Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 ліпеня 2024 г.
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
161,765 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@urbanjungle
Ну гэта і зразумела, пагуляць можаш, а вось выйграць…) Абідна, досадна, ну і ладна… Цікава, а бацька ведае пра гэта ці )
@urbanjungle аххх так не толькі ў беларусі 🤣
@pokerface
Ох ужо гэтыя мне турніры, проста цуды РиоБет-@!) А якое хаця б месца тады заняў, прызавое ці… Ці “фартовы” Мінотавр прайшоў пунктам і парадаваў толькі прыгожымі скрыншотамі)
@loud слотомоджы пацікавей тым, што прабой на ім стандартны, на картах. На мінотавры іншы, не люблю!
@gans2115 таксама не люблю мінотавр,хаця энда мой любімы правайдэр.
На днях в чемпионе гуляў на бонусныя 20 фрых,дало 1300р,зашоў у мінотавр па прыколу два разы паставіў бонуску на 4 ом)у ручным спіне,першы 180х дало другі 28х)
Далей раскруціўся ў пнг і адбіў бонус,2600 вывёў з фрых.
@robingood не, чаму таксама? Я не казаў, што не люблю мінотаўра. Я сказаў, што на ім прабой не цікавы, у слотомоджы цікавей.
@gans2115 неправільна зразумеў атрымліваецца)а я не люблю гэты слот, чыста зайшоў праверыць на бонуску)
@gans2115 так мінотаўр сам па сабе нейкі дзіўны слот, таксама не люблю яго, нейкім чынам занадта звычайна яго зрабілі і нецікава
@dimahoncharov а чаму «таксама не люблю»????! Я не пісаў, што не люблю яго!!!! Дзе я гэта напісаў! Ну чытайце ўважліва, хлопцы. Я напісаў зусім іншае. Класная гульня!
@dimahoncharov слот можа паставіць на 4-ым мінотаўра адразу, а можа зусім не паставіць за 500 спінаў.
Смутны слот) а ёсць хто абажае гэты слот. Па мне поўная х.ня)
Там стаіць коска, то ёсць « на мінотаўры іншы, не люблю! То ёсць пасля коскі фраза «не люблю» не адносіцца да слота мінотаўр!!!! Яна адносіцца да прабою!
@robingood а я ўжо вывучыў яго, заходжу і адразу бачу – будзе ці не, калі выпадае, ужо гляджу па тым, як выпала, будзе яшчэ ці не. Часто ён дае менавіта на 4-ым да 7 разоў за 20 хвілін. Таксама і ў слотомоджы.
Часцей 2-3 разы і ўсё. Калі, дарэчы, ловіш яго і там літары, то далей можна і не лавіць, ён можа яшчэ выпадаць, але сэнсу няма! Гэта ж проста малюнкі, рэальна з гадамі ўжо адчуваеш і ведаеш на 90%, як будзе.
Я на мінотавры і слотомоджы ў чыстым добрым плюсе, там рэальна па тактыцы гуляць, але адзінае – яна рэдка, то бок часцей заходзіш на 20 націскаў і бачыш – сэнсу няма! Вось так часта.
Я ўсё хачу распісаць, тэму стварыць і падрабязна распісаць, на што ўвагу варта звяртаць першачаргова, ☝🏻 другасна, што са стаўкамі рабіць і г.д…..
Напішу калі будзе час і жаданне. Я ўпэўнены, будзе карысна людзям!
@gans2115 напішы тэмку, добрая ідэя, зазірну што і як трэба.
@robingood братан, ну ты ж разумееш, што гэта казіно, для яго інструкцыі няма, галоўнае проста ўбачыць зараз ён на аддачы ці не. У яго ж, як у большасці, аддача адбываецца серыямі. Я не выставляў усе скрыншоты, але калі лавіў, напрыклад, запар 7 мінотаўраў у 4-м, добрых з іх было 4-5, пару такіх х100-х200. Я, канешне, выкладаў толькі 3,4, не ўсе 7. Ну а часцей самы нармальны адзін, як правіла гэта 5 дзяўчынак.
Калі ён больш-менш на аддачы, ён дае іх і хутчэй за ўсё не будзе ўсім 5-7 разоў літар; калі паставіў на літары, то хутчэй і наступны раз будзе не вельмі!
Кароче такая ж скрыпцяга як і ў белатры данладан( у дзень па 54-55 бонусаў лавлю) рэкорд тут быў 81 бонус:))))) Жорсткі скрыпт:))) яшчэ і класная белатра.
@gans2115 Кожны для сябе прыдумляе тактыкі, таму яны працуюць толькі ў таго, хто іх прыдумаў))
@gans2115 мне здаецца адно і тое ж . толькі карцінкі розныя)
@gans2115 Так, я ў курсе, проста цікава пачытаць, як хто гуляе)
@loud ну я ж пішу што прабой там розны. А так па гульні канешне адно і тое ж, картінкі так , розныя, расцэнкі адпаведна тыя ж што там што там.
@robingood згодзен, у ўсіх розныя свае тактыкі, цікава.
@loud ну ясна ж,што адзін і той жа слот,замянілі на японскія карцінкі)у энды такіх слотаў куча,напрыклад джаз і спарта almiqty,проста апошнія два слоты часам хоць іграюць,чым мінотавр і слотомоджы.
@robingood а не джаз і гейша? Па-мойму, так.
@gans2115 ага, так 👍
@gans2115 усе аднолькавыя,як у прогмата)вось столькі гульняў Big Bass,ужо тошніць ад гэтых рыбалак)
@robingood а мне менавіта гэтая рыбалка спачатку нават асабліва не заходзіла. Мабыць многім яны падабаюцца, раз столькі іх распаўсюдзілася. Яны ж, калі робяць гульні, аналізуюць па попыце, каму што больш падабаецца.
Чаго далёка хадзіць, Денчика памятаюць напэўна многія, ён пастаянна ў іх рубіўся.
Рэальна ўжо надакучылі ад іх, не падабаюцца. Хаця ў новых там куча розных функцый….