Дзімак пра біткоін, альбо як гэта працуе.
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
10 снежня 2017 г.
ад
seregelio
|
34 Адказу
|
2,824 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нармальна тлумачыць. Каму не ў курсе, што такое біткойн, а ёсць жаданне хутка даведацца, думаю ёсць сэнс паглядзець/паслухаць.
А што ж, сёння я проста ўжаснуўся тым, якім стаў курс, было ў пачатку каля 18 тысяч, а потым быў адскок да 13. Хоць памятаю момант, як па 5 прадаваў, цяпер проста кусаю локці ад усяго гэтага.
Дэпаям у казяву усд і перакладаем у саппорта ў біткі! ізі мані
Як па мне, зараз зусім стрэмна купляць, хоць народ думае, што цана будзе ў раёне 50 тысяч за 1 манетку. Эх, трэба было закупляцца раней!
У сэнсе «ізі мані», «ізі біткі» што ці? Так лёгка абмяняць? Навряд ці будзе па добрым курсе, хоць, канечне, улічваючы яго скачкі, можа й не так важна. Але плюс яшчэ нам, такім вясёлым хлопцам, мяняць што-небудзь праз казіно ўвогуле небяспечна, можна застацца без бабла зусім🙂
Так, неверагодны курс у Біткойна. Мабыць, купляць ужо няма сэнсу, а курс расце так шалёна, што здаецца, быццам гэта нейкая пэўная піраміда. Хоць усе праграмісты кажуць, што гэта сапраўды вельмі сур’ёзная рэч, але мы ўжо ўпусцiлi момант((.🤭
Я, канешне, не кажу, што яго трэба зараз купляць, але такія развагі не вельмі зразумелыя)
Адкуль усе ўзялі, што біток дасягнуў столі? Ужо калісьці ён да тысячы вырас і ўсе гэтак жа прасілі: вай-вай, што ж я па 100 не купіў, а цяпер ужо позна.🙂
Ну, што ж, пакуль застаецца толькі проста чакаць, калі пойдзе ўніз, тады сапраўды можна будзе закупіцца. Толькі цяпер трэба разумець, што ніжэй за 10 ужо не апусціцца.
Купляць ніколі не позна, калі жаданне прысутнічае.
З’явілася “лішняя” пара баксаў (умоўна), бярэм калькулятар, лічым, купляем. Працэдуру можна паўтараць))
1 Біткойн – 100 000 000 саташы.
1 Мікрабіткойн = 100 саташы або 0.000001 Біткойн.
1 Мілібіткойн = 100 000 саташы або 0.001 Біткойн.
Потым спакойна сядзем, кураім, чакаем. Як варыянт не чакаем, а забываем і забіваем. Праз нейкі час (хз колькі) біток = зялёнаму ляму (ці дзесяці), ну або нулю. І вось гэтыя саташы, мікра, мілы, купленыя цяпер, цалкам могуць параўнацца з коштам аднаго біта сёння. А могуць і не параўнацца ….. як пашчасціць))
Вышэйзгаданае, прашу не лічыць заклікам да дзеяння. Кожны самастойна думаць павінен !!!
У прынцыпе так, можна на дробязях рабіць пакупкі. Трэба толькі разумець, што цана можа вырасці, і тады, калі тэндэнцыя моцна ўверх, зусім нерэнтабельна купляць.
Для асабліва адораных (без абідаў, толькі)
Вышэйпададзенае, прашу не лічыць заклікам да дзеяння. Кожны самастойна павінен думаць !!!
P.S. Магу раззлавецца і пачаць ляпіць дыслейкі 🙂
Да ну, гэта толькі маё меркаванне. Я ўвогуле зусім не трымаю біткі, адразу абменьваю. Хоць цяпер разумею, на колькі я страціў, калі б абмяняў зараз.
Ніхто ў прынцыпе не дае ніякай гарантыі, можа курс будзе і 100 долараў за манету. Таму варта толькі прадбачыць, купляць ці прадаваць.
А пры чым тут увогуле лахатрон? Ніхто ж не ўпіхвае нікому біткойны, быццам клянуцца, купляй – ён будзе каштаваць мільён. Свабодны гандаль, рызыкі ніхто не хавае.
Звярніце ўвагу і на іншыя сістэмы таксама. Ёсць той жа эфір, і зусім нешта новае. Нядаўна чуў пра сібкойн, догкойн, стаўлюся цалкам недаверліва.
Вось ён і падае… Ну вельмі моцна!..
Глядзіце з чым параўноўваеце ,калі з 20-кі да 10-кі, то, канечне, падае. А вось за апошні тыдзень ён нібы трымаецца ў раёне 10-ці, але для многіх і гэта шок.
Так, напэўна, ёсць сэнс у вашых разважаннях, бо амерыканцы прадказваюць біткойну курс да 1 к 96000$, але хто яго ведае).
Так, біткойны я разумею што гэта такое, а вось што такое сібкойны і догкойны гэта не зразумела.Ценность все таки должна как – то объясняться) Магчыма ценнасць у тым каб проста сабраць сабачку?
Глядзiце на каго спасылаецеся ў гэтай тэме, ёсць людзі, якія лічаць, што курс можа быць і 1 долар. Зусім незразумела, якім менавіта будзе курс у гэтай валюце. Нават Дзімон не ведае)
Прадаў усе Nebulas і купіў трыццаць тры мільёны незразумела чаго…
Толькі ўчора пісаў пра тое, што ў ттр і Дімка свой блэкджэк са шлюхамі )
Адзінае, мне здаецца, што ўсё ж у біткойне ёсць сэнс, калі ты іх выпадкова дзе‑небудзь атрымаў. а вось мяняць рэальныя грошы на біткойны! гэта мне маральна складана, відаць я ўсё ж такі савок у душы, хоць і армянскі. Калі б я гуляла на біржы і была б пастаянна ў тэме, я б напэўна абавязкова займалася б біткойном. А вось проста памяняць не магу! Нават маючы на ўвазе, што куплю па 10 000 а прадам па 20 000 Рука не паднімаецца! Амерыканскія нейкія эканамісты паднімалі тэму пра біткойн. Шчыра кажучы, я не вельмі сур’ёзна да гэтай тэмы ставлюся і не была ўважлівая да таго, хто ж прадказаў біткойну курс 98 000$. 😕
Так, хто ж прадказаў, то нейкія горэ-аналітыкі, так магу сказаць. А вось рэальна – ніякіх абгрунтаванняў, што менавіта так будзе, няма; калі што, то каля 50 тысяч толькі макс….