Браніраванні і іншае
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
9 мая 2021 г.
ад
GonKongo
|
213 Адказаў
|
10,929 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не “наглуха кантужаны Алёша”, а глыбока паважаны лудаман, член суполкі лудзікаў…))) І ніхто нікога не пашле, а будзе працягвацца верыць у экспрэсы з 8 матчаў з кэфам 50 з пастаянна недаехваючымі падзеямі… бо калісьці такі экспрэс даехаў… даўно-даўно..)))
Для гэтага ёсць сістэмы. І яны цалкам валідныя. Любы экспрэс з кэфам 50 – гэта выпадковасць. У мяне заходзілі і нярэдка. Але я разумею, што гэта выпадковасць. Іншыя – не. У казцы жывуць, калі так
Калі ёсць жаданне, можна замазаць на Украіна – Македонія. Я на ТБ 3,5 жк па правілах ПариМатч з паўторнымі жк. Па 500 пойнтаў.
Гэта так. Я ў лініі ўбачыў ТБ 3 ЖК і ўзяў без сумненняў, а потым увесь матч думаў, у чым прыкол, да бойкі на апошніх хвілінах 😂
Шмат гульцоў жыве ў казцы..))) Нават не экспрэсы…. было на некаторых форумах рух, што фрыбеты разыгрываліся…. І гулец з шарамі поўнымі грошай зараджаў пад кэф 3,4,5….на самой справе там парачка зайшла і тысяча 20 міма…))) Казкі не ўсім усміхаюцца..)
А наконт твайго спрэчкі… прапаную гібрыд. Ты ставіш Македония-Украина. жк больш за 3.5, я стаўлю баскет. Мілўокі-Бруклін. П2. Калі альбо абедзве зайдуць, альбо абедзве не ўвойдуць, то расход. У выпадку калі нейкая стаўка іграе, а другая не, то банк забірае гулец, у якога стаўка зайдзе. Банк 1000 поінтаў (500+500)Ок?)
Вось менавіта. Гэты Дыяш мае дрэнную славу. Партугальцы, звычайна, не цырымоняцца. Гэты ж, відаць, па гароскопе раздае. Можа насыпаць у бязабіднай гульні, а можа і трэш у мультфільм ператварыць. На 85-й узяў Тб 0,5. Але там ужо самі гульцы яго прымусілі раздаць)
Успамінаецца выпадак з Кубка Канфедэрацый 2017. Мексіка – Новая Зеландыя. Апошнія хвіліны. Счёт 2:1. Новазеланец на хуткасці бяжыць да варот, і яго груба збівае Маркес, вядомы па выступленнях за Барселону. Вельмі груба. Адразу ж узнікае замес з махачом. Кагосьці біюць, прычым па твары і нядрэнна. А судзіў сустрэчу суддзя з Габона. Вось ён ідзе глядзець ВАР. Каментатары разважаюць, пераб’е ці ён нядаўні рэкорд фіналу Кубка Расіі, калі ў падобным выпадку суддзя выдаліў чацвярых гульцоў Локо і Урала. І вось той вяртаецца на поле і паказвае дзве жоўтыя. Адну непасрэдна Маркесу і другую камусьці з байцоў. Усё, задзюжыла! Больш гэтага судзю нідзе ў буйных матчах не бачылі!
Ну гэта ж розныя матчы. Справа нават не ў баскеце, а ў тым, што гэта іншы рынак зусім. Я прапанаваў, не значыць не. Я падумаў, што ты маю думку наконт тутэйшых прагнозаў хочаш аспрэчыць. А такі фармат супярэчыць канцэпту.
Гэта проста спрэчка двух капераў з розным кантэнтам. Калі ў цябе заходзіць твой прагноз, то ты не прайграў. У чым праблема? Жэсць, я ставлю абсалютна ўслепую, але падстрахоўваю яе сваёй стаўкай на баскет. Ці наадварот, ты ставіш на баскет абсалютна ўслепую, але падстрахоўваеш стаўку сваёй капперскай аўтарытэтнай стаўкай… практычна рвём….))) Не, ну калі я двойчы выйграў супраць тваёй аналітыкі ўслепую, гэта не дае табе права спадзявацца, што я заўсёды буду гуляць услепую без меркавання..)
Па здарэнні сённяшніх прагнозаў.
Учора Іммобіле за хвіліну да канца ўсё ж перарваў маю серыю прагнозаў на тоталы галоў. 14 запар, у прынцыпе, непавінны вынік. Сёння лічу, што ва ўсіх гульнях тотал будзе больш. Але гэта не асноўны вектар гэтай тэмы. Сёння бачу адну добрую гэру ў плане жорсткасці.
Украіна – Паўночная Македонія.
Сёння зноў па прэлайну вырашыў зайграць тотал карт больш за 3,5 (book’s с кф 2,05). Гэта калі ўлічваюцца ўсе, а чырвоныя за дзве. А таксама фолы ТБ 25,5, флажок з 81-й хвіліны і выдаленне. Вельмі інтрыгуе матч. Па-першае, абедзвюм зборным патрэбныя ачкі пасля паражэнняў у першым туры. Па-другое, гульні зборных з Усходняй Еўропы – гэта не балет. Па-трэцяе, матч пройдзе ў прысутнасці далёка не самых сумных балельшчыкаў. І, галоўнае, судзіць запрасілі аргентынца Фернанда Рапаліні з СП 6 жк і 31 фол. У Лацінскай Амерыцы свая манера судзейства. Але свісці там любяць. І, галоўнае, не цырымоняцца, калі трэба паказаць чырвоную.
Я табе казаў, што мне нецікавы баскетбол. Я не сумняваюся, што ты ў ім разбіраешся. А калі так, навошта я з табою буду заключаць пари на гэты від спорту? Я табе дам параду – ствары тэмку і выкладвай там свае думкі па баскеце. Відавочна знойдзецца жадаючы аспрэчыць. А так атрымліваецца, што ты мне навязваеш тое, у чым я зусім не шарю. І нават той факт, што я не стаўлю, ні аб чым не кажа. Ты сабе выбіраеш плюсы, загадзя знаючы, што апанент у гэтым пытанні драўляны. А гэта, прабач, не камільфо. Так што, давай гэтую тэму закруглім. Вышэй напісаў: хочаш аспрэчыць – я не супраць, няма – значыць няма.
Ну ўсё ж давай тады не будзем спрачацца..) А наконт баскета… я выбраў максімальна рандомны матч з каэфам зусім не 1.1….Цяпер пра навязванне…. я проста хацеў ураўнаваць шанцы (бо калі мы спрачаемся 50/50, то чаму ў каго-небудзь павінна быць перавага ў аналітыцы????) Што да сваёй тэмы… я паспрабаваў і адразу накінуліся неадэкваты ва ўзначаленні з модэрам, якія пачалі пастыць нейкую хню…. у агульным, была б мэта, я б паслаў усіх нх ва ўзначаленні з модэрам і працягнуў бы, але на гэтым сайце ў мяне мэты няма. Увогуле, шкада, што ў гэтай тэме не адбылася Гульня. Удачы!)
І так.. калі ты УСЕ свае матчы па жэсці прабіваеш, то ты як мінімум не прайграеш (такі сэнс майго прапановы, калі ты не зразумеў) Прыемна, чорт вазьмі, калі цябе лічаць монстрам плюсавай гульні і баяцца з табой спрачацца…))))
Таму што першапачатковае прапанаванне зыходзіла менавіта ад цябе на гульню ў Бухарэсце. Узаемна!
Я не прабіваю ўсе матчы. Ніхто не можа прабіць усё. Нават на тотале спатыкнуўся, хоць і пасля чатырнаццаці плюсаў запар. Я маю плюс на дыстанцыі.
Ты што-то блытаеш, на гульню ў Бухарэсце прапанову зрабіў ты, а я толькі баскет прапанаваў.)
Рады за дыстанцыю..))) Дарэчы, можна як-небудзь пабачыць скрыны рэальных ставак? Наогул не хачу зачапіць, але ніводнага не знайшоў..) І так… усе матчы прабываць не трэба, а толькі тыя, на якія быў спор….Прагноз да – Вынік пасля. Пакуль у цябе – 2….Прабач, такі ў мяне характар згубны, на ўсё адкажу…) Сам пакутую ад свайго характару, нават яксьці бан словіў… але, справядлівасці дзеля, там патрэбны быў прычына “камандзе форума” і па зноў жа справядлівасці баніць трэба было і мадэра, і мяне, хаця не я грубіць пачаў..)))
Ну вось хаця б у такім фармаце паглядзець і сэрца супакоіцца..)))
Гульня Аўстрыя – Македонія некалькі дзён таму праходзіла ў Бухарэстзе. Ключавое слова “першапачаткова”. Менавіта ад цябе зыходзіла прапанова. І перабольшваць не трэба. Мне не цікавы гэты дыялог. Аддае занудствам. Усяго добрага!
Не, ну мне сапраўды стала цікава…. Можна скрын маёй прапановы?) А то альбо з маёй памяццю нешта здарылася, альбо тут не занудства, тут нейкая шыза..)))
Я гуляю ў двух дзясятках контор. У мяне няма часу шукаць скрыншоты. Тым больш, 1Х стаўка выдаляе стаўкі старэйшыя за тры дні. Гэта адно. А па-другое, тое, што тут я выкладаю, я стаўлю. І тое, што ты не знайшоў гэтыя прагнозы – гэта не мае праблемы. І па-трэцяе, ты паводзіш сябе інфантыльна. Без усяго сарказму кажу. Сумняваешся ў маіх словах – дык тады што ты тут робіш у гэтай тэме? Займіся карыснай справай. Я дарослы чалавек і адказваю за свае словы і ўчынкі. Мне па барабане, які ў цябе характар. У іншым месцы паказвай.
Ясна. Зразумела. Дзякуй. Да пабачэння…)))
P. S. На ніводнае сваё пытанне не атрымаў адказу. Усяго добрага.)
Мда…Дарослы чалавек, а такую лухту нясе… Тут толькі Рауш дапаможа.
Дарэчы, толькі зараз узгадаў…. Проста для мяне жах – гэта цёмны лес і рандом… Ну ты так прыгожа ўсё апісаў, што ну проста захацелася паставіць супраць статы, прыгожага апісання і ўвогуле супраць. І я аказаўся правы, стата і апісанне ў гэтым выпадку пайшлі далёка..)
P.S. Больш не збіраюся ў гэтай тэме пісаць, калі не трэба будзе адказваць.)
Ты нават не выбачыўся за сваё балабольства. Я табе скінуў скрын. Страшна жывеш. Вось і ўсё, што магу сказаць.