Бездэпазітны бонус у Vulcan Grand
Форум казіно без дэпазіту
|
29 June 2017
ад
Feya_Line
|
141 Адказ
|
15,721 Прагляд
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
777 рублёў бездэпа
рабіце дэпазіты ЫЫЫспасылка для рэгі
🔗
![]()
Медыя ад удзельнікаспасылку б нармальную
ці Украіна міма ?
феячка гэта нармальна або як, хтосьці мне прэтэнзіі кідаў і г.д., а аказваецца крыска то ты вось 🔗
Мабыць міма. Бездэп выдаецца толькі па гэтай спасылцы.
БраТЫшка. Я скінуў толькі тое, што ў мяне ёсць. Бездэп эксклюзіў для нас. Значыць на гэтым форуме бездеп галоўней гэты чым той) Тут ужо УВЫ і АХ.
зарэгістраваўся з VPN, пацвердзіў трубку і мыла
пуста
увёў нумар, абяцалі VIP-менеджара з нейкім бонусам, але пакуль ціха ціха ціха
а адкрыць тэму і абнавіць інфу ніяк? ты проста зрабіў, як табе выгадней, зашоў, як шчэрак, мне пафіг, але ж ты яшчэ і поінты папросіш за гэта, вось табе і адказ, ты мне прэтэнзіі ставіў, а аказалася, што шчэрак – гэта ты
Дадам.
🔗
Раз робяць праз нас, гэта значыць эксклюзіў, значыць і скаргі можна на іх за не выплату кідаць у нас і г.д. Гэта значыць будзем разбірацца. Джудж у нас для гэтага і ёсць.
нічога там не далі) вось перапіска з чатам…
Я паінты ні за 1 бездеп не прашу. Мне іх скідваюць. Я іх выставляю тут. Сістэма наладжана.
Ды і на паінты, якія капаюць з адказаў у маіх тэмках – мне пафіг. А табе, бачу, не. Проста дрыжыш за іх.
не ўгадаў….чысты!
Мне не далі ніякага бездэпазітнага бонусу.
тут размова не пра паінты, а пра поряднасць, яшчэ раз кажу, ты паводзішся як дзяўчынка, размова скончаная, а калі думаеш, што я трэсаюся, можа табе перакласці ўсе паінты, што ў мяне ёсць? такой 😵 , пендух адным словам
напэўна ты таксама не ўнікальны, як і я)
Гэта не я, не ўгадаў. За што купіў за тое і прадаю, пацоны. Як заўсёды.
Шкада гэта чытаць 😔 магчыма ў наступны раз пашанцуе.
БЯСПЛАТНЫЯ 777 РУБЛЕЙ
Віншуем! Вы атрымалі падарунак ад Вулкан Гранд – 777 рублёў на рахунак цалкам бясплатна. Бярыце яго і гуляйце на любімых аўтаматах з задавальненнем!
Эй, пацаны, даюць бабкі. Кагосьці даюць, а кагосьці не даюць. Можа, вы ўжо рэгаліся там, а можа краіна ў блоку. А можа Месяцы не зышліся. А можа…
У бездэпе адмовілі… маўляў ужо ўсё выдалі 😁
Калі былі, як ты кажаш, Спартача, кідалава не было.
А тут па факце ўзялі почту і тлф , а потым смела пайшлі ў адмову 😁
вось табе і бонус для форума…проста стала цікава,каму ж яны далі гэты бонус,калі з форума атрымалі толькі 2 чалавекі)
Так не можа быць. Шча чалавек не на сувязі. Але ўсё спытае і я вам тады напішу. Гэта эксклюзіўны бездэп. Яны не могуць усё выдаць. Што за справы то
Не ведаю каму як,але я атрымаў.Таму плюсану
там у раздзеле бонусы павінен з’явіцца бонус і яго трэба актываваць.
з’явіцца толькі пасля пацверджання пошты і тэлефона (гл. дзе-небудзь у сярэдзіне бонусаў ён будзе)
Паважаны Вы наш Feya_Line !
Так ці ёсць бонус эксклюзіўны ці …..?)
🙂
а мне чот не далі)
ну я асабліва не ўнікаў, вулкан і ў Афрыцы вулкан))))
Міма. Але мне ўсё роўна)