Бездэп на дзень нараджэння!
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
8 мая 2017 г.
ад
Rasjkeee
|
1,106 Адказаў
|
116,984 Прагляду
|
16 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@didi88 Дык мне здаецца ўсе хоць бы фры спіны даюць, то дакладна. Проста часам трэба напісаць у падтрымку і ўручную налічаць.
@lana888 спадзяюся яны цябе парадуюць , як тысяч 100 налічаць табе , і выведзеш 1 КК
@ingibordadapkuna Ох, было б нядрэнна так-то ☺У мяне ў Іксе -5кк🤭Я напішу потым, што дадуць, у красавіку толькі ДР у мяне.
@lana888 -5 кк сур’ёзна, такія мінусы ў мяне таксама ёсць, але гэта ў суме двух-трох казіно, такіх як пінко водка
@lana888 дом у мяне ў раёне)))(
на жэтоне вон даюць на днюху па 200 долараў
@egorka_kochergin няблага, у 25 годзе мне давалі 10$ там
@godweles888
А якія ўмовы, шмат трэба гуляць?
@akop591 дэпал туды каля 10 млн рублёў
@mejlnik так там трэба шмат прайграць+трэба мець VIP-статус.А простым смяротным каля 10-20 баксаў.
@mejlnik
250$ атрымаў ад жетона на пачатку 2025 года за дзень нараджэння)
@lylia
Праіграць, а потым узяць калькулятар і падлічыць, колькі прайграеш і колькі дадуць за др. Я падлічыў свае страты за 2025 год і зразумеў, што можна было скінуцца з такімі як я 2-3 чалавекі і сваё казіно адкрыць))
@godweles888
У гэтым годзе трохі сумна ці мала менавіта ў жетоне прайграў, усяго сотню накінулі))
@vrodezdes жетон з якімі ўмовамі выдаюць як на дэп х1 вагер без макскешаўта віпам?
@pokerface
За днюху проста сотку кінулі і адразу вывесці можна было, нават не адыгрываў. Звычайны деп х1 вэйджар, так амаль усюды))
@vrodezdes у гэтым годзе так, ад 50, здаецца, даюць. У тым было сумныя 11 баксаў
Я думаю яшчэ пару гадоў, і на дзень нараджэння ад казіно спіны за дэп будуць лічыцца раскошай ) усё да гэтага ідзе, усяму свой час
@oktan не кажы) а то і проста віншаванні на пашту 😁 за дэп 🤣
Што датычыцца ДР, стэйк – дно, Платынум 2, увёбана прыкладна 200 тысяч баксаў, 25 даляраў, рот іх ебаў
На jeton’e выдалі 150$ на дзень нараджэння, дробязь, але прыемна
@m4x0n1
Непаганая дробязь так сказаць,усім бы такую не перашкодзіла))Далі з вагерам х 1?
@lylia у цябе памылка ў паведамленні. Вельмі шмат прайграць)
@winnerdinner5.Нармальна так-то ) Па вялікіх стаўках гуляеш ) Тады лепш ужо ў проворных гуляць)
@akop591. Яны ўсе да нейкага часу правераныя, толькі потым па-акурнаму пачынаюць злівацца
@oktan
Канкурэнты будуць з’яўляцца і пераманьваць бонусамі гульцоў)
@artem2801 Так, х1, вывеў 50к₽, вось гэта ўжо прыемны падарунак на др)
@m4x0n1 З Днём нараджэння! Пачатак непаганы, удачна і ў іншых праектах адыграць і зняць!