Бездэпазітны бонус 50 $

Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно | 27 верасня 2016 г. ад | 53 Адказу | 9,007 Праглядаў | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
59
Публікацыі
57
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 мая 2016 г.

ну ў мяне з 11-ага 15 баксаў вісіць на вывадзе і цішыня. не даюць круціцца, чакаюць што залію – а вось фіг ім, дачакаюся )))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
59
Публікацыі
57
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 мая 2016 г.

Зусім забыў адпісацца пра гэтых говнароў )) Карацей, надакучыла чакаць, у чаце сказалі, што паскорыць. На наступны дзень прыйшоў ліст, што я бонус-хантер ))) фля, можа з казіно яшчэ і магчыма, але з гэтым говнам форэксам звязаўся ўпершыню і апошні раз, хутчэй за ўсё. акк адзін на мяне,100%. На маё пісьмо, што я мякка кажучы ў акуе і магу ім высылаць розныя селфі-піселфі – не адказалі. ну я і забіў. зараз вось убачыў – успомніў – адпісаўся ))) Карацей кантора шлак, прыціснула 15 баксаў )) і ўвогуле форэкс – Маражэнка ))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 658
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
EvgeniyBlack, 28 верасня 2016 г.
Каб нармальную суму на форэксе і падымаць, і радзей прадаваць трэба пастаянна сачыць за навінамі, чытаць разумныя кніжкі па валютным рынку. а тупа, наўгад адкрываць ордары – можа і пашанцуе, час ад часу, але рана ці позна – рахунак у нуль

Фігня гэта ўсё. 95% трэйдараў зліваюцца. Гэта тое ж самае казіно, толькі часу больш патраціш і будзеш усім з разумным выглядам хадзіць расказваць, што ты тыпу трэйдар…… а не лудоман.

Вопытны рэгуляр у покеры мае куды больш шанцаў зарабіць …

І так. Маё любімае :

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...