Бездэп на дзень нараджэння!
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
8 мая 2017 г.
ад
Rasjkeee
|
1,106 Адказаў
|
117,052 Прагляду
|
16 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@pokerface Ужо было, 8 лютага было, але дзякуй, дарэчы ў меллстроя на праекце пакуль што далі прэвіп, нават патэлефанавалі, павіншавалі і далі на рэальны баланс толькі 3000₽, гэта зноў жа толькі ПРЭвіп, нават уявіць не магу колькі рэальнаму віпу дадуць, у цэлым то бонусаў за розныя знаёмствы надавалі каля 10000₽
@m4x0n1
50 к далі на днюху, гэта дзе так?
@m4x0n1
колькі ўсяго ўжо на мелстрое прайграў, што віпку далі?
@kalendula далі 150$ у жетоне, ён падняў і вывеў 50к з іх, калі я не памыляюся так было )
@kalendula ” ПРЭвіп, нават уявіць не магу, колькі рэальнаму віпу дадуць”
Што з табой, бро 🤔🙄😁
@pokerface
ну віп, прадвіп, на жэтоне гэта розніца была ў 400$.
@kalendula так ён жа і піша,) што на дадзены момант ён атрымаў Прадвіп – за гэта 3к выдалі і агульнае за знаёмства розныя плюшкі назапасілася 10к, а што будзе, калі віп атрымае, сам не ведае, але прадчувае ) і ўвогуле гаворка пра тое, што за прадвіп столькі выдалі, а што налічаць, калі атрымае віп .
Ну хз, хлопцы. Я гэтаму мелстроителю не давяраю, той яшчэ наеб.ик) у яго ў казіке не гуляюць, і не хачу( таму што ведаю нае.т 100%.
Але ёсць людзі, хто гуляе там і давярае яму як бацьку свайму)
@kalendula
Падыняў 50к₽ з 150$)
@kalendula Карацей на джэце 150$
У мела ПРАДвіп тысяч 13000 рублёў далі
@robingood А дарма, выводзіць і без верифікацыі і да віпа мне не далёка
@m4x0n1а дзе ты смотриш ш статус вип предвип у мяне зусім няма такіх абазначэнняў
@dangeraut Звязаліся са мной па тэлефоне і па пошце, сказалі, што яшчэ трохі да статусу, прыкладна так
@m4x0n1
Якая сума дэпазітаў была, што прадвіп далі?
у 2025 годзе на джэце (віп) далі 10$ на дзень нараджэння
@pokerface.Красавчык)Маладцы што датычыцца падарункаў Джеттон )
@m4x0n1
Гэта толькі віп-гульцам такія бонусы?
мне на джеттоне ні ў якую не даюць і скіны кідала пруфаў ім усё роўна. Няма падарункаў )))
@lylia Канешне
@dangeraut дзіўна, мне наогул заднім лікам начислілі, праз тыдзень пасля днёўкі, скринов не прасілі наогул, усё на сумленным слове было)
@dangeraut
Звычайным гульцам і не даюць, толькі з ВІП статусам я так разумею))
@mejlnik
не густо, зараз ад 50$.
@kalendula так, згодзен, бачыў і па 150 даюць, я б, калі б не нагадаў, то і не далі б. А зараз строга трэба праз сб пацвярджаць свой др
@mejlnik як у казіно, у каго акк не верыфікаваны (а там яна не абавязковая, як і ў жетоне) у дзень нараджэння неабходна пацвердзіць праз падтрымку, сб. крыху менш месяца засталося)) чекну, што дасць.
@pokerface а ў водке што давалі на днюху? які ўзровень у цябе там? У наступным месяцы днюха таксама трэба ўжо прыглядаць, дзе што можа перапасці..