Эксклюзіўны бездэпазітны бонус у казіно Win Rate
Эксклюзіўныя бонусы ад 4LUCK
|
21 May 2019
ад
VyacheslavLenin
|
99 Адказаў
|
6,779 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не засмучайся, хутка ў краме плюшкі яшчэ будуць нармальныя
Столькі ж даў) І бонусныя спіны даваў 3 разы і ўсё дарэмна)
Будуць.
я ў свой час па дурноце ўжо нагуляўся з мультамі, таму лішні раз стараюся ўстрымацца ад іх стварэння, некалькі нармальных казіно цяпер зачыненыя для мяне, што сумна, так што я проста спытаў што да чаго = ))))
я нолік забыў, мне 0.07 даў😁
мне накінула 90 цэнтаў 🙂 зайшла ў Endorphina і ў VooDoo па 1 цэнту пракаціла , за 90 удараў нічога…:(
я так разумею, калі зарэгістраваўся па чыстай спасылцы, скарыстацца крамай з форуму не атрымаецца?
а я не скуліў слав,я проста напісаў што абломчык і ўсё і нічога асабістага😉
Слот “шэдэўр” канешне, гляджу ўсім навалівае люта 😁
паглядзім
але навошта па чыстай рэгістраваўся?)
ну ён можа, а можа і не дрэнна
да ладна, які аблом там макс кешаўт 20 еўра. тым болей яны ўжо ж фрыспіны давалі ў сваёй тэме і не адзін раз
А мне чамусьці ніякіх фрыхі не далі, усё пацвердзіў, і пошту, і тэлефон, дадзеныя запоўніў. Прайшло 6 гадзін і нічога((
ну з’явіцца прадстаўнік, растлумачыць што як
атрымаеш свой бонус, не хвалюйся)))0
дажо дагэтуль няма, а павінны, мабыць, з’явіцца ў працягу 3-х гадзін(
Казяка не крыптавая?)))
![]()
Медыя ад удзельнікакалі дашлюць спіны, то прыйдзе імэйл на пошту?)) таксама пацвердзіў мэйл і тэлефон, цяпер чакаю) дзякуй за бонус без вэйджэра, такое рэдкасць у наш час))
Маўляў казалі, што ў працягу 3-х гадзін максімум выдаюць, але хлопцам за хвілін 10 прыхоціла. Трэба зайсці ў слот для праверкі. Вось толькі на жаль не ведаю які. 😁
так слот напісана якраз у 1 паведамленні, гэта tombstone)) а так я пакуль 2 гадзіны чакаю, слот правяраю няма яшчэ, ды і саппорт афлайн яшчэ таму не даведацца))
Ясна. Саппорта оффлайн – гэта дзіўна. Мабыць не 24/7. Гэта мінус, дарэчы. А час можа адрознівацца ад нашага.
Яны ліст адпраўляюць, без ліста, відаць, можна і не правяраць, не лазіць.
А нарахоўвае па ўсім відаць уручную адзін з менэджараў, але, як бачна, ён па спаць любіць і на працу яшчэ не прыйшоў)
ось ён ужо з’явіўся онлайн, напісаў ім, адказалі вось што —
Чакайце, залічыць на працягу пары хвілін
Банэр маляваўся з партрэта нашай менеджэркі Оленькі)))))
зарэгістраваўся яшчэ ўчора, спінаў так і няма
яна тут раніцай ужо за конкурс прызы нарахоўвала