Бездэпазітны бонус у Vulcan Grand
Форум казіно без дэпазіту
|
29 чэрвеня 2017 г.
ад
Feya_Line
|
141 Адказ
|
15,748 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я гэтым ушлёпкам адправлю цяпер дадзеныя-але гэта, паходу, ні да чаго не прывядзе…..
Ну, ты адправіў дакументы. Далей што было?
адсылаю…..
Дык а чаму яны тады кідалы? Калі ты яшчэ дакументы не адсылаў. Навошта ты ўсё гэта пішаш???
чалавек табе кажа што дакументы не павінны запытваць у іх у правілах указана ад якой сумы іх могуць запытаць, ад 300 у.е а не 2800
Ну тут вырашылі запытаць. Так як бездэпазітны бонус. Што адразу кідкі? У чым кідак, блін? У тым што запрасілі дакументы?
ну пакуль у тым, што свае ж правілы не выконваюць
і ў тым, што цябе з семачкамі ад банка выгналі
Пытанне да чувака з нікам – dep – усё яшчэ застаецца.
Кідок – гэта, так бы мовіць, ужо грубае парушэнне.
Калі напісаў пра “кидок”, будзь добры, скажы чаму і адкуль.
А Я ТАБЕ ГАВОРУ,навіна (Слова выдалена сістэмай) х,,,,, парушаць правілы…….12 гадоў гуляю,па-мойму гэта так-ввеў-выйграў-зняў,а тут яшчэ і кінулі-прычым свае ўвеў….
абароняй далей-за працэнты што…….
партнёрка жа ідзе……
не, у яго партнёркі дакладна няма ))))
хочаш бань-хочаш не-Я правы
Да тыж 36@нутый. Оно сразу видно.
12 лет ОНО играет. Играй дальше. Молодец.
Документы запросили – ВСЕ ПЛЯТЬ КИНУЛИ, ПАСКУДЫ ПАДЛЫ ПІДАРАСЫ Ў РОТ ЕБАЛ ІХ СУКА БЛЯТЬ.
Кинули плять, кинули плять, кинули плять. ДА ГДЕ ЖЕ КИНУЛИ СУКА, ЕСЛИ ОНИ ДОКУМЕНТЫ ЗАПРОСИЛИ?
Конечно ты прав. 36анутые всегда себя правыми считают.
А што ты.. Удак тады мае словы блакіруеш…..Сам (Слова выдалена сістэмай) пішаеш і г.д. – хочаш пабазарыць у прыват наф….
форум, мля, пра казіно……мадэратары ўсе купленыя…..
фууууууу некультурны,чаму форумчан абзываць можна а прадстаўнікоў не?партнёрочка да?🤠
дурніцу не нясі…..ніхто тут не куплены
ну-ну
Да блядь, сачу тут пыхчу сука, каб ты лішняга не разваліў, выдаляю твае словы і змяняю іх на іншыя.
Усе да аднаго. Пад чыстую. Мала таго. не толькі модэры, а яшчэ і іншыя форумчане, не ўсе праўда. У Вулкана не так шмат грошай.
што ну-ну? я таксама мадэратар і што? я вось спрачаўся з линейдэем вышэй і што:? таксама куплены?
Ну за тое, што я зараз пішу – я атрымаю за гэта пізды. А за тое, што ты пісаў – ты атрымліваў.
Ты можаш пісаць усё, што заўгодна. Якое казіно дрэннае і г.д. Толькі пішы нармальна. Не выкарыстоўваючы 10 слоў запар з нецэнзурнай лаянкай.
Я ўсе твае паведамленні, якія ты писла в голдфишке – адобрыў.
мае словы-маё меркаванне, быў (Слова выдалена сістэмай) на эмоцыях……а хто чытае той зразумее як вулкан прыкрываеце…
ТЫ напісаў што казіно кідаў.
Я спытаў чаму
Ты напісаў што запрасілі дакументы.
Я спытаў, чаму казіно кідалы.
ТЫ напісаў што ўсе мы тут куплены.
Ідзі забіся.
PS: прашу мяне прабачыць, усім каму мая пісьміна не падабаецца, акрамя dep. dep ты можаш ісці ў pizдy.
па-мойму тыя, хто чытаюць, лічаць толькі цябе тут пакуль трохі дзіўным чуваком, людзі тут гадамі сядзяць і ведаюць, што тут ніхто нікога не прыкрывае, а калі табе здаецца інакш, тады напэўна табе варта змяніць форум, вось і ўсё
ідзіце (Слова выдалена сістэмай) купленыя ублюдкі
ты таксама, дарэчы, наркаман
зараз ты адправішся прама туды (Слова выдалена сістэмай) клінічны