Браніраванні і іншае
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
9 мая 2021 г.
ад
GonKongo
|
213 Адказаў
|
10,928 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На мой погляд ты блытаеш паняцці. Балбатня (альбо як ты яе яшчэ можаш назваць), прадугледжвае выразнае сцвярджэнне і адсутнасць адказнасці за свае словы… Я ж проста задаў пытанне, мяркуючы, што магу памыліцца (перачытай, калі табе не цяжка, дыялог) І так… на будучыню, не зьяжджай з тэмы… на тваім месцы я б кінув пару скрінаў РЭАЛЬНЫХ ставак і пытанне было б закрыта (ні на адным форуме іх няма)))) А што датычыць стрэмна ці не і хто як жыве… ну не табе судзіць, занадта многа на сябе бярэш. Крылышкі за плячамі не перашкаджаюць?)))) Не?
Думаю, на гэтым можна скончыць…. а калі ў цябе ёсць пытанні, я адкажу.. без праблем…
Ты не мяркаваў, а сцвярджаў. Ніякага пытання не задаваў. Зноў скрын кінуць, калі ты не здольны паглядзець некалькі паведамленняў вышэй? На мяне стрэлкі перанёс. Памыліўся, разумею. Але ты нават не папрасіў прабачэння. А вось гэта і паказвае цябе як чалавека. Якія нафіга крыллі? Пра «блытаеш паняцці» – не табе ўвогуле гаварыць пра паняцці. Дзе ты такі «чалівся», каб такімі словамі жангліраваць тут? І скрыншыты просіш? Іншаму чалавеку кіну – калі папросіць, табе – не. Ты мне не верыш, нафіга ты са мной тут камунікуеш? Ты ж «бывалы», за паняцці ведаеш. Значыць, ведаеш, што за агавор і смутак бывае, там дзе паняцці ў хаду. І зьязджаеш НАГЛА. З кім весці дыялог з такім чалавекам, які пераабуваецца на хаду? Двайчы за кароткі час. Я не правы? Жыві як жыў. Сюды не трэба пісаць.
Гэта інтэрнэт. У рэале я б з табой пагаварыў. Але ці трэба? Смута, агавор, паняцці, жыві як жыў… Столькі слоў і мала сэнсу…))) “Чалился”… у цябе блатная рамантыка ў адным месцы грае?))) Я склаў пра цябе меркаванне, хто ўвойдзе ў тэму, той сваё складзе. Карацей, удачы табе ў конкурсах на ЎСЯХ форумах…)))
А я тут не збіраюся пісаць, хіба калі ты мяне згадаеш… толькі ставь пытанні канкрэтна, а не гэтую ваду ліў..)
Што вы тут ўладзілі?) Балеем за зборную Паўночнай Македоніі! 2-1
Я за Украіну болею, калі што..)))
Суддзя жесть канешне
Я ў вочы кажу. Праўда, не ў рэале. Меркаванне пра мяне склаліў. Ты нават мае довады не аспрэчыў, дзе ты мяне абмовіў. Ты – дарослы чалавек, а нават гэтага не ўсведамляеш. Беражы сябе. З такім падыходам да людзей дзе-небудзь жыццё не ўсміхнецца.
У першым тайме гульня сумная была. Фолаў кот наплакаў.
Дзякуй. Ваша думка вельмі важная для нас (Не)
І ўсё ж такі скрыншотаў ставак я не бачыў… ды і ніхто не бачыў…))) Мне то па барабану, але думаю, што зараз на гэты момант звярнулі ўвагу не толькі я…
P. S. Ты так не крадзь, а то сапраўды людзі падумаюць, што аўтарытэт..)))
Ты адэкватны? Я вышэй напісаў, што табе не скіну. Другому – без праблем І пра якое крадзяжы ты гаворыш? Ты супакоіся. Ты сапраўды тут пачаў правакаваць смуту. Паблік не для гэтага. Ёсць пытанні? Тэлегу маю знаеш – пішы туды. На публіку не гуляй. Ты няправы, што нават не папрасіў прабачэння за падвойную агаворку. Усе мы людзі, але не ўсе ўмеюць прызнаваць памылкі. Душы што ці бракуе. Неістотна, гэта іх жыццё. Ды, і з гэтай тэмы я цябе ветліва папрашу, калі не ўскладніць. А то выкраданне атрымліваецца. У карты не верыць, а шкуру трэ.
