Бездэпазітны бонус ад Зологага кубка
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
20 June 2017
ад
lektor
|
77 Адказаў
|
4,494 Прагляду
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень.
Бяздэп. новаму гульцу 1000р
рэгіструемся тут
goldcubok.club
у касе, у раздзеле прома-коды ўвесці код:
FXC94S97
Калі не прыняў, пішыце на [email protected], у тэме ліста Бяздэп.код.
Поспехаў усім!!!
ну і што,хто атрымаў?у мяне піша промакод не знойдзены
Я атрымаў, пішы на пошту сюды: [email protected] Дайце Бездеп за рэгістрацыю, яны прышлюць новы код, у слотаў аддача ўвогуле супер. Вагер х30, макс кешаўт 25 касароў. Поспехаў.
так гэта той жа лахатрон што і Крыстал Дэлюкс, спачатку сыпяць, потым жруць і адаб’еш ты 80-90%
Паглядзім, што будзе, пакуль толькі пачаў гуляць, усяго 7% каб адбыць бон 🙂.
удачы, канешне, але шанцаў там няма
😁 Люблю такія помыйкі…. толькі купон не працуе 😮 Прыдзецца чакаць, пакуль новы прышлюць
[email protected])))))))))))) чакаем пакуль тэмка пераедзе ў чорны спіс)).. паводле ўсяго адсюль выводаў не будзе.
Ну яна туды сама па сабе пераедзе 😁 Не хадзі да гадалкі
Так і здарылася 🙂 86% адмыла і ўсё 😔
Як ты думаеш Лектор прыйшоў на форум рады зносін або свой лахатрон рэкламаваць? 🙂. Кагосьці адному дасць выйграць і нават можа вывесці, для заманухі 🙂 Не ўздумвайце сваёй заносіць, там будзе іншая аддача.
Не спрачаюся, кагосьці і дасць 😏 дэпаць туды тое дакладна не варта ў гэтым ты абсалютна правы 😌
Выслухаўшы ўсіх экспертаў 😉 падумаў ….. да ну яго на ….
😁 86% і ўсё..пасля 30-35 працэнтаў нават бонускі перасталі падаць
вы хаця б коды апублікуйце) наф. кожны на пошту то піша і чакае 🙂
Ты таксама хочаш да 86% дайсці? Лаві мой 😁 FKB43H09
Вось прыкладна ў такім фармаце СКРЫПТАВАЕ казіно вас без вазеліну))) Думаю такіх будзе 99.9% хто там узяў гэты бездеп і тут я не змагу памыліцца)))
Дарэчы, майце на ўвазе, што ён дзейнічае 6 гадзін пасля актывацыі. Ну а па гульні, я скажу так. Калі мне на ПЕРШЫМ спіне пры стаўцы 25 пасыпала 4к з лішнім, у прынцыпе было зразумела ўжо ўсё. Плавалі. Ведаем.
Я ў падобных казіно 1000 разаў адбіваў бездеп, калі яшчэ быў рабочы ноўт. Не ведаю, чаго вы тут развелі) Скрыпт ён і ў Афрыцы скрыпт. Але паспрабуй – скрыпт сыпле больш чым ліц. скрыпт. ПО стаўкі 15 рублёў х1к у оушэнах злавіў як-то перад тым ці гэтым нг. Не памятаю ўжо. Перад гэтым, па-мойму.
І так, нешта на пошту адправіў, не шлюць мне кода =(
ліст ужо 2 гадзіны не прыходзіць(
Убачыў гэтую паведамушку яшчэ амаль у 10 раніцы. Не стаў дадаваць( апублікаваць) сам хацеў праверыць, даюць ці не. Перад тым як апублікаваць. Але Фрыдок раней апублікаваў мб)
Атрымаў.Але ўсталяваць рэкорд не ўдалося.Адмыў толькі 41%.Скам.Шлак.У пекла!
Тут ёсць розніца – скрыпт скрыпту рознь! У дадзеным выпадку сядзіць чалавек і выставляе, калі пачнуцца бонускі, а калі ўвогуле нічога не будзе даваць, так што не разлічвайце выйграць у гэтым казіно і не пішыце па дадзеным пытанні лухту, прыцягваючы няведаючых, спадзяюся такіх тут няма, гуляць у скрыптах. Апомніцеся – на двары 21-ы век
Вось менавіта – 21-ы век, ты яшчэ ўзгадвай часы, калі ў банкоматах гномікі сядзелі і грошайку табе ў шчыліну пхалі 🙂))))) Стандартны, нічым не выдатны скрыпт, такі ж як і мора вулканаў, магчыма з трохі спецыфічнымі наладкамі. Але ніхто ўжо даўно ўручную нікому нічога не ставіць 🙂
што азначае атрымана?: Як???