Дурнае правіла Голдфішкі
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
13 студзеня 2016 г.
ад
AydarKaribullin
|
65 Адказаў
|
4,463 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я з 300 р выводзіў 11500 р чакаў 2 дні на Ківі
Я так разумею узровень у цябе максімальны ? 50 ?
Раскажыце пліз, а што гэта за казіно? “Г*вн*ах???”
Калі параўноўваць з іншымі казінохамі ў інэце,то вельмі нават не кепскае.Здаецца працэнт аддачы паменшылі,але радзей канечне,але ўсё ж ёсць верагоднасць падняць.
ГФ казіно лепшае казіно з усіх рускіх казіно. Вялікая колькасць гульняў, працэнт пэйаўта вышэй за сярэдні. Аператыўная служба падтрымкі. Выйгрыш выводзяць у рабочыя дні аператыўна. Гульцы там з 50 рублёў джэкаў лавяць і неплоха паднімаюць. Тут галоўнае своечасова сысьці. Казіно альбо дае табе выйграць, альбо не. Кантралюйце сітуацыю і не надзяйцеся, што гуляючы ў казіно можна зарабляць, зліеце ўсе свае грошы. Быў у мяне знаёмы такі гулец менавіта ў ГФ, які ўсадзіў мультык, але гэта праз тое, што лудзіў. А так не дрэнна яму выдавала, але ён хацеў больш 🙂. Далі яму кампенсацыю і яе ён там прадуў, відаць тармазы адключаліся. У ГФ мне падабаецца, што яны складаюцца ў арганізацыі ECOGRA. Яны кожны месяц высылаюць справаздачу ўсім сваім гульцам. Поспехаў, разважлівасці і буйных выйгрышаў усім. А галоўнае набудзьце тармазы фірмы “СТОП” 🙂.
фішка зусім абнаглела
Чувак))) ! Я ўжо 100 прасіў, хочаш нешта сказаць, скажы гэта ў канструктыўным ключы. Ты пішаш меркаванне, водгук, якія будуць чытаць іншыя людзі, якія ў сваю чаргу на падставе тваіх выгнутых люстэр будуць фармаваць сваё меркаванне ўжо з няправільнай першапачатковай падачай!!!
Мінус блін!
каму табе мінус зразумела але калі зайсці ў групу гф паглядзі водгукі з 100 1задаволены
Ірына Еремеева
Звычайнае казіно на МГ, разлічанае на гульцоў з малыми дэпазітамі. Служба падтрымкі ніжэй за сярэдняе, выплаты звычайныя.
Хто хоча гуляць у МГ сур’ёзна і ведаць, што гульцоў там мора (адпаведна і пул вялікі), то выбар падае на групу Fortune Lounge, Фаварыты- Euro Palace, Royal Vegas, 7sultans і г.д. Правераныя часам казіно, ёсць рублі.
Вось паглядзеў я лудоводы франкі чатырохпалога і думаю задепаць на баксавы рахунак у ГФ, тэорыя гульні на баксы даўно мяне мучыла… у ГФ відаць на рублі толькі самыя ўпаротыя катаюць )
хто ведае, што ў гф тыква не працуе?
23-га, быццам у апошні раз была.
У $ акаўнце часцей зарабляў,ёсць сэнс паспрабаваць,праўда апошні раз і зліў нядрэнна.