Бездэпазітны бонус 50 $
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
27 верасня 2016 г.
ад
widsgames
|
53 Адказу
|
9,006 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну магу прапанаваць яшчэ адзін варыянт для пачаткоўцаў.
Адкрываем дэма-рахунак у гэтага ж брокера і таргуем на ім. Я так рабіў, калі пачынаў.
Выстаўляем здзелку на дэма і калі бачна, што здзелка прыносіць прыбытак то адкрываем ордэр на рэальным рахунку.
Галоўнае кантралюем сваю жаднасць. А ўвогуле Леанід Ільіч быў прав. Вучыцца і яшчэ раз вучыцца. 🙂
😁 Далі мне 50 баксаў, вось толькі сама праграма выдае агульную памылку, гэта падказка, маўляў не ведаеш што там і як – значыць і не лазь 😁
Гэта тэма не для лудзікаў, бро)
Так, у мяне ёсць знаёмы, павернуты на гэтай тэме, ён ужо гады 3 пыхціць і максімум, што ў яго выходзіць – гэта 2-3 тысячонкі ў месяц… Пры цяперашніх цэнах на цыгарэты ў мяне сыходзіць больш… і на гэта марнаваць 3 гады 😁 Неее.. дакладна не маё….
Ну 3 гады – гэта тэрмін. Відаць, ён нешта не ў курсе або ўжывае не тое) Бачыў, як у Абласцях цемры чувак за ноч нулей да свайго рахунку накінуў?)))
а ў цябе ёсць трохі нзт?)
Ну ў каго якія поспехі? Паставіў на вывад трошкі. Паглядзім, як хутка выплацяць.
іх скрын прапіскі не ўгадзіў,злева пустая старонка аказваецца павінна быць цалкам бачная,тьфу блін,зноў чакаць
Не чакай.В чат стукайся.
Яны выводзяць на працягу 5 працоўных дзён. І яшчэ яны тваю заяўку разглядаюць некаторы час. А я дагэтуль бону чакаю. Ім не спадабалася, што на старонцы ў пашпарце з прапіскай не ўсе краі відаць. Вось зноў 72 гадзіны чакаць.)
Дадаў свой сігнал. гл. профіль
Нікому нічога навязваць не хачу.Інфа на ўсякі выпадак. 🙂
Зняў з мовы, для форэксаў патрэбны фундаментальны аналіз графікаў + сусветныя навіны. Але ці сапраўдныя гэтыя графікі валютных пар ці ўласнікі могуць іх падкруціць – хз, як праверыць
Можна даведацца, якая там мінімальная сума для вываду і на якія плацежныя сістэмы яны выводзяць-?
за 4 дні натаргаваў 20 USD, зараз на вывадзе
плюс гэтага бонуса, пасля вываду 50 USD застаюцца на рахунку, гандлюеш, і зноў выводзіш
выводзяць на QIWI, WebMoney, банкаўская карта
Дык плюваць на ўсе гэтыя веды, навіны, чуткі. 95% зліваюць. Вось і піндзец. І тыя 5%, якія не зліваюць, робяць гэта не таму, што надта разумныя і начытаныя. Проста інсайд.
95% – гэта аматары халявы, таму і зліваюць,
хто рэальна таргуе на біржы, з гэтых 50 USD можа нажыць стан
робяць гэта не таму, што шчыра/шибко разумныя і начытаныя— не згодзен, на вынік адзін чалавек паўплываць не можа
застаюцца 5%— шчыра/шибко разумныя і начытаныя.
Ты асабіста зарабіў ? Ты сапраўды таргуеш на біржы ?
за 4 дня 20 USD зверху, ужо на вывадзе
вывядуць, а на 50 usd можна зноў гандляваць))))
пяць гадоў назад, прыкладна паўгода гандляў на дэма-рахунку
прайшло 5 гадоў бон узяў, пагугліў, вось табе 20
4 дні я гандлюю
Без крыўд толькі добра ? Вось на такіх таварышах, як ты, і трымаецца ўся гэтая інтэрнэтная канітэль.
Ці сапраўды ты думаеш, што ты рэальна з 50 доларамі гандлюеш на БОРСЕ ?
Прачытай у вольны час, што такое “кухня”. І каб крыху цябе павесяліць 🙂
я стаўлюся да 95%, і депаць туды не буду, пару раз выведу, дробязь, але прыемна
Вось тут я цябе падтрымліваю. Менш часу на розную дурню траціш. І грошай зэканоміш.
Ну што? Выводзіў хто-небудзь адсюль грошы ці не?
Асабіста адсюль – не. Але з пары-тройкі кантор бывала. Па 100 – 200 еўра. Даўно. А яшчэ з Робофорекса, але там па дробязях, долараў пад пяцьдзясят…
выводзіў, каб паспрабаваць 10$ на Ківі заняло 7 дзён
Стана не зарабіш. Тыя, хто сапраўды гадамі гандлюе, для іх больш за 20-30% у месяц ад капіталу – выдатны паказчык, бо не робяць рызыкоўных ставак. Праводзяць розныя аналізамі, прагнозы… А нават за тыдзень ці месяц з 50 падняць да тых жа 200 – гэта ўдача, бо гандаль суправаджаўся рызыкамі. Хто гуляе на бон тым у большасці напляваць, калі яны яго спусцяць. А вось большыя сумы, асабліва калі гэта бабосы інвестараў, там ужо трэба каструлёй папакіпець) Імха!)))