Дурнае правіла Голдфішкі
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
13 студзеня 2016 г.
ад
AydarKaribullin
|
65 Адказаў
|
4,464 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Якім кашальком лепш карыстацца, не гуляю ў рускіх казіно
Skrill, WebMoney, Neteller , у некаторых ёсць Qiwi
адназначна, толькі Skrill або Neteller, Qiwi ў замежных амаль няма, ды і глядзі з якой ты краіны
лепш Neteller, там можна потым выводзіць бабло на не прывязаную карту
ВМ не бяруць у апошні час. Пытаўся ў падтрымцы, адказалі – гэта часовыя праблемы, папоўніце пазней. Але гэтыя “часовыя праблемы” ўжо некалькі месяцаў не толькі ў ГФ.
дарэчы, што дзіўна, з Украіны вм перасталі прымаць у рускіх казінах – я ў Argo дэпнуць хацеў, так сказалі, нельга
Тое самае. “Папаўненне з вашага ай-пі немагчыма”, сказалі.
вось і я пра гэта ў сапе сказалі, што, маўляў, мы не вінаватыя – гэта правіла ў саміх ВМ, што мы не можам прымаць плацяжы з Украіны, бред увогуле, хоць Skrill таксама не прынялі)))
я папаўняўся з карты і яндэкс,але вывады рабіў толькі на яндэкс)ніякіх праблем не было
У апошні час вельмі засмучае праца саппорту ў голдфішцы. Шмат што яны не ведаюць (ведаюць толькі тое, што напісана ў іх правілах, а іх правілы не заўсёды ўсё ўдакладняюць, а часам наогул бываюць абсурдныя) дазваляюць сабе шмат лішняга, калі спрабуеш нешта ўдакладніць, могуць напісаць нешта кшталту: “мы далі вам дакладны адказ” і самавольна закрыць чат. Не той вектар яны выбралі…
Яндэкс не зручны, для мяне( прычым зусім
Я з neteller аднойчы вырашыў папоўніць, і ўжо праз пяць хвілін мне патэлефанавалі і сказалі што нельга, тыпа зараз ён. Пакінуць гэты дэпазіт, але ў наступным не будуць прымаць, у выніку прыслаў сканы, пацвярджаў, што мой кашалёк!
У Арго толькі з карткі дэпнуць можна. Ужо даўным-даўно. З ВМА ніколі і не прымалі.
Ды мне сапп напісаў, што і са скрилла можна, але калі націскаю деп проста белы экран і ўсё
Не памятаю дзе нядаўна сутыкнуўся з такой жа дурнёй , можа гэта проста глюк !
Не ведаю, але ў арго нават саппорт разгубіўся, калі я ім напісаў
Установа сапсавалася, не лічу выключныя кароткія заносы, калі мы і далей хочам у яе гуляць (менавіта МЫ), не страціць яе як нядрэнную ўстанову, трэба адразу ўсім ненадоўга ад яе адмовіцца, абавязкова, паверце мне я думаю предст.голд. задумаюцца і мы атрымаем назад сваё адно з лепшых устаноў! Але гэта меркаванне толькі маё, але чаму-та здаецца многія пагодзяцца са мной!!!
я не лічу гэтае завядзенне, адным з лепшых, завядзенне скажам так на 3. но ты справа кажаш
Даўно пара ад яе адпачыць,я дарэчы не адзін так лічу з сваіх хлопцаў,пачакаем паглядзім,можа ўсё вернецца на сваё месца,хаця моцна сумняваюся. Часам здаецца,што яны вось-вось зачыняцца!
Так я ўсё мацней пераконваюся, што Goldfishka – гэта рэдкае гуана, падаецца, што Microgaming пачаў тупа жраць, пры тым паўсюль, быццам вырашылі пайсці па прыкладзе Novomatic
Чаму ж “рэдкае?” ))) Казіно – як казіно, бывае горш.
Не ведаю, гуляю ў ГФ даволі даўно, для мяне адзіны мінус – з трансляцыяй рулеткі з жывымі дылерамі ёсць праблемы, а так з вывадам праблем не было, максімум суткі
Так слоты увогуле мёртвыя я не ведаю як вы там гуляеце але за 500 рублёў увогуле ніводнага бонуса
у апошні час гэта казіно мяне пачало раздражняць купоны зараз не актывуецца трэба рабіць дэп я зрабіў дэп і ўсё роўна не даюць аказваецца трэба больш прасмешыць чым ты выводзіў адтуль тады табе дазволяць актываваць купон з дуркі і т.д. якая логіка што за казіно?
учора падняў 1000 р з бонуса 100р голдфішка быццам яшчэ дае
ГФ дае ў межах разумнага, вялікія не выводзіў, самы вялікі выйгрыш з 500=5000 ру выводзіў, дарэчы вывад там даволі хуткі на Ківі