў каго-небудзь адсюль 😀 палічу патрэбным зноў пакінуць – пакіну 😀
Пра палец – а з чаго ты ўзяў, што малася на ўвазе менавіта ты? Мой палец тут можа шмат на каго паказаць, нават на таго ж Golden King, напрыклад 😀
Але ў адным з табой згаджуся: нашы з табой дыялогі як на гэтым форуме, так і па-за яго скончаны (і лепш бы і не пачыналіся (асабліва па-за ім)).
Шчасця не жадаю, хутчэй за ўсё добрага будзе больш дарэчы 🙂
Бля, як жа тут у ўсіх проста прагарае жопа на тэму таго, што я адпісваюся ў тэме “прапануй сваю ідэю”, створанай адмінамі 😀
Проста я б сказаў масавае гарэнне пердка 😀
@max777a777 Не льсь сабе, інакш прагараш на сваіх ідэях😏 Красава, канешне, але задроты звычайна доўга не будуць у любімчыках 😏 Заўсёды знойдуцца людзі з лепшымі амбіцыямі і прапановамі па паляпшэнні праекта 😏
@bugulma83 справа не ў падлізванні. І нават не ў тым, было прапанавана нешта вартае ці не, а ў тым, што я цэлы шэраг карыстальнікаў адкрыта раззадораў ад самага факту майго там напісання, што мяне адкрыта здзівіла.
Кагo ты меў на ўвазе як задрата, я не зусім, вядома, зразумеў…. Да і навошта гэта было…
@bugulma83 кожны чытае мессадж, на жаль, не так, як ён напісаны, а так, як яму хочацца яго прачытаць.
Адсюль і непаразуменні і срачы.
Нават ты зараз убачыў самалюбства, хоць пасыл быў вось у чым іншы)
@max777a777 Рабі, што робіш, а там будзе бачна 😉 Я цябе не асуджаю 😏 Проста не зазнавайся 😉 Не пішы такія гучныя паведамленні…. Не ставь сябе вышэй за ўсіх… Скромна апісвай свае ідэі, і будзе табе шчасце і мора бабла… 👀
Вы што ругаецеся то? 🙈
Эндорфіну не падзялілі? 😁
@max777a777 У прынцыпе даходліва напісана і зразумела… Я, напрыклад, зусім не задрот, пішу ў тэмах па приколу і па справе звычайна, ладна бывае памылкова не там напішу, але гэта стомленасць ці неўважлівасць, з кім не бывае😏 Вынік заўсёды закономерны) Ліш бы заставацца чалавекам у любой сітуацыі, не важна ў якім стане душы 😏 Усім дабра 👍
@marusik94 Усё нормуль 👌 Звычайныя рэакцыі на паведамленні, нічога лішняга 😁
Мяркуючы па ўсім, тэма была створана для абмеркавання, хто і як лепш свае ідэі прапануе 😏 А можа і не!!! Як разумна вылучыцца з натоўпу😁 Ну так! Штосьці тыпу гэтага)
@marusik94 я там закінуў вестачку, вырашай сама😁 Не прымушаю ні да чаго 😉 Чыста сяброўскі жэст😁
@max777a777.Дык рады бога вярнуўся і вярнуўся.Я і казаў, навошта заблакіраваўся.Ну не паказвай палыцем.Падыміся як мужчына.Удачы.
@marusik94
Тут свае тэркі, думаў зараз свае заносы пакажуць або парады, у якія слоты яшчэ зайсці))
Што здарылася з chance machine? 😁
На ўсіх праектах значна горш стала гуляць, ці толькі мне перасталі фарціць)
@kalendula Куды бяз гэтага,тэркі заўсёды былі і будуць,меркаванні гульцоў не супадаюць або не так зразумелі адзін-аднаго і тут пачынаецца)
Хто ты быка ўключае,а хто то разумнага і так пайшло паехала.