Эндорфіна з'ясе вас

Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно | 22 July 2024 ад | 1,052 Адказу | 133,844 Прагляду | 10 Рэакцый
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022

Пост больш філасофскі, чым матэматычны.

Прачтаў чарговы пост пра ртп у казіно і правайдэрах асобна. І зачапіла мяне пытанне, якое тычыцца ртп у правайдэра эндорфіна.

Калі ўнікаць у сутнасць, то ртп слотаў у эндорфіне 84% і яшчэ ў сярэднім 12% ідзе на прабіццё карт. Выходзіць, калі круціць на аўтаспіне эндорфіну і прабіваць выйгрыш толькі з бонусаў, ртп будзе ніжэй за 96%. І чым даўжэй круціш так, тым больш эндорфіна зжырае тваіх грошай.

Тады атрымліваецца, што людзі, якія гавораць пра 500 спінаў без бонуса, па сутнасці, здзейснілі галоўную памылку. Не ўніклі ў сутнасць механізму правайдэра, у які гуляюць, таму тыя самыя 500 спінаў з ртп 84 іх і зжарылі.

Іншае пытанне да мінотава і вэйпераў, дзе прабіццё не картковае. У апісанні слота запісана чыстае ртп 96, без тлумачэнняў пра прабіццё. Інакш кажучы, самымі лепшымі слотамі па аддачы ў эндорфіне з’яўляюцца два (тры яшчэ ёсць мінотавр дайс) гэтыя “старыя”.

Можа хто што думае па гэтым пытанні. Будзе цікава пачытаць.

+10
0
+10  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
868
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.11.2019
MercavaIV, 22 July 2024
Пост больш філасофскі, чым матэматычны.  Прачытаў чарговы пост пра ртп у казіно і правайдэрах асобна. І закрануў мяне пытанне, якое датычыць ртп у правайдэра эндорфіне. Калі ўнікаць у сутнасць, то ртп слотаў у эндорфіне 84% і яшчэ ў сярэднім 12% ідзе на прабіванне карт. Вынікае, што калі [...]

500 без бонуса – гэта ўвогуле звычайная сітуацыя зусім у эндорфіне, бывае, што 1000+ без бонуса, без нейкага биг/мега/супер віна і толкам увогуле без аддачы, то ёсць на дыстанцыі 1000 спінаў ртп можа быць не 84% нават блізка, а каля якіх-небудзь 35-40%, нават поўныя лініі ніжэйшых сімвалаў зусім не закрываюцца. Зразумела, што для падліку ртп 1000 спінаў нікчэмная дыстанцыя, але тым не менш, думкі навяваюцца… Ды і да таго ж на форуме прысутнічаюць, альбо па крайняй меры прысутнічалі людзі, якія мільёнамі спінаў за адну сесію круцілі слоты, часам спецыяльна для праверкі ртп, або на конкурсы што-небудзь лавілі, або для сябе, няважна. Важна тое, што па іх досведзе практычна ні адзін слот ні аднаго правайдэра заявленага ртп нават блізка не выдаваў.

Так што думак на гэтую тэму цэлая купа маецца, і ўсе яны даволі сумныя😂

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Мне здаецца прабіццё тут аднолькавае, проста метад розны, а сэнс адзін і той жа. Што ў монголе, што ў мінотавры прабіццё 50 на 50, альбо пашанцуе, альбо не. Таксама як і прабіццё чырвонае ці чорнае, таксама 50 на 50.

З іншага боку, тое, што ў эндорфіне пішуць, што чым меньшая карта, тым вышэй RTP у прабіцці. Бывае ж вылятае 2 і ты прабіваеш у 2 або даюць 3 і ты б’еш у 2 або таксама ў 3. Падобна на нейкі скам. Мабыць менавіта RTP дазваляе тварыць такую дзічыну.

У тым жа ігрософце хутчэй за ўсё няма RTP у прабіцці, бо карты лягчэй прабіваюцца. Без праблем можна прабіць валета ці даму, нават караля.

Што датычыць круціць па 500 спінаў, ніколі гэтага не разумеў. Круціць шмат спінаў у слотах, якія ў найлепшым выпадку х200-300 дадуць. Ну выб’еш ты такую бонуску за 500 спінаў і ты ўсё адно ў мінусе. Круціць дзеля таго каб проста круціць?

Я заўважыў, заходзіш у слот, калі ён “ігручы” і хоча даць бонуску, то ён адразу пачынае па лініях падсыпаць і ставіць бонуску ў першыя 20-30 спінаў, бывае ўвогуле з першых 5, але рэдка.

PS Усё напісанае з асабістых назіранняў і вопыту, нічога не заяўляю і не навязваю. Хочаце круціць па 500 спінаў, круціце)

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Мне падабаўся гэты правайдэр да таго, як у яго ўвялі купляныя бонусы, выплачывацца нібыта ўпала ў 2-3 разы, відаць мянялі ртп. У Мінотавры 4-5 гадоў таму слот быў рэкардсмен па іксах, зайдзеш на 20-40 спінаў – выпрыгвае на 4 і дае х1000+, зараз жа калі і выб’єш на 4, дасць х100-х200 у лепшым выпадку. Ёсць яшчэ такая тэма, што Эндорфіна стаяла ў барадатыя часы ў казіно, без ліцэнзіі ў скрыптовых, у іх была абсалютна паль па ўсіх правайдэрах, але пры гэтым стаяла ліцэнзійная так сказаць Эндорфіна пры праверцы па сэрверу, і мне тады было цікава: калі скрыптовае казіно ставіць сабе ліцэнзійнага правайдэра, то гэты правайдэр дакладна сумленны? Раз нават спробаў не было зрабіць паль і копію…

Прайшло, дарэчы, нямала гадоў, яны выпускаюць часам новыя слоты, а нешта годнае і цікавае выпусцілі? Слоты – копія копій, проста мяняюць картінкі і слот гатовы.

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Misha55, 22 July 2024
Мне кажется пробитие тут одинаковое, просто метод разный, а суть одна и та же. Что в монголе, что в минотавре пробитие 50 на 50, либо повезло, либо нет. Также как и пробитие красное или черное, так же 50 на 50.  С другой стороны, то что в эндорфине пишут, что чем меньше карта, тем выше РТП [...]

Я про ртп пробитие карт сравнил с Мінотаврам, потому что в описании слотов где карты прям написано РТП для каждой карты, а вот в Мінотавры пра РТП пробівкі зусім не гавораць. Таму не магу да канца зразумець, як гэта працуе ў выпадку 50 на 50.

З картамі зразумела, што нават 2 можа не прабівацца, бо тады было б РТП больш за 160 на двойцы, а там менш (усё ўлічылі хлопцы).

Але ўвогуле, тэма з РТП прабіцця 50 на 50 цікавая, бо я, здаецца, не чуў, каб Аматик або стары ПНГ (дзе таксама ёсць прабіццё), закладалі РТП слота з разлікам на прабіццё.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Andrey_777, 22 July 2024
Мне нравился этот провайдер до того как в него ввели покупные бонусы, отдача будто упала с этим раза 2-3, видимо меняли ртп. В минотавре 4-5 лет назад, слот был рекордсмен по иксам, зайдешь на 20-40 спинов, выпрыгивает на 4 и дает х1000+, сейчас же если и выбьешь на 4 даст х100-х200 в лучшем с [...]

Мне падабаўся гэты правайдэр да таго, як у яго ўвялі пакупныя бонусы, стаўленне аддачы быццам упала прыблізна ў 2-3 разы, відаць памянялі RTP. У Мінотаўра 4-5 гадоў таму слот быў рэкордсмен па х-ах: зайдеш на 20-40 спінаў, выскачыў на 4 і дае х1000+, зараз жа калі і выб’еш на 4, дасць х100-х200 у лепшым выпадку. Яшчэ ёсць тэма такая, што Эндорфіна стаяла ў барадатые часы ў казіно, без ліцэнзіі ў скрыптовых, у іх была зусім “паль” па ўсіх правайдэрах, але пры гэтым стаяла ліцэнзійная так сказаць Эндорфіна пры праверцы па сэрверу, і мне тады было цікава: калі скрыптовае казіно ставіць сабе ліцэнзійнага правайдэра, то ці гэты правайдэр дакладна сумленны? Калі нават спробаў не было зрабіць паль і копію…

Дарэчы прайшло нямала гадоў, яны час ад часу выпускаюць новыя слоты, а нешта вартае і цікавае выпусцілі? Слоты – капія капій, проста мяняюць картінкі і слот гатовы. 

Пра тое як увядзенне пакупак уплывае на аддачу нічога не магу сказаць, толькі бачыў, што на пакупкі заўсёды пішуць іншае RTP, чым пры звычайных кручэннях. Магчыма, купля бонуса ў Эндорфіны ідзе якось асобна, бо калі заўважалі, то ў Эндорфіны заўсёды бонус падае аднолькава. 

А пра новыя механікі, то так, альбо свае копіі, альбо копіі слотаў іншых правайдэраў.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
219
Публікацыі
1 358
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.09.2018
MercavaIV, 22 July 2024
Я пра ртп прабіццё карт параўнаў з Мінотаўрам, таму што ў апісанні слотаў, дзе карты, прам напісана РТП для кожнай карты, а ў Мінотавры пра ртп прабіцця ўвогуле не гаворыцца. Таму не магу да канца зразумець, як гэта працуе ў выпадку 50 на 50. З картамі то зразумела, што нават 2 можа не праб [...]

пару раз чуў ад топавых стрымераў – што 3ку лягчэй прабіць чым 8ку, па матэматычнай імавернасці, яна ж меншая )))

ну тупыя…

прабіццё не залежыць ад годнасці карты, зноў жа выйгрыш ужо запраграмаваны і якую карту паказвае – не мае значэння

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Appolo, 22 July 2024
пару раз чуў ад топавых стрымераў – што 3ку лягчэй прабіць чым 8ку, па матэматычнай верагоднасці, яна ж меншая ))) ну тупыя… прабіўка не залежыць ад годнасці карты, зноў жа выйгрыш ужо запрограммаваны і якую карту паказвае – не мае значэння  

Ну стрымэры і калі нібыта ў слоте ёсць выбар (як у динополисе карты, або рапотре яица), амаль латарэю праводзяць сярод гледачоў. Усе ўсё разумеюць, але ж трэба паказаць, што гэта выпадковы выбар, а не мультык)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
655
Публікацыі
3 460
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12.04.2022
Appolo, 22 July 2024
пару раз слышал от топовых стримеров-что 3ку легче пробить чем 8ку,по математической вероятности,она же меньше ))) ну дурныя… прабіўка не залежыць ад вартасці карты,зноў жа выйгрыш ужо запраграмаваны і якую карту паказвае-не мае значэння  

А гэта як у часы маманта яшчэ, калі гуляў у igrosoft у вулканах. Таксама думаў тады, што 3 цяжэй было прабіць, чым К ці А. Выніковую выбарачку рабілі па фана. Хоць цяпер лічу тупа праграма, “дам ці не дам”.

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022

Не ведаю, ці сочыць Афф за гэтым форумам. Але цяпер ён адказаў на ўсе мае пытанні:

1) калі ніколі не прабіваць, то ртп у Эндорфіне 96%

2) калі заўсёды прабіваць, то ртп 84%.

3) у Мінатавры прабіццё ніяк не ўплывае на ртп

4) калі прабіваць толькі 2, то ртп у тэорыі вышэй за 96

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
219
Публікацыі
1 358
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.09.2018
MercavaIV, 23 July 2024
Не ведаю, ці сочыць Афф за гэтым форумам. Але зараз ён адказаў на ўсе мае пытанні: 1) калі ніколі не прабіваць ртп у эндорфине 96% 2) калі заўсёды прабіваць, то ртп 84%. 3) у Мінотавре прабіццё ніяк не ўплывае на ртп 4) калі прабіваць толькі 2, то ртп у тэорыі вышэй 96

Афф якраз на стрымe і казаў што 3ку,4ку лягчэй прабіць чым старэйшую карту, гэта яшчэ неск. гадоў назад было, калі ён вёў стрым

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
MercavaIV, 23 July 2024
Ну стримеры і калі нібыта ў слоце ёсць выбар (як у динополисе карты, або рапотре яица), амаль латарэю праводзяць сярод гледачоў. Усе ўсё разумеюць, але ж трэба паказаць, што гэта выпадковы выбар, а не мульцік)

Гэта робіцца хутчэй для падняцця актыву, каб людзі пачалі раптоўна многа пісаць. Ютуб падумае вау якая ў яго актыўнасць і кіне камусьці ў рэкамендацыі)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022
Appolo, 23 July 2024
Афф якраз на стрыме і казаў што 3ку,4ку лягчэй прабіць чым старэйшую карту,гэта яшчэ некалькі гадоў таму было,калі ён стрыміў

Фіг ведаю… Па мне так 3,4 працэнта на 75 не б’ецца… 7ку часцей бію. Ну па сваім вопыце, колькі разоў падводзіў… 5ку так увогуле на 95%прабіць не магу

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
219
Публікацыі
1 358
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.09.2018
Mrakobes777, 23 July 2024
Чорт яго ведае… Як па мне, то 3,4 адсотка на 75 не б’ецца… 7-ку часцей б’ю. Ну па маім досведзе, колькі разоў падводзіў… 5-ку так увогуле на 95% прабіць не магу

калі выйгрыш ужо запраграмаваны, то не мае значэння, якую карту б’еш – на трайку табе адкрые двойка, на караля – джокер.

можа ў каго ёсць час ў розныя казіно прабіваць карты ў эндорфіне, зрабіць пару тысяч прабітых, і звесці ў табліцу – як прабівалася трайка, дзевятка, валет і г.д.. тады будзе ясна што да чаго

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Appolo, 23 July 2024
калі выйгрыш ужо запрограмаваны ,то не мае значэння якую карту б’еш-на тройку табе адкрые двійка,на караля -джокер. можа ў каго ёсць час у розныя казіно прабіваць карты ў эндорфіне, пару тысяч прабіццяў зрабіць,і ў табліцу звести-як прабівалася тройка,дзявятка,валет і г.д..тады будзе ясна ш [...]

Гучыць як цікавая прапанова. Тым больш, можна ўмоўна круціць па 10 капеек, каб было ненакладна прабіваць туза.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Эндорфина ў цэлым дзіўны правайдэр (асабіста ў мяне) гульня ў ім оооочень дзіўная – дапусцім слоты дзе бонусы адносна танныя (х80 дапусцім калі купляць) могуць не даваць бонус і 1000 спінаў СПАКОЙНА ПРОСТА. пры гэтым калі правайдэр гуляе то ставіць амаль у кожным слоце літаральна за пару дзясяткаў спінаў… у цэлым асабіста для мяне эндорфина далёка не найгоршы правайдэр і больш за тое адзін з лепшых правайдэраў (асабіста ў мяне гульня ў эндорфіне калі не плюсавая то дакладна не моцна мінусовая) да таго ж прабіццё карт афігенная тэма – шматразова х1к прабіваў на двоечцы і радасць накладваецца на радасць) Калі гэтыя % ідуць на прабітыя карты то лепш паглядзіце на ред тайгер які мае 90-92% ртп пры гэтым ніякіх карт вам не даюць) вось дзе рэальны скам.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
oopsant, 23 July 2024
Эндорфіна ўвогуле дзіўны правайдэр (асабіста ў мяне) гульня ў яго оооочэнь дзіўная – дапусцім слоты, дзе бонусы адносна танныя (х80 дапусцім калі купляць) могуць не даваць бонус і 1000 спінаў СПАКОЙНА ПРОСТА. пры гэтым калі правайдэр гуляе, то ставіць амаль у кожным слоце літаральна за пару дз [...]

РТП ад казіно залежыць. У Джоі ў Рэд Тайгера 92, а ў КБ 95-96%. У Вавадзе, відаць, таксама. 

У Джоі ўвогуле ва ўсіх слотах скручана, у NetEnt 91, у Push 94, у PNG 91, NoLimit і Pragmatic 94. У Праґматыку нельга проста менш паставіць, інакш там паставілі б 90 ці менш. У NoLimit хз, ці можна ставіць менш за 94.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 201
Публікацыі
31 754
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Не ведаю, як каму, скажу за сябе… Мне “старыя” слоты Эндорфіны, да абнаўлення падабаліся больш! Начиная от, номінала ставки, выбора активных линий, самих бонусных игр и чаще были неплохие выигрыши)… Можно было на пятихатку и сбить оскомину и удовольствие от игры получить, а если фартанет то и в хороших “плюсах” остаться)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Misha55, 23 July 2024
РТП ад казіно залежыць. У Joy у Red Tiger 92, а ў кб 95-96%. У Vavada, здаецца, таксама.  У Joy увогуле ва ўсіх слотах скручана, у NetEnt 91, у Push 94, у PNG 91, Nolimit і Pragmatic 94. У Pragmatic нельга проста менш паставіць, інакш бы і там паставілі 90 ці менш. У Nolimit хз, ці можна ме [...]

ўсё зразумеў, ну я памятаю дзе не глядзеў – менавіта ў Red Tiger заніжана ўсюды, у многіх слотах, здаецца, з-за якіхсь джэкпотаў хз) цікава, а Play’n GO ўсё яшчэ дае магчымасць казікам 84% РТП рабіць?)) памятаю як Vavada жорстка так ападзела, калі іх спалiлi на РТП 84%) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
oopsant, 23 July 2024
паняў, ну я памятаю, куды не глядзеў – менавіта ў редтайгере зaніжаны ўсюды, у многіх слотах быццам з-за якіхсьці джэкпотаў хз) цікава, а плейнго ўсё яшчэ дае магчымасць казікам 84% ртп рабіць?)) памятаю, як вавада жорстка так ападлілася, калі іх спалілі на ртп 84%)

Я пра пнг заўсёды думаў, што ёсць варыянты РТП 84, 86, 94 і 96, але судзячы па джойке, могуць відаць увогуле любое значэнне паставіць, нават няцотнае. Але мінімалка, здаецца, 84.

Вавада ж быццам усім кампенсавала і прасіла прабачэння, іншыя наўрад ці хаця б прасілі прабачэння. Тупа кінулі б і ўсё.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Misha55, 23 July 2024
Я пра пнг заўсёды думаў, што ёсць варыянты РТП 84, 86, 94 і 96, але судзячы па джойке, могуць відаць увогуле любое значэнне паставіць, нават няцотнае. Але мінімалка быццам як 84. Вавада ж быццам усім кампенсавала і папрасіла прабачэння, іншыя ўрад ці хаця б папрасілі прабачэння. Тупа кінулі [...]

мяне больш раззлаваў і падсмеяў момант, дзе яны сказалі *блін выбачце мы не ведалі што такі ртп стаіць* ты ўяві, на колькі трэба трымаць сваіх гульцоў за дурняў каб думаць што тыя рэальна павераць што ў такім бізнэсе як казіно і дзе ўсё залежыць ад % і матэматыкі такое казіно як ВАВАДА не ведалі пра тое які ртп стаіць 😀

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
248
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.09.2023
oopsant, 23 July 2024
мяне больш узбесіў і падсмеяў момант дзе яны сказалі *блін прабачце мы не ведалі што такі ртп стаіць* ты прыкінь на колькі трэба трымаць сваіх гульцоў за дурняў каб думаць што тыя сапраўды павераць што ў такім бізнесе як казіно і дзе ўсё залежыць ад % і матэматыкі такое казіно як ВАВАДА не вед [...]

я думаю там адміністрацыя далёка ад усяго гэтага РТП, скрыпты, аддача, грошы зарабляюцца і выдатна.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
761
Публікацыі
2 101
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
09.09.2020

Прабіццё там ніколі не працавала, логікі няма, чыста праграма, дзе тройка ў 90% не прабіваецца, а двойка – у 70% на 2 і выпадае. А так, дык я быў фанатам раней эндаў, і за ўвесь час усяго 1 раз Х1000 злавіў, за 7 гадоў! Там увогуле па ўсіх лініях нельга гуляць, толькі па частках. Што тычыцца РТП – увогуле не веру ў яго ні ў якіх слотах, занадта завышаны ён.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
investigador, 24 July 2024
Прабіццё там ніколі не працавала, логікі няма, чыста праграма, дзе тройка ў 90% не прабіваецца, а двойка – у 70% на 2 і выпадае. А так ды, я быў фанатам раней энды, і за ўвесь час усяго 1 раз Х1000 спаяў, за 7 год! Там увогуле па ўсіх лініях нельга гуляць, толькі па частках. Што датычыць РТP – [...]

чыта братуха, табе занадта не везе, ці ты ўсё ж рэдка гуляеш.. за 7 год 1 х1000 – гэта жах, не? я літаральна за месяц лавлю штук 5 х1000+, а так ды па ўсіх лініях мала якія слоты могуць даць нарм… хаця тыя ж кнігі я там х2к не раз бачыў у бонусах

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 824
Публікацыі
58 527
Падпісчыкі
162
Рэгістрацыя
14.11.2015
MercavaIV, 22 July 2024
Пост больш філасофскі, чым матэматычны.  Прачытаў чарговы пост пра ртп у казіно і правайдэрах асобна. І закрануў мяне пытанне, якое датычыцца ртп у правайдэра Эндорфін. Калі ўнікаць у сутнасць, то ртп слотаў у Эндорфіне 84% і яшчэ ў сярэднім 12% ідзе на прабіванне карт. Выходзіць, калі к [...]

Мой рэкорд спінаў у Эндорфіне быў 2400, здаецца, без перапынку ў бук оф ойл…. Змучаны я  тады быў знатна ад гэтага

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...