Дзімак пра біткоін, альбо як гэта працуе.
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
10 снежня 2017 г.
ад
seregelio
|
34 Адказу
|
2,826 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мне здаецца, што ў гэтым годзе макс ён будзе 20 000 $ калі не ўпадзе/) Але я гэта чыста па інтуіцыі так думаю, я не аналітык. А можа і не вырасці. Але больш за 20 не будзе ў гэтым годзе. Цікава напрыканцы года праверыць)
У мінулым годзе казалі, што максімум проста 5 тысяч, а ў выніку было каля 10 тысяч, ніхто не верыў. Вядома не бярэм у разлік тых людзей, хто пісаў пра 200 тысяч долараў або больш….
Сёння праверыў курс «бітка»
Рэальна курс можа вагацца зусім па-рознаму, у працягу дня можа скакаць на 10% то ўверх, то ўніз, зараз сярэдняя цана круціцца каля 10-кі.
Дзякуй, кэп ! Менавіта на 10% ? І ніколі на 11 ці скажам 12 % ? Прама Амерыку адкрыў. Я пра тое, што можа і ўверх, і ўніз. 😁
Так, неверагодны курс у Біткоіна. Мабыць купляць ужо няма сэнсу, а курс расце так шалёна, што здаецца, быццам гэта пэўная пiраміда. Хоць усе праграмісты кажуць, што гэта сапраўды вельмі сур’ёзная рэч, але мы ўжо ўпусцiлі момант((.🤭 Зараз курс 8095$ на 15 сакавіка. Той, хто займаецца гэтым штодня на качцы, можа нядрэнна зарабляць!
Ды што вы, зараз ён толькі ідзе на спад, усе толькі і думаюць, што калі ён вернецца да прэ́жніх родных 10 тысяч, усе ўжо прывыклі да той сумы. А некаторыя аптымісты чакаюць і па 20 тысяч))))
Асцярожна. Прысутнічае ненарматыўная лексіка !
Гэта Петро Бампер яшчэ той кандыдат у прэзідэнты, толькі жартовы)
Калі што, можна паглядзець увесь ролік, ён страшэнна смяшны, і іншыя тэмы падымае)