Флажок заляцеў
Апошні пост (калі ты не срэагуеш і не прымусіш мяне адказаць…) Я мог бы табе даказаць і прывесці да носа, але гэта яшчэ на 20 пастоў..))) Два спрэчкі па тваіх суперпрагнозах я выйграў, будучы дубам у жэсце, 500 поінтаў з цябе зняў…. Што яшчэ для шчасця трэба?))) Ну а калі сур’ёзна… “воровство” – гэта, хутчэй, нарыцальны момант, зразумелы пэўнаму колу асоб… Увогуле, кажучы зразумелай мовай, гэта быў проста стэб, не больш..) Засім адкланяюся.)Удачы ў чатырох заходах з пяці!)))
Адкажу. У тэлегу.
Там матч быў на 5-6 жк
Ну толькі сцяжок зайшоў. Можа, пасля жорсткасцяў лацінасаў расслабіўся. Па праўдзе кажучы, першы тайм быў ніякі ў плане жорсткасцяў. У прэлайне з 81-й хвіліны давалі. Якраз на пенальці і паказаў.
растлумач, калі ласка, флажок: на якой хвіліне ты паставіў і за які кэф.
па маім разуменні, на 80-й хвіліне кэф на адну картачку ну максімум мог быць 1.5, а мусіў бы быць яшчэ ніжэй.
Флажок, звычайна, называюць картку прыкладна з 85-й хвіліны. У патэнцыйна жорсткіх матчах даюць нават з 88-й. Я здзівіўся, калі ўбачыў у лініі на гэтую гульню ў адной канторы з 82-й, а ў другой з 81-й з нядрэнным кэфам 1,8, здаецца. Пакуль на гэтым чэмпіянаце гэта самая валідная стаўка па жорсткасці. У любым выпадку, аргентынец пасля відэапрагляду паказаў на 83-й, таму плюс. Ужо разлічылі. Там нават крыху больш за 1,8. Калі з 500 чыстымі – было 435
На БК Зеніт не магу зараз увайсці. Нейкі баг. Вузяў скрын з 1х. Сам бачыш, як флажкі даюць. Я не ставіў гэтыя гульні. Могуць зноў па картах засушыць
Усім прывітанне!
З усіх матчаў, што гуляюцца на Еўра, самым валідным у плане жэсты застаецца ўсё ж флажок. Хто ставіць гэты рынак, пацвердзіць. Тым больш, букі пачалі істотна пашыраць яго дыяпазон і гэтым трэба карыстацца. Сёння бачу адну нядрэнную гульню.
Харватыя – Чэхія.
Харваты прайгралі першы матч. Чакі патрэбныя кроў з носа. Але вось чэхі проста так не здадутся. Матчы усходне-еўрапейскіх каманд заўсёды праходзяць у бескампраміснай барацьбе. Па жаданні можна Тб 3 ЖК ўставіць, але флажок надзейней. Судзіць іспанец Дэль Грандэ. СП 4,0. Але, шчыра кажучы, суддзя ні пра што. Часам прарывае, але часта судзіць, быццам ауціст, не заўважаючы нічога на полі. Аднаго пірэнэйскага артыста з Партугаліі трэцяга дня прывялі сябе ў кампенсаваны час туркі і ўэльсцы. Магчыма, і гэты ачнецца.
Апошняя ЖК у матчы з 81 па 90 хвіліну – так
Гульня ў Глазга становіцца ўсё больш бруднаватай. Шмат фолаў, нязначных правакацый у балканскім духу. Суддзя пакуль стрымлівае гульцоў, паказаў усяго адну картку. Пакуль. Харватам ніяк нельга прайграваць. Чапляцца будуць любым спосабам. Маніторце
Флажок у Глазга зайшоў нават двойчы. Ды і тотал у лайве заскочыў. Як ні дзіўна, іспанец пайшоў супраць сістэмы цяперашняга Еўра. У двух апошніх выпадках далёка не ўсе суддзі тут бы паказалі.
Дарэчы, Зіберт даволі кваліфікавана адсудзіў пецярбургскі матч. Але там і каманды пастараліся. Пасля мёртвага першага тайма выдалі самы жывы другі.
Добрай раніцы!
На першы погляд, самым цікавы матч сёння выглядае сустрэча паміж партугальцамі і немцамі. Але судзіць яго англічанін. А ад іх шчодрасць рэдка можна чакаць. Лепш маніторыць. А вось іншая гульня выклікае цікавасць.
Іспанія – Польшча.
Перадусім сустрэчу судзіць Орсато. Гэга італьянца, не без падстаў, можна назваць адным з лепшых у свеце. Нікога не заігрывае, не плыве, раздае ўсім па справядлівасці. Па дзесяць штук не сыпле. Але 4-5 стабільна. У гульні чэмпіянату паміж Аталанта і Ювентусам прабачаў гульцоў да 80-ай хвіліны, а потым адразу пяць жк даў. На гэтым Еўра ён яшчэ не судзіў і, хочацца верыць, што не падвергнецца ўсёагульнай тэндэнцыі скупнасці. А сустрэча Іспанія – Польшча не такая ўжо і простая. Палякам прайграваць нельга. Іспанцам губляць ачкі, ды яшчэ і дома, таксама нежадана. А гэта ўжо далёка не тая топавая зборная, якую ўсе ведалі. Балычны перыяд змены пакаленняў.
Вырашыў заіграць тотал карт (букмэйкера) больш за 3 з кф 2,0. Пры судзействе Орсато гэта даволі прыстойны кэф.
Каротка пра матч Іспанія – Польшча.
Як я і меркаваў, Орсато не прагнуўся пад тэндэнцыю карткавай засухі і паставіў пакуль рэкорд гэтага Еўра – 6 жоўтых картак. Каментатар шкадаваў, што мог паказаць болей. Мог, безумоўна. Але амаль ва ўсіх гэтых выпадках гэта магла быць другая жоўтая картка і, адпаведна, выдаленне. Вось якраз на другую жоўтую гэтыя парушэнні не цягнулі, што і адрознівае бясспрэчны судзейскі інтэлект італьянца. Запомніце гэтага арбітра! Ён уміе раздаваць па справе. І ўвогуле матч атрымаўся грубым – 34 фолы. Наперадзе заключны тур, дзе, зразумела, будуць матчы з інтрыгай для абедзвюх супрацьстаячых бакоў.
Всем прывітанне! Сёння стартуюць матчы заключнага тура ў групавых турах, а значыць, дзе-небудзь жэсць абавязкова будзе.
Швейцарыя – Турцыя.
Букі пакуль яшчэ асцярожна ставяцца да тоталаў карт на гэтым Еўра, але ўчорашні матч у Севільі паказаў, што каманды пачынаюць раскочагарыцца. У гэтым матчы сустрэнуцца прамыя канкурэнты. І няхай у туркаў шанцаў крыху зачапіцца за плэй-оф у выпадку перамогі, але яны ўсё ж ёсць. Таму будуць біцца. Сыраеды, вядома, фаварыты, але матч пройдзе ў Баку (чытаць – у туркаў у гасцях) і апанентаў будзе нейкі плюсік. Ды й жудаснае выступленне туркаў, несумненна, падштурхне гэтую зборную хлопнуць дзвярыма. Туркі і з уэльсцамі не церемоніліся ў сродках. Усе памятаюць замес пад завесу. Тут таксама можа быць гарача. Судзіць не самы строгі словенец Винчыч (СП 4 жк і 26 фолаў), але суддзі з былой Югаславіі ўмеюць заводзіцца пры грубай гульні.
На выбар прапаную тры стаўкі ніжэй.
Прывітанне ўсім!
Учорашнія фолы зайшлі без усялякага напружання. 34 фолы. Карты ў другім тайме таксама. Флажок, праўда, міма, але стаўка рабілася на фолы.
Сёння толькі адна гульня трымае інтрыгу. Расія – Данія. Але судзіць яе такі ўнікальны суддзя, як Турпен. Таму разглядаць лепш толькі ў лайве. Па прелайне даюць флажок з 83-й хвіліны з кф 1,87. Але лепш лайв.
Дарэчы, з гэтым Еўра проста забыў пра адказны матч ПО ў Сегундзе. Славіцца тым, што 4 або 5 гадоў запар там хто-небудзь выдаляецца. Учора пра гульню ўспомніў позна. У лайве краску не прымалі.
Балеем за Казахстан і ўсё не абмяркоўваецца!)
шчыра рады, што Райо вярнуўся