Бездэпазітны бонус ад Зологага кубка
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
20 June 2017
ад
lektor
|
77 Адказаў
|
4,492 Прагляду
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😁 А навошта каму-небудзь штосьці ставіць? Усе адразу… спадзяюцца, што нехта пачне дэпаваць адразу і яны разбагатеюць.. такія скрыпты кожны дзень з’яўляюцца і знікаюць
ты што там свечку трымаеш?) Ня пішы глупства.
Дарэчы, парадокс ці не, але вось памятаецца мне, на Маліне і Арго, першыя бонусы таксама памерлі менавіта ў прамежку 75-95 адсоткаў 🙂 Астатнія ўжо нармальна гулялі.
Ну так можа і не сядзіць! Хутчэй за ўсё скрыпт трохі падпілены і, напрыклад, калі баланс апускаецца да пэўнай лічбы, зноў трохі падсыпае, але гэта не той скрыпт, дзе можна прабегчыся па дзясятках гульняў і хоць дзе-небудзь нешта споймаць. Тут спачатку дае падняць баланс, потым яго з’ядае амаль да нуля, потым зноў такая ж ерунда і на трэці раз ужо канчаткова баланс сліваецца. ФУ)))
ну так таксама нельга.
Ааа, жосць) Грала 63% – не, зляцела, зноў заходжу – не пускае)))
Перавышаны ліміт уваходу, паспрабуйце праз 24 гадзіны. Груба кажучы, нагулялася)
што-то не даюць)) ліст не прыходзіць [email protected]
некалькі гадзін) ..бонус памёр?
мне таксама ліст не прыходзіць. яшчэ раніцай адправіў
Напэўна, з казіно ўсё кірыдак, Спартак адбіў бонус і разарыў “казяву” 😎
Ліст напісаў яшчэ раніцай.Праз гадзін пяць актывавалі бон.
таварышы адправіў паўторны ліст ім праз 2 гадзіны прыйшоў код .праверяйце
Прагрэс:3798/9000
Усім ку! Лістоў няма, напісаў на мыло ім. Ну і + тс,паглядзім што там))
Ліст прыйшоў ,але вось такая шляпа
Пратэрмінаваная шляпа 🙂. Пішы зноў ім на мэйл, заменяць, удачы.
хз…я яшчэ ўчора напісаў ім раз, потым яшчэ раз праз пару гадзін)))) сёння яшчэ раз і ні адказу, ні прывітання – цішыня….))))
Цяпер на 300р даюць промакод. Відаць, збяднелі. Паспрабуйце, вось апошні, які я атрымаў ад іх GDGS8Q
Атрымана! 300 рэ цяпер даюць.
Далі 300р
Увёў усе вышэйпрыведзеныя коды ні адзін не падышоў. адправіў ліст, праз хвіліны 3 прыйшоў адказ. далі 300 рэ
што-то я так і не знайшоў бездэпа на фрыспіны(((
Ахахаха,я адбіў гэты бонус.Цяпер не ведаю што рабіць з такімі грашішчамі
так нічога, усё толькі ў нуль спускаць будзеш, праверана, во на форуме ў Фрэнкі 2 людзям па 1к ужо 2-гі дзень не выводзяць
З гэтым іх бегаючым у радку бонусам зрабіў карявы скрын, вось так
да я жартую, з гэтай звалкі чакаць няма чаго
Гэта малінобуранаваеЁЁ.Ліцэнзія у іх там ёсць у тэрмсах.