Эксклюзіўны бездэпазітны бонус у казіно Бакс Бет: 25 бясплатных кручэнняў!
Эксклюзіўныя бонусы ад 4LUCK
|
25 красавіка 2022 г.
ад
PavelFredooc
|
75 Адказаў
|
5,341 Прагляд
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вітаю, менавіта так, прычына змяненняў умоў па максімальнай выснове з бонуса “ВЯЛІКАЯ КОЛЬКАСЦЬ АКТЫВАЦЫЙ“, адміністрацыя праекта мае права мяняць/рэдагаваць умовы бонуснай палітыкі.
1. Мы паведамілі ігрокаў аб змене ўмоў па Макс. Кэшаўту.
2. Мы не прымяняем такое абмежаванне да гульцоў, якія ўжо прайгралі/адмылі вейджар.
Якія могуць быць прэтэнзіі па дадзеным пытанні? Хацелі б нагадаць, што бездэпазітныя бонусныя прапановы не створаны для атрымання выгоды альбо як сродак заробку, яны створаны як прыемны бонус за рэгістрацыю, каб гульцу было магчымасць пазнаёміцца з праектам.
Мы выкарыстоўваем толькі ліцэнзійных пастаўшчыкоў, гэта лёгка праверыць па адрасу сервера, куды звяртаецца той ці іншы слот.
Добры дзень, стварайце заяўку на вывад толькі пасля паспяховай верыфікацыі, у адваротным выпадку яна будзе аўтаматычна адмененая.
а доўга яшчэ чакаць верыфікацыі ? ужо без малага 15 гадзін прайшло ) там праверыць то 1 разварот пашпарта
Добры дзень!, зараз праверу інфармацыю па вашым пытанні, і вярнуся з адказам.
Дзякую
Вадзім, прывітанне!, калі ласка падгрузіце скрыншот з асабістага кабінету плацежнай сістэмы piastrix.
Для пацверджання метаду вываду вам неабходна:
Банкаўскія карты: Загрузіць фота тваронай старонкі карты ў асабісты кабінет у раздзел “Верыфікацыя”, на фота павінна быць выразна бачна ініцыялы ўладальніка карты, першыя 4 і апошнія 6 лічбаў нумара карты, таксама неабходна зрабіць папаўненне з гэтай карты.
Электронныя кашалькі: Загрузіць скрыншот профілю электроннага кашалька ў асабісты кабінет у раздзел “Верыфікацыя”, на скрыншоце павінны быць выразна бачныя наступныя дадзеныя: нумар кашалька, дата нараджэння, імя і прозвішча, адрас электроннай пошты; усе дадзеныя павінны адпавядаць дадзеным у профілі на нашым сайце. Таксама неабходна зрабіць папаўненне з гэтага кашалька.
Калі ласка, пры вывадзе з бездепазітнага бонуса, спачатку пройдзiце верифікацыю, і толькі потым ставiце на выплату, каб не было адмены.
так што ў чаце мяне, між іншым, пра гэта не папярэджвалі – мне загружаць карту ці piastrix? бо выводзіць я хачу на картку, piastrix для РФ зараз не асабліва цікавы…
Можна дадаць карту, але выплаты на карты РФ ажыццяўляюцца да 7 рабочых дзён, бо на дадзены момант з гэтым метадам праблемы, у нас зараз нават адключана папаўненне з карт РФ, але вывад магчымы, значна хутчэй будзе Piastrix, але выбар за вамі.
Таксама звярніце ўвагу, што рабіць дэспазіт, каб вывесці выйгрыш менавіта з бездепазітнага бонуса, не патрабуецца.
пасля верыфікацыі зніклі метады выплаты )))
Абнавіце старонку сайта, і скіньце кэш, або паспрабуйце аўтарызавацца з іншага браўзера, адлюстравання з метадамі вываду няма.
метады выплаты з’явіліся ок паставіў на пиастрикс што ж зрабіць…
нічога не актыўная кнопка зарэгацца.ні з розных браўзэраў ні з тэлефона ні праз ў…хрэнь якаясьці
Бог цябе ад гэтай помыйкі адвядзе, не рэгайся 🙂
Ну што, табе выплатылі…
Дык 3к вывялі на піастры
Калі я продублюю нерашаную скаргу з іншага рэсурсу на гэтае казіно, іх тут кінуць у чорны спіс? Ці таксама давядзецца чакаць адказ, які, магчыма, таксама не прыйдзе ў выніку, альбо куча хлусні з просьбай пачакаць чарговыя 72 гадзіны, а потым цішыня.
Ты ўвесь час чымсьці незадаволены. Жыццё цудоўнае🙂
Я незадаволены толькі гэтым казіно, ну і казіно бим, якое мяне кінула на штуку баксаў. Як часта ты задаволены, калі казіно цябе кінула на грошы?)
Добры дзень! Чаму не працуе служба падтрымкі на сайце? І калі апрацуць вывод, першы раз адхілілі праз суткі, хаця верыфікацыя даўно пройдзена. 19 мая раніцай зрабіла другі раз і цішыня.
зноў кідалы дадалі ў краму, тут і скрыпт і невыплаты, якія адмазкі будуць чаму так?
таму што так трэба брат.
п.с. яны ўсё роўна ў чс заўтра ўжо зляцяць хутчэй за ўсё, па маёй скарзе ім 9 гадзін на рэакцыю засталося, і я ўпэўнены, што яны не адкажуць)
А навошта? фінансавае пытанне што?
Мне штосьці не шанцуе. Рэгістрацыя – правал. То тэрмін выйшаў, то шлангамі прыкладаюцца.
Шлангамі гэта памыйка па вуснах катае знатна, скажы дзякуй, што рэгістрацыя бокам прайшла, не ўздумвай гуляць у гэтай гнілай памыйцы.
Аахахах згодзен!