Эксклюзіўны бездэпазітны бонус у казіно Бакс Бет: 25 бясплатных кручэнняў!
Эксклюзіўныя бонусы ад 4LUCK
|
25 красавіка 2022 г.
ад
PavelFredooc
|
75 Адказаў
|
5,344 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Bax bet па-за законам
А такі добры задел быў. Шкада.😔
нават калі б вагер х10 быў. не адмыў бы, як пайшоў па іншых слотах – проста сліў, больш-менш DoA 2 трымаў, але потым адпусціў😁
Добры! Ці не маглі б вы прадставіць наяўнасць ліцэнзіі? Ну і, канешне, пытанне пра софт застаецца адкрытым, бо зыходныя коды не адпавядаюць серверам правайдэраў.
я, здаецца, адмыў і на вывад зараз 3к паставлю )(
ну паглядзім як хутка выведуць ) павезла ў бйорке х700 занесці і адмыцца
@baxbet адправіў докі на верыфікацыю ) спадзяюс ь не 24 гадзіны ўсё ж такі чакаць прыйдзецца
На правядзенне аўтэнтыфікацыі асобы і верыфікацыі акаўнта нам можа спатрэбіцца да 24 гадзін, пасля таго, як ваш профіль паспяхова будзе верыфікаваны, мы пашлем адпаведнае апавяшчэнне на пашту.
На жаль, паскорыць гэты працэс мы не ў сілах 😔, мы аказваем кансультацыі і дапамогу толькі на форуме, верыфікацыяй займаецца дэпартамент бяспекі.
Паведамляем: Па гэтым бяздэпазітным бонусе ўстаноўлена абмежаванне на вывад да 1000 рублёў, усе, хто паспеў адмыць бонус, змогуць вывесці па старым узроўні кэшауту, роўным x10, усе наступныя па максімальным кэшауту 1000 рублёў.
Прычына: Вялікая колькасць актывацый.
Якая там можа быць ліцэнзія?! Усе слоты скрыптовыя
Прычыны абмежавання вываду з бездэпазітнага бонуса “ВЯЛІКАЯ КОЛЬКАСЦЬ АКТЫВАЦЫЙ“?
Вы, выдаючы бездэп код форуму, думалі, што будзе 5-10 актывацый?
І пры чым тут колькасць актывацый да макс. кэшауту?
Карыстальнікі таксама цікавяцца софтам і ліцэнзіяй.
@baxbet
А чаго вы чакалі ад казіно, якое не мае ліцэнзіі? Гэта толькі пачатак, потым будуць яшчэ і пацярпелыя.
Казіно з ліцэнзіяй таксама так жа кідае, як і казіно без ліцэнзіі. Ліцэнзія нічога не дае, акрамя як “пыл у вочы”!
Ды і з ліцэнзіямі цяпер скандал на скандале.
Мне здаецца гэта супярэчанне прынцыпам такіх форумаў як Латест.
Супярэчыць і не папярэджваць гульцоў гуляць у такіх установах – гэта не тая палітыка, да якой павінны імкнуцца такія форумы.
Вам так не здаецца?
Адзін з нашых прынцыпаў – падаваць праўдзівую і як мага дакладнейшую інфармацыю гульцам.
Усё астатняе ўжо залежыць ад саміх гульцоў.
Ёсць сістэма рэйтынгу, сістэма балаў, скаргі, водгукі гульцоў і агляды саміх казіно. Па ўсіх гэтых дадзеных гульца і выбірае – гуляць ці не гуляць у тым/іншым казіно.
Мы не прымушаем і не ўгаворваем людзей гуляць у казіно. Мы – інфармацыйны рэсурс. У нас акрамя саміх казіно і бонусаў ёсць навіны, форум, блогі, дэма-гульні і шмат іншага. Усё гэта нясе інфармацыйны характар.
Вы ці не зусім разумееце, чым мы займаемся, ці …
Я гаварыў пра канкрэтную сітуацыю пра ваша выказванне пра кідалава, з ліцэнзіяй ці без. Я ведаю, што Латест – гэта лепшы форум у рунэце, які займаецца справай і бесстаронні.
Што датычыцца гэтага казіно, усё ёсць.
Рэйтынг у казіно ніжэй за сярэдні. 4.23 – гэта паказчык ніжэй за сярэдні.
Казіно, якія маюць рэйтынг 7+, – гэта казіно, што паказалі сябе з добрага боку; у большасці выпадкаў гульцы такім казіно давяраюць.
Казіно з рэйтынгам 5-7 – гэта казіно, якія яшчэ не зусім разумеюць, што ім рабіць і куды рухацца. Фіфці/фіфці.
Казіно з рэйтынгам 3-5 – гэта казіно, у якіх усё яшчэ наперадзе. Ці будуць яны расьці да рэйтынгу 5 і вышэй – тут ужо залежыць ад саміх казіно.
А казіно з рэйтынгам 3 і ніжэй – тут ужо казіно без ліцэнзіі, з купай забароненых краін або іншымі нязручнымі момантамі для саміх гульцоў.
Што я не так напісала?
што вы тут навялі шуроху, мне не вывядуць, паходу?) таму што актывацый у іх шмат )) будзе сумна, канечне, але верыф мне яшчэ не зрабілі(
Рэбята я 4 разы выводзіў з гэтага казіно, праблем не было, 1 раз троху затрымалі вывад, але таму што з піастрай тады былі праблемы, выводзіў 3к, 10к, 22к, 10к, прэтэнзій да казіно не маю
ну будзем спадзявацца і мне выведуць ) але верыць ужо доўга – балюча
Ну блін, ёсць дзе і даўжэй
Вось апошні раз, калі выводзіў
Не ўздумайце дэпіць туды, у іх заглючаныя бонусы, з-за якіх вам потым як і мне не вывядуць бабкі. 11к з учора вісіць, нейкія там запыты правайдэрам робяць, марочаць мне мазгі, каб адсекчы сродкі да майго дэпазіту. У іх пастаянна нейкія праблемы, і няма ліцэнзіі. Наступіце, як я, на граблі – потым без выйгрышу застанецеся, яшчэ і мінімум на 72 гадзіны мне заблакавалі вывад (я нічога не парушыў, тупа гуляў у слоты). Аператары там, судзячы па ўсім, любяць бухаць, альбо проста карэшы гаспадара гэтага цуда, бо па іх рабочым часе яны не выходзяць на работу, прычым палову дня невядома дзе – то з пахмелля валяюцца, то проста плюваць хацелі.
Мдэ 4 гадзіны з заяўкі і цішыня, ну спадзяюся, калі прачнуся, хаця б выведуць )