Эксклюзіўны бездэпазітны бонус у казіно Win Rate
Эксклюзіўныя бонусы ад 4LUCK
|
21 May 2019
ад
VyacheslavLenin
|
99 Адказаў
|
6,780 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Фрыспіны атрымаў, дзякуначкі)
Яны іх па ўсіх сайтах раздадалі гэтыя эксклюзіўныя бездэпы. Толькі што прыйшоў ліст ад нейкага спамерскага сайта таксама з эксклюзіўным бездэпам у адзін еўра па спецспасылцы. Паколькі ўручную зарахоўваюць, таму тым, каму не пашанцуе, давядзецца пачакаць праз наплыў.
а прышлі скрын ліста, калі ласка
бо бездэпы даюць толькі нам
таксама на ўсіх поштах эксклюзіўныя бездэпы прыходзілі)
а кінь скрын у асабістыя паведамленні плз
Не зусім у прыват) Але пафіг)
Аналагічна па пастах рассыль
😵 і на хрэн я зараз рэгістраваўся па іх лісьту (гэтую тэму не бачыў) прыйшоў ліст ад іх, тыпу рэгайся 1 еўра дадзім, зарэгістраваўся, еўра няма і спінаў цяпер не атрымаю..(
так, налічаць, там усё ўручную, а са спінаў мне вось сем цэнтаў дало))
ага, цяпер глянуў 1 еўра вісіць…усё зліта..😁
у асабістыя паведамленні кіньце нік? не бачу нікога, каму б не налічылася
Дзеці, гэта пісьмо НЕ наша!
наш адпраўляецца з дамена WINRATE.EU ВЫКЛЮЧНА!
Астатняе – не наша. Так, такая акцыя ёсць ад аднаго партнёра, і я так разумею, што ліст зрабіў і разаслаў ён, але мы НЕ рассылаем лістоў НЕ з нашага сервера! Будзьце ўважлівыя, калі ласка!
І дзякуй за інфармацыю!
так, а 50 спінаў у слонаў без вэйджара у выніку існуе за дэп у 1к рублёў?))
так, але метад СПАМу наогул мы не вітаем і будзем з партнёрам на гэтую тэму размаўляць.
Па выніках размовы агучыце нам? 🙂
ну я на жаль не маю на гэта права, але акцыі, якія публікуюцца – сапраўды маюць месца. Аднак усё залежыць ад рэфа. Ты, хто прыходзяць з форуму – маюць адразу пасля рэгістрацыі бясплатныя фрыспіны. Думаю, гэта даволі эксклюзіўны бонус, бо пасля рэгістрацыі адразу фрыспіны мы нікому больш не выдаём.
калі ў каго праблема з налічэннем – пішыце, але наколькі я бачу, усім налічваецца хутка.
што гэта за партнёр, назву яго У СТУДЫЮ..??? на 10 скрынь gmail паслаў мне лісты з 1 еўра ў спам… Вось так і штурхаюць сумленных лудаманаў мульты ляпіць..😁
а мне налічыце фрыспіны. рэгіўся праз латест
Zigzag нік
І мне я таксама ад латэста androidd2pc .
ты рэгіўся да старту акцыі і атрымліваў фішкі
Зарэгістраваўся, фрыспіны, ліст аб іх налічэнні прыйшоў практычна адразу, як толькі пацвердзіў пошту, рэгіструючыся пры тым не ўпісаў ніякіх даных, мабільны, імя, прозвішча і г.д. далі роўна на адзін спін у тым жа слоце, яго і зрабіў.. паспрабую як-небудзь задэпазіць пад бонус, а то не зразумеў я што і з чым гэта кажа, за бонус, фрыспіны ў любым выпадку дзякуй!
Зарэгістраваўся, фрыспіны, ліст аб іх налічэнні прыйшоў практычна адразу, як толькі пацвердзіў пошту, рэгіструючыся пры тым не ўпісаў ніякіх даных, мабільны, імя, прозвішча і г.д. далі роўна на адзін спін у тым жа слоце, яго і зрабіў.. паспрабую як-небудзь задэпазіць пад бонус, а то не зразумеў я што і з чым гэта кажа, за бонус, фрыспіны ў любым выпадку дзякуй!
вывад то хоць хуткі? фрыспіны адмыў, дало штосьці 12 цэнтаў з 20 спінаў, зрабіў яшчэ спін і бонуска, у выніку да 20 дагнаў, цяпер вісіць заяўка, Так тое, здаецца, казіно непаганае, найвялікшае што дырнага NetEnt’а няма, я заўсёды ў спэйс зліваю, і самаадключэнне не схавана, мегавейсы нават ёсць, чаму я раней не ведаў?
Зарэгістраваўся, фрыспіны, ліст пра іх нарахаванне быў атрыманы практычна адразу, пасля таго як пацвердзіў пошту, рэгу пры тым не ўпісаў ніякіх дадзеных, мабілу, імя, прозвішча і г.д. далі роўна на адзін спін у тым жа слоце – яго і зрабіў.. паспрабую як-небудзь депну пад бонус, а то не зразумеў я, што і з чым гэта такое, за бонус, спіны ў любым выпадку дзякуй!
залічце фс, калі ласка)) зарэгістраваўся па вашай спасылцы. пашту і мабіль пацвердзіў
нік lipun
@macur666 таму што яны маладыя і растуць