Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 ліпеня 2024 г.
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
166,005 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@solwwow Якія, напрыклад, не вельмі моцна з’ядаюць?
@lana888 блин я ўчора депнуў заліў іграў па прагматыку . ))) кароче деп 5к зжрало да 1к ))) , але доўга іграў , на рубель пайшоў у быка па 10р , дало на 3 барабане 800р ))). зайшоў у круглога , ну ў слотомоджы па 20р і тут ён вылез на 4тым )) да 12х ж
допрыгаў і дало клубкі і яшчэ нешта ўнізе )). кароче 11к , ) выйграў 12 , выратавала Эндорфіна
@loud
Часам здараецца сесія ў Мінотавры, калі ловіш падрад бонускі, пачынаючы з 10-15р і паднімаеш. Даходзіў так да 75р, падаў на 4 на х200, але вось на сотні ўжо выдыхваўся. 2 разы такія сесіі былі за апошнія паўгода. Так што на заметку тым, хто не ведаў. Гэта значыць не выпадковасць, раз двойчы ўжо здарылася…
@opt1ust можа . калі хоча)
@opt1ust сесія ў Мінотавры? штосьці цікавае. звычайна не дачакаешся, каб увогуле вылез, ну а калі на 4-м барабане вылез, то заўсёды заскаміць.
@opt1ust Нічога падобнага, гэта ўсяго толькі выпадковасць 🙂Паспрабуйце так часта і зразумееце (на павышэнне) 😉
Дааааа,Эндорфіна ў апошні час ужо не та(((дрэнна стала гуляць
@lana888
Па-першае, у мяне дастаткова вопыту, каб разумець, дзе выпадковасць, а дзе заканамернасць.
Па-другое, калі ў нешта не верыш, гэта не значыць, што гэтага няма.
Па-трэцяе, калі нешта адбываецца не адзін раз, варта на гэта паглядзець.
Я ўпэўнены, што RTP – гэта не проста нешта накшталт “адзін выйграў, іншы прайграў і ўсё ў балансе, вось вам RTP”. На мой погляд ёсць нешта накшталт шанцу на занос гульца і шанцу на занос слоту (правайдэра), і калі і тое, і іншае высокае, узнікаюць заносы. І усё гэта трымаецца ў рамках усерадняючага балансавальнага фактару – RTP.
У прыватнасці, вось мая НЕАДНОРАЗОВА мной заўважаная сесія ў Мінотавре. Далей, бывае ў Прагматыку, што кожны слот гуляе. Такое ж і ў Хаксаве. Буквальна ў кожны заходыш і лавіш заносы. І гэта зусім не выпадкова, па-мойму. Таму што я гэта назіраю пастаянна. І бываюць сесіі ў правайдэра, калі кожны слот не гуляе, бываюць калі гуляюць усе або 90% з іх.
Таму двойчы ўбачанае ў тым жа самым слоце называць адназначна выпадковасцю – тупа. Пахадзіць на бессэнсоўнае ўткоўства. Іншая справа, што называць фактам такую заканамернасць – таксама тупа. Я ж не кажу, што заўсёды, лавячы Мінотава, у мяне потым па любой стаўцы ён ловіцца)
Заўважаў яшчэ такое ў Эндорфіне і часта практыкую. Граючы па адной лініі ў кніжныя слоты або ў слоты тыпу Урарту, пачынаючы з самай маленькай стаўкі лавлю серыю заносаў пры павышэнні стаўкі. Напрыклад, лавлю па 3р па 1 лініі і адразу змяняю на стаўку вышэй. І гэтак далей. Вельмі часта здараецца так, што калі слот гуляе, ён дае гульню на павышэнне, лавіў так у Урарту х1500. У Бук оф Санта так раскручваўся і гэтак далей. У слотах, падобных на гейшу, таксама.
Магчыма, Эндорфіна сапраўды гуляе незалежна ад стаўкі, і калі ў слоце прарыў, то змяняючы стаўку ёсць шанец злавіць занос па больш высокай. У Прагматыку, Хаксаве і ў многіх іншых правайдэраў такога не заўважаў.
@konstantin86 Згодзен, колькі ні гуляў у мінотаўра, уручную не падаў мінотаўр канч.ны))
@opt1ust Асноўнае з вашага тэксту:”калі слот грае”Я таксама не першы дзень гуляю і не “умнічаю” і не лічу свае здагадкі апошняй інстанцыяй.
@opt1ust
Мне Мінотавр колькі не заходзіў, x11-13 на скачку і камбінацыі самыя танныя, быццам спецыяльна, лавіў не раз там бонуску, але каб прама насіпалі – марна
@vrodezdes
У мяне некалькі разоў нешта падобнае адбывалася з МОНГОЛОМ, відавочна не мой слот… Хаця іншым бачыў, што “везе”)
@thee4
Там яшчэ ёсць слот па тыпу шчытоў, можа быць шмат ретрыгераў, вось той яшчэ мне даваў пад 400 іксаў, але бонус складана выбіць або гэта я такі гулец, што не дацягваю. Але ўсе гуляюць у асноўным па стратэгіі, ад дробнай стаўкі і вышэй пракручваючы 30-50 спінаў, хоць я ўвогуле комбіную
Як у гэтага правайдэра зьявіліся пакупныя бонускі – перастаў у яе гуляць, ікс 300+ каб убачыць раз на год, цяпер гэтыя онлайн-казіно штампуюцца ледзь не штотыдзень, іншых правайдэраў таксама куча, у гульца заўсёды ёсць выбар.
@vrodezdes першы раз дэпнуў у казіно Чемпион. Не памятаю, які год быў. Нічога не ішло, зайшоў у гэты слот, пачаў з 40 рублёў (стаўка), доўга не ставіў бонуску і калі амаль баланс вычарпаўся, па 100 рублёў стаўкі стаў. Было шмат ретрыгераў, у выніку х1000. Я тады прыфігел)
Потым да 2023 года ўключна гэты слот граў у мяне нармальна, ды і эндорфіна было многа. А ўжо, пачынаючы з 2024 – кошмар. Я ў прагматыке бонускі часцей бачу, чым у слотах ендзі з макс х – 5000.
@inkgra84
Я ўжо даўно не бачыў больш за 500-600 іксаў, выпадкова толькі ў Зеўса можа пару тысяч даць, але яго трэба накорміць і вельмі доўга і купу пустых бонусак. А слот са шчытамі крутуючы, там здаецца што ў самой бонусцы, ретрыгеры часцей выпадаюць чым ва ўсіх іншых слотах
@vrodezdes да глуха там як у танку
@kasper447
Так, сапраўды, з прыходам купных бонусак матэматыка слотФ стала зусім іншай! “Выдатнай” ад таго, што было ДА і гэта ўсё толькі павялічыла перавагу казіно (правайдэра)
@robingood таму ў слоты ўвялі калісьці пакупкі) бо бонускі перасталі выпадаць.
@thee4 монгол – адзін з самых старых слотаў, ён проста ўжо выдыхнуўся
@konstantin86 з пакупкай таксама не вельмі дае, раз у год страляе толькі
@robingood так калі з кожнай пакупкі будзе страляць-казіно разарэцца)
@konstantin86 Ну хз, у якіх толькі казіно не купляў, заўсёды бонускі ні аб чым) але іншыя слоты, як бук оф Санта або Монгол, у купленай часцей даюць, чым мінотавр жадны)
@konstantin86
Ды і вялікай карысці ў гэтых “гульнявых бонусках” не відаць, іх пустых бывае нямерана, хоць могуць і да х5 або да х10+ дацягнуцца)
У мяне ў беларускіх казіках колькі ні гуляю ў Endorphina такая традыцыя: гуляеш па капейках – сыпае трындец. Як толькі паставіш больш-менш нармальную стаўку – усё адразу зжырае да нуля